Pure Natureglow Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting!!! Helaas ook wij zijn in deze vorm van oplichting getrapt. Opgebeld na aanbetaling (€60)dat er ziek personeel was en helaas dus onze afspraak niet door kon gaan. Een andere afspraa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meerdere wijzigingen en toegezegde terugbetaling niet ontvangen Samen met mijn schoonmoeder had ik een Japanse headspa geboekt. Voorafgaand aan de afspraak werd meerdere keren vanuit het bedr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op korte termijn de Japanese headspa deluxe geboekt i.v.m een kortingsactie. Na lang twijfelen, trok dit mij over de streep het toch eens te proberen. De communicatie op voorhand verliep vriendelij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb afgelopen jaar voor mijn verjaardag een behandeling cadeau gekregen alleen zat ze helaas vol maar omdat het me verjaardag was heeft ze toch een plekje voor me vrij kunnen maken. Kreeg zelfs... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke haar producten tegen haaruitval en andere problemen.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn pakket na 10 dagen nog…

Ik wil toch enkele punten duidelijk maken. Uw bedrijf heeft meerdere keren mijn berichten en telefoontjes genegeerd. Er werd pas gereageerd wanneer het u uitkwam, ondanks dat ik herhaaldelijk heb aangegeven dat ik mijn geld teruggestort wil krijgen.

Na meerdere pogingen werd ik gebeld met de belofte dat het probleem dezelfde dag opgelost zou worden en dat er een nieuw pakket zou worden verstuurd. Helaas is dat niet gebeurd. Wederom heb ik niets ontvangen en bleef ik wachten.

Toen ik u in de ochtend opnieuw berichtte over de terugbetaling, ontving ik in de middag ineens een e-mail dat het pakket was verzonden. Als u beweert dat u het probleem dezelfde dag zou oplossen, maar het pas dagen later gebeurt, dan is dat uiterst onprofessioneel.

Als ik door de recensies van andere klanten kijk, zie ik dat ik helaas niet de enige ben. Dit bevestigt dat mijn indruk juist is: u bent een onprofessioneel bedrijf dat niet op een correcte manier met kritiek en feedback omgaat.

3. Oktober 2024

HI youssra,

Bedankt voor uw review. Er zijn echter wel een paar zaken weggelaten.

Wij hebben telefonisch contact gehad, waarin ik aangaf dat ik in de veronderstelling was dat uw pakket al lang geleverd was. Ik heb aangegeven dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn maar dit een whatsapp nummer is. Van negeren is er geen sprake geweest, uw whatsapp berichtjes werden altijd binnen 24 uur beantwoord.
Tijdens ons gesprek heb ik uitgezocht waarom uw pakket nog niet geleverd is en kwam ik erachter dat uw pakket bij DHL was blijven hangen. Ik heb toen aangegeven dat ik dit onderzoek niet zou afwachten en alvast een nieuw pakket zou toesturen. U ging daarmee akkoord en u hebt telefonisch niets meer gezegd over het annuleren van de bestelling.

Daarna heb ik persoonlijk uw nieuwe pakket ingepakt en ervoor gezorgd dat u het binnen twee dagen ontving. Let wel: het pakket dat eerder is verzonden ligt nog bij DHL en wordt onderzocht. Uit coulance hebben wij een nieuw pakket verzonden zonder het onderzoek af te wachten.

Twee dagen na ons gesprek gaf u ineens aan dat u het pakket niet meer wilde, terwijl het toen al onderweg naar u was.
Ik heb een belofte gedaan dit persoonlijk voor u te regelen maar dat zou diezelfde dag niet meer gaan gezien ons gesprek in de middag plaats vond.
Ik zou het zo snel mogelijk voor u doen en dat is in dit geval 2 dagen geweest.

