Puttho Bewertungen 45

2.4

Oplichters zijn dit! Gelijk er achter aan gemaild dat ik het product wilde annuleren, dat kon zogenaamd niet meer. Want het was al verstuurd. Alleen kreeg ik 3 dagen later pas een bevestiging dat h... Mehr ansehen

Kleding gekocht en wil retourneren. Bericht achtergelaten via de website maar geen gehoor. 3 dagen later nog een geprobeerd nu geeft hun systeem aan dat bij het invoeren van de juiste afbeelding... Mehr ansehen

2.4

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Plakkerig laagje bleef na gebruik

Gek dat het opende met zo weinig weerstand, verwachtte meer druk op de dop. Na het aanbrengen bleef er een licht plakkerig laagje achter, dat had de vorige uit de supermarkt niet. Wel voelde mijn huid daarna minder trekkerig ondanks dat.

19. Mai 2026

Eigenlijk is 1 ster teveel om dit…

Eigenlijk is 1 ster teveel om dit bedrijf te honoreren. De gekochte kleding voldoet niet aan de maat, probeerde dit te retourneren maar kreeg te horen dat het te duur was om terug te sturen. Uiteindelijk overeen gekomen een afkoop te doen van €35, echter het bedrag nog steeds niet ontvangen na 7 weken en 20 mails verder. Kortom we zijn feitelijk opgelicht, kan er niets anders van maken.

28. Juni 2025

geweldig…puttho met een geweldige serbice

Wat heeft dit bedrijf een geweldig review verdiend. Bij een ingeslopen fout zij zijn direct erachter aan gegaan. En hebben er hoor gezorgd dat het teveel betaalde bedrag vandaag werd teruggestort. Chapeau wat een service hebben jullie ❤️

15. September 2025

Nooit daar bestellen!!

Nooit daar bestellen!!! Beschermhoes besteld, maar zoals vermeld op de site zit GEEN privacy er op. Klantenservice benaderd maar krijg ik geen reactie!!
Die verdient niet eens een ster!!

2. September 2025

Nul sterren

Nul sterren. Voor 40 euro 2 telefoonhoesjes besteld en betaald. Gewoon niks ontvangen . En nog mail krijgen of het artikel bevalt. Had gewoon eerder de revieuws moeten lezen.
Wat een oplichters.

25. Juni 2025

Oplichters!! Verdienen niet eens 1 ster😡…

Ben al n paar weken aan t proberen iets terug te sturen.. word raar op gereageerd.. 20% korting kan ik krijgen.. ze vertikken om retourlabel aan te maken.. heb via klarna betaald.. staat daar al 3 weken in de wacht.. wat n k.tbedrijf.. achteraf blijkt dezelfde tankini bij ali en temu te koop is voor veel minder.. dus blijkbaar is dit dropshipping.. oplichters zijn t😡😡😡

10. Juni 2025

0 sterren voor deze dropshitting webshop

0 sterren voor dit, overduidelijke, helaas legaal, dropshipping bedrijf. Wie wat verder kijkt bij het kopje 'teruggavebeleid' onderaan hun pagina, ziet dat het retouradres in China is. Dit bedrijf echter is wel het meest onklantvriendelijk, terwijl ze zich wel degelijk aan de regels moeten houden van een webshop, omdat ze iedere mail beantwoorden met 'BS' net zolang tot de 14 dagen bedenktijd om zijn en je uiteindelijk het artikel niet meer kunt retourneren.

23. Mai 2025

Wat een slecht bedrijf probeer al 2…

Wat een slecht bedrijf probeer al 2 maanden mijn t shirt terug te sturen krijg alleen maar domme mails van er staat nog een cadeau op u te wachten
Maar reactie op terug stuur mogelijkheden ho maar
Bestel regelmatig zo niet 3x per maand kleding of iets anders maar als iets niet klopt dan lost iedereen het netjes op
Maar Puttho advies: nooit bij hun bestellen
Maat Xl blijkt volgens mij M te zijn en zeer slechte kwaliteit
Spit dat ik daar gekocht heb en adviseer iedereen ook niet te doen
Belachelijk gaat maar om €40.-
Dus mensen niet bij hun bestellen

20. Februar 2025

Puttho maakt belofte niet waar

Puttho belooft bij koop van twee stuks van de zogenoemde bulp man er een gratis derde exemplaar bij. Niet waargemaakt dus. Ik mag blij zijn dat de twee bestelde en betaalde exemplaren geleverd zijn. Het was een leuke test naar betrouwbaarheid. Conclusie: bestel maar niets bij deze webshop

2. Mai 2025

Eigenlijk geen ster

Eigenlijk geen ster ! Broek gekocht , niet mijn maat , wilde het terugsturen maar krijg dan antwoord dat dat 3000 euro kost ofzo !
Toen overeen gekomen dat ik 16 euro minder mocht betalen (via klarna) . Maar ze passen het niet aan , nu net het volledige bedrag betaald voor een broek die ik nooit zal dragen!

13. Mai 2025

jurken retourneren

Wilde jurken retouren en de antwoord was probeer ze verkopen, wat een slechte klantenservice, en ook geen antwoord geven naar 6 of 7 e-mail gestuurd, raad niemand aan om hij deze rot winkel te kopen.

3. März 2025

Waardeloze zaak

Waardeloze zaak, spijkerbroek besteld. De zakken zijn DICHTGENAAID !!! En ook het knoopsgatje om je broek te sluiten is dicht. Ben er in geluist.
NOOIT MEER WAT KOPEN BIJ DIE SHIT ZAAK.

11. Mai 2025