Het spijt me om te lezen dat u geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, terwijl wij ons best hebben gedaan om een passende oplossing te vinden. Er zijn ook genoeg positieve reacties maar helaas is het onmogelijk om alle 113 klanten blij te maken, hoe zeer we ook ons best doen. Gelukkig is de meerderheid tevreden. U mag zeker uw mening hebben maar u mag dan ook vertellen hoe we ondanks de onmacht geprobeerd hebben dit zo goed mogelijk op te lossen. Nogmaals vinden wij het jammer.

Zonde van mijn geld!

Na een psoriasis behandeling alleen maar meer last gekregen van mijn hoofdhuid.

De salon ziet er lang niet zo luxe uit als ze online doen voorkomen en de klamtenservice laat te wensen over.

9. September 2024

Antwort von Pure Natureglow

Hi Anouk, het is niet helemaal waar en eerlijk wat jij hier neerzet. Onze Psoarias behandelingen zijn enorm populair en effectief.

Ik heb na jou verhaal aan ons uigebreid gereageerd en uitgelegd waarom dit kan" zie hier mijn reactie aan jou per mail"

Hi Anouk, wat fijn dat je mij een privé bericht stuurt dank je wel hiervoor.

Ja, het is mogelijk dat je tijdelijk **meer roos** of schilfers ziet na het gebruik van van onze behandeling op de hoofdhuid, vooral in de beginfase. Dit kan om verschillende redenen gebeuren:

1. **Versnelde Exfoliatie**: De ingrediënt in de lotion zorgt ervoor dat dode huidcellen sneller loslaten, waardoor er tijdelijk meer schilfers zichtbaar kunnen zijn. Dit is een normaal onderdeel van het proces terwijl je hoofdhuid zich aanpast.

2. **Aanpassing van de Hoofdhuid**: De hoofdhuid moet soms even wennen aan het exfoliërend product. Tijdens deze aanpassingsperiode kan het lijken alsof de roos toeneemt. Veel schilfers en dode huidcellen komen in deze fase los.

Daarnaast heb ik nog op eigen initiatief gevraagd naar jou shampoo die jij thuis gebruikt , alle ingrediënten van jou shampoo nagekeken voor jou en geadviseerd deze niet meer te gebruiken omdat het te heftig is voor jou hoofdhuid en daarnaast totaal niet geschikt voor Psoarias/roos/schilfers maar gemaakt is voor geverfd haar.

Ik heb je geadviseerd om zo snel mogelijk een milde shampoo te gebruiken.

Het is dus niet eerlijk dat je aangeeft dat we " er niks " mee hebben gedaan. Je hebt zeker antwoord gehad , uitleg gehad en advies van ons gehad.
Als je doelt op een gratis behandeling of het terugbetalen van je behandeling dan snap ik dat je vind dat we niks hebben gedaan. We hebben de volledige behandeling bij je uitgevoerd op de juiste manier ij de ingepland tijd. Als jij na de behandeling schrikt en ons een bericht stuurt geven wij je altijd uitleg en vragen we om nogmaals contact op te nemen na een langere tijd. Daarnaast dient jij je aan onze advies te houden , als jij aan de slag gaat met producten die niet geschikt zijn voor je hoofdhuid zal het resultaat zeker anders zijn dan wij beschrijven. Wij werken met natuurlijke ingrediënten tijdens de behandeling. Chemische ingrediënten maken de werking van onze behandeling kapot.

Heel jammer dat je aangeeft dat jij de waarde van een review kent en alsnog ervoor kiest een oneerlijk verhaal te delen.

Onprofessioneel

Helemaal prima, ik zie de aangifte wel op mijn deurmat verschijnen. Dan zie je die van mij ook binnenkort verschijnen, tot dan!

Net als voorheen doe je weer aannames die nergens over gaan. Ten eerste heb ik nooit op Instagram gereageerd, ten tweede heb ik nooit met andere klanten gesproken, dus waar heb je het over?
En nee in gesprek gaan had je veel eerder moeten doen en nee ik kan het niet loslaten omdat ik een bloedhekel heb aan het misleiden van mensen die keihard gewerkt of gespaard hebben om zo'n dure behandeling te kunnen bekostigen. Is niet oke. En wederom is je reactie weer vol met aannames en leugens. Succes ermee en vergeet nooit dat de waarheid altijd wint

Ik zag dat je je account op google snel hebt verwijderd vanwege de slechte reviews. Weet dat ik ook bezig ben met de consumentenbond, want dit soort praktijken moet gewoon stoppen. Verbeter jezelf, ga je personeel goed opleiden en maak je salon in orde.

Dit is absoluut geen proffesionele haarspa. Het personeel doet maar wat en is zeer onprofessioneel. Zelfs de leerlingen van de kappersschool doen de hoofdhuid massage beter. Overigens was er amper een massage te bekennen. Kortom het is absoluut niet je geld waard, Het ziet er ook niet uit zoals ze laten doen voorkomen. De eigenaresse reageert zeer onprofessioneel op negatieve reviews, wat mij dan ook weer genoeg zegt. Helaas zware teleurstelling en geld in de prullenbak gegooid.

Jullie reacties zijn bijna lachwekkend, zo ontzettend kinderachtig. Nou hier ook speciaal voor jou opbouwende kritiek: Ga je medewerkers goed opleiden, volg een cursus hygiëne, tevens ook een cursus hoe ga ik met klanten om. Die er wat mee zou ik zeggen! Succes!

21. September 2024

Beste Saskia,

We merken dat je regelmatig je review bijwerkt en dat je reacties achterlaat op onze Instagram-posts, wat je recht is als klant. Echter, we hebben ook gemerkt dat er reacties zijn die ons negatief neerzetten en dat er met andere klanten over ons wordt gesproken in minder gunstige bewoordingen. Wellicht ben je je niet bewust van de grens van laster en smaad, maar ik wil je erop wijzen dat herhaaldelijk negatieve berichten plaatsen en klanten beïnvloeden op deze manier niet wenselijk is.Dit is gebleken uit de Ip adres en hebben wij aangifte van gedaan.

Het spijt ons oprecht dat je ervaring met onze behandeling je zo heeft geraakt dat het lastig is om het los te laten. Ik heb niemand misleid dat vind ik een zware beschuldiging.Dat het tegenviel is je mening.Daarom zou ik graag persoonlijk contact met je willen opnemen om te bespreken hoe wij je kunnen helpen. Ons doel is om iedere klant tevreden te stellen, en we zijn open voor een constructief gesprek hierover.

Je kunt ons gerust een bericht sturen via je eigen Instagram-account; we staan klaar om samen tot een oplossing te komen.

Voor de goede orde, ons Google-profiel is niet verwijderd, en we nemen beoordelingen serieus. We zouden nooit reviews onzichtbaar maken zonder gegronde reden.

Pure Nature

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een Duo Behandeling geboekt...

Ik heb een Duo Behandeling geboekt voor mij en m'n vriendin.
Het was ontzettend fijn en rustgevend. De meiden legden alles stap voor stap alles uit en waren super vriendelijk. De tijd vloog voorbij, we komen graag nog een keertje terug om heerlijk te ontspannen.

25. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb door een ziekte al...

Ik heb door een ziekte al mijn haar verloren, ik wilde graag voor de bruiloft van mijn zoon mijn eigen haar terug en weigerde een pruik te halen.
Ik heb Contact opgenomen met Pure Nature en werd heel vriendelijk te woord gestaan, hun Klantenservice is TOP.
Ik heb toen de Rosemary oil aangeschaft samen met de roller en hun naverzorgings lijn.
Mijn haar is in 3 weken zo enorm gegroeid. Ik ben van bijna kaal naar een mooie volle bos gegaan, ik heb zelfs wat langere haren achterin die over m'n nek vallen. Het werkt echt! Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen geef het een kans, je zal geen spijt hebben.

2. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben nu voor de derde...

Ik ben nu voor de derde keer geweest bij deze salon en ga elke keer zeer tevreden weg. Ook gebruik ik nu al een tijdje hun producten en ik ben enorm tevreden.

8. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een Psoarias behandeling...

Ik heb onlangs een Psoarias behandeling gehad bij Pure Nature en heb mijn tweede afspraak al staan.
Wat een verbetering! Mijn Hoofdhuid is eindelijk schoon en ik heb geen last van jeuk.
Ze geeft ook hele duidelijke uitleg en een plan voor thuis. Dank je wel

19. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De producten van Pure Nature hebben...

De producten van Pure Nature hebben mijn haar echt gered. Ik heb van alles geprobeerd, ook de grotere merken maar had elke keer maar tijdelijk resultaat. Mijn haar is dankzij ze producten van Pure Nature enorm verbeterd en gegroeid. Ik heb dit ook met mijn omgeving gedeeld en ben echt tevreden.

18. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het meisje wat mij hielp was mega…

Het meisje wat mij hielp was mega aardig.
Maar het was niet een professionele salon. Op internet worden er mega mooie filmpjes gepost maar waar ik lag was alles oud en niet heel schoon. En zeker niet een mooie salon. Ze ging mijn hoofdhuid scrubben met een tandenborstel en ik dacht oh my god die doet ze bij iedereen op het hoofd. Nee ik vond het zeker geen behandeling zoals het op instagram verkocht wordt.

5. September 2024

Beste mevrouw Kuijper,

Onze salon is nog geen jaar oud, en daarom begrijpen we niet waarop de indruk gebaseerd is dat alles verouderd zou zijn. Wij hechten veel waarde aan hygiëne en reinigen en desinfecteren al onze materialen zorgvuldig na iedere klant.

Het "tandenborsteltje" dat je noemt, is een speciaal ontworpen borsteltje dat wij eenmalig per klant gebruiken. We zorgen ervoor dat we hier altijd voldoende voorraad van hebben.

Benieuwd naar onze salon? Neem een kijkje op onze Instagram. Daar vind je video's van onze moderne, stijlvolle behandelruimte en krijg je een goed beeld van onze werkwijze.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Fijne behandeling

Lieve dames, goede uitleg, flexibele tijden 7 dagen per week. Heel schoon haar.

1. September 2024

Dank je wel Joyce

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals altijd weer top bij Shaf!

Zoals altijd weer top bij Shaf!! Voor haar behandelingen kom ik echt wel terug en mooi resultaat elke keer weer.

26. August 2024

Antwort von Pure Natureglow

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima voor een keer

Ik heb gebruik gemaakt van het actietarief om het eens te proberen. De behandeling zelf was oke, maar niet wauw. Dames waren vriendelijk,maar niet ervaren. In het begin werd verteld wat ze zouden gaan doen, maar toen ik in de stoel zat ging het allemaal heel snel en was alles heel kort, iniedergeval niet wat ik normaal gewend ben van een massage. Leuk voor een keer, maar voor mij niet weer. Vooral ervaring en vragen kunnen beantwoorden vind ik echt een must als je dit soort behandelingen uitvoert. Drie sterren omdat de dames vriendelijk waren en de behandeling qua beleving 'oke' was.

25. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nog nooit een japanse head spa gedaan. Fijne eerste ervaring

Nog nooit een japanse head spa gedaan. Wat is het goed bevallen!
Ik heb de "scalptreatment de luxe" gedaan. Ik was erg blij met de vriendelijke service van de dames. De uitleg was superhelder van tevoren.
Voor mij is onspannen best moeilijk, maar het duurde niet lang voordat ik me kon overgeven aan de rustige muziek en de heerlijke geuren. Vooral de stoomcabine halverwege heeft hier aan bijgedragen.
Mijn haar is zacht en glanst weer een beetje na een uitputtende spaanse vakantie die best heftig was voor mijn lange blonde haar.
Het is duidelijk dat de dames graag iets neer willen zetten voor hun klanten en ze werken daar hard voor.
Ook was het fijn dat ze vrijblijvend goed advies gaven, zonder dat dit zou moeten leiden tot verkoop van hun producten.

23. August 2024

Antwort von Pure Natureglow

Super om dit te lezen, bedankt voor het delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring en leuke dag met moeder…

Fijne ervaring en leuke dag met moeder gehad!

11. August 2024

Antwort von Pure Natureglow

Wat fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad en van de ervaring hebben genoten! We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende fijne behandeling. Bedankt voor je reactie!

Vriendelijk, direct resultaat, ontspannend

De communicatie op voorhand verliep vriendelijk en relatief snel. Ook op locatie was de dame zeer vriendelijk en behulpzaam. De behandeling zelf was prettig, hoewel de massage wel langer mag duren.
Verder een zichtbaar resultaat wat betreft de hoofdhuidanalyse voor- en na. Iets wat mij heel blij maakt, gelet op mijn hoofdhuidproblemen.
Al met al, een positieve ervaring!

2. August 2024

Top service

Heb nu een aantal keren besteld en kan alleen maar zeggen dat ze een top service hebben. Altijd vriendelijk, eerlijk en goed bereikbaar.Laatst was er een probleem met mijn pakket en dat hebben ze heel snel opgelost en alsnog de volgende dag mogen ontvangen.Nogmaals bedankt

12. Juli 2024

Goede ontspannen relaxte ervaring

De behandelaar legde goed uit wat ze ging doen en checkte tussendoor hoe het voor mij was. Er was een relaxte sfeer en voelde mij op mijn gemak. Daarna een lekker schoon en ontspannen gevoel.

28. Juli 2024

Duo behandeling

Vandaag een duo behandeling gehad. Dit heb ik aan een vriendin kado gegeven en heb hier 175 euro voor betaald. Wat een aanfluiting was deze behandeling en absoluut het geld niet waard. Bij binnenkomst kregen we een hoofdhuid analyse en daarna konden we op de bedjes gaan liggen. Onze schouders werden gemasseerd en daarna werden er verschillende massage attributen gebruikt voor de hoofdmassage behandeling. Dit duurde per attribuut of handeling niet langer dan 1/2 minuten. Voor mijn gevoel werd alles afgeraffeld. Na dit werd er een stoomkap over je hoofd gezet, dit duurde denk ik ongeveer 10 min. Daarna was de massage behandeling klaar, dit alles heeft ongeveer 30 min geduurd. Hierna werd ons haar geföhnd en kregen we opnieuw een analyse. Het enige postieve hieraan is dat ons haar zacht was na de behandeling.

Verder vind ik het echt een aanfluiting en totaal je geld niet waard. Dit had een leuk en lekker verjaardagkado moeten zijn voor een vriendin, helaas was dit niet het geval.

27. Juli 2024

Hi Eva,

Onze behandelingen duren 45 tot 50 minuten op het bed. De hoofdhuid analyse en droogfohnen van het haar nemen ongeveer 10 tot 15 min in beslag. Na de hoofdhuidanalyse verrichten we ongeveer 7 tot 8 stappen voor de stoomkap word aangezet die elke zeker langer duren dan een halve minuut zoals jij aangeeft.
Ik kan me wel voorstellen dat het lijkt alsof het korter is geweest.

Het klopt niet dat je alleen een massage hebt gehad en daarna de stoomkap. We hebben dit ook zelf allemaal met een timer bijgehouden en nu, na je review, nogmaals gecontroleerd om miscommunicatie uit te sluiten.

Ik vind het vervelend om te horen dat de verassing is tegen gevallen en niet aan je verwachtingen voldoet.
Bij ons vinden we het altijd heel leuk om een jarige extra te verwennen als dit word aangegeven en krijgen ze altijd een leuk kadootje mee naar huis.

Ik ben wel blij om te lezen dat de behandeling goed zijn werk heeft gedaan en jullie beide de salon verlieten met een schoon hoofdhuid en zacht haar.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr