Ons contract (kleine organisatie) loopt af. Ik zie dat Pure Energie zo'n 20% duurder is dan andere maatschappijen en probeer contact op te nemen. De zakelijke afdeling is helaas telefonisch niet berei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas op met Pure Energie. Mijn vaste contract liep van 2021 tot 2026, maar tussendoor is de premie meerdere keren verhoogd. Van €97 naar €156 per maand en nu ineens €1575 moeten bijbetalen. Ik heb meer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bedrijf doet wat ze zeggen en leverd ook daadwerkelijk groene stroom. Pure energie heeft een goed bereikbare klantenservice en staan je altijd vriendelijk te woord en als er iets niet klopt gaan z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niets te lezen op jullie site dat als je aan het verduurzamen bent dit vooral niet te veel moet doen zeker zolang je nog kan salderen (2026) dus vooral niet van het gas afgaan nu, anders gebruik je me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw groene energie vandaan komt.
Hengelosestraat 585, 7521 AG, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik ben een tijd geleden overgestapt op Pure Energie in de veronderstelling dat dit een betrouwbaar Twents bedrijf is. Na enige zorgen en prijsstijgingen in 2022 zie ik nu dat onze energierekening per 1-1-2023 verdubbeld. Met name door de elektriciteitskosten die 2x zo hoog zijn als bij andere levetanciers. Lang leve de winstcijfers van de vrije markt energieleveranciers!

Antwort von Pure Energie
Pure Energie is niet transparant met hun data!
In december besloten ze al om "Mijn termijnbedrag" greyed out te maken, vanwege het toekomstige prijsplafond. Eind december kwam de verbruikers-data gelukkig weer terug.
Nu gisteren, voordat ik overga naar een andere leverancier, is alle data verdwenen. Niks meer in te zien!
Geen meterstanden, geen verbruiksoverzicht, geen facturen, geen contracten. Niets is meer toegankelijk.
Dit geeft mij zeer veel argwaan. Wat willen ze verbergen?
De eindafrekening laat veel te lang op zich wachten. En na de eindafrekening binnen is laten ze je in ieder geval minimaal 2 weken wachten op het geld wat je nog tegoed hebt!

Antwort von Pure Energie
Oppervlakkige en slordige klantenservice.

Antwort von Pure Energie
Niets is wat het lijkt bij deze energie aanbieder.
Het begint allemaal goed en de keuze is mede gebaseerd op de groene propositie. Heb er dus (nog) een vast contract lopen en maandelijks ontvang ik mails onder de noemer "Klantgeluk", dat mijn zonnepanelen zoveel hebben geleverd zodat ik geld terug ontvang (tussen €40 en €150).
Om nu in december te melden dat mijn stroomverbruik het hele jaar hoger lag en ik tussen €550 en €600 moet gaan bijbetalen. Die maandelijkse mails voelen dus als een dooie mus..
Pure energiecowboys dus...

Antwort von Pure Energie
Ik heb bewust gekozen voor Pure-Energie omdat ze de groenste zijn van Nederland. Nu al een tijd zonnepanelen laten leggen door Pure-Energie en hun gecontracteerde installateurs. Van begin tot eind goede service. Na een uitvoerige informatiefase een goede installatie gehad. De Installateur moest ter plekke nog even een kabel ingraven maar dit was geen probleem. Elk jaar tijdig diverse biedingen op mijn contract en het is aan mij om te kiezen welke ik accepteer. Goed Bezig Pure-Energie
We hebben zonnepanelen laten plaatsen en zijn ZEER tevreden over Pure Energie met name de communicatie en eerlijk advies!
Tom heeft ons eerlijk en correct behandeld!

Antwort von Pure Energie
Gekozen voor Pure Energie omdat hun groene stroom van eigen windmolens komt. De overstap ging eenvoudig met duidelijke communicatie. Een aanrader!

Antwort von Pure Energie
Heel tevreden met mijn zonnepanelen. Heb in augustus zonnepanelen besteld en deze zijn afgelopen week geplaatst. Tevreden over de communicatie, prettig contact en afspraken netjes nagekomen.

Antwort von Pure Energie
Waardeloos bedrijf ze komen hun woord niet na en verschuilen zich achter no nonsense artikelen koop hier NOOIT je zonnepanelen!!! Wat een stelletje oplichters. Ze doen zogenaamd aardig maar ze lichten je op waar je bij staat wat een drama dit bedrijf 😡😡😡😡😡

Antwort von Pure Energie
Zonnepanelen besteld in april 2022. Na akkoord van de offerte bleek de installatie pas in december plaatst te kunnen vinden. Nu 14 dagen voor de installatie een telefoontje ontvangen dat de installatie niet meer geleverd kan worden voor de aangekochte prijs en er een nieuwe offerte moet komen. Deze nieuwe offerte was met 1400 euro verhoogd. Twee mogelijkheden, of betalen of er vanaf zien.
Ik wacht gewoon 7 maanden en mis een hele zomer vol zon aan opbrengst en wordt 14 dagen voor levering en installatie op deze manier benaderd en behandeld. Na een boze mail wilde ze de kosten delen. Uiteraard niet akkoord gegaan met deze oplichters. Er zijn gewoon geen goede woorden voor zo'n behandeling en dit soort praktijken.

Antwort von Pure Energie
Zeer slechte service, na lang wachten op de installatie komen ze naar halve dag werk erachter dat ze niet kunnen installeren. Terwijl het een nieuwbouwwoning is die volgens het bouwbesluit is gebouwd en dus geen bijzonder dak zou mogen zijn en tijdens de offerte fase duidelijk aangegeven dat de dakpannen zeer vast zitten.
Verder verhogen ze de prijs weken voor oplevering, dus ga niet af op eerdere afgegeven offertes daar komt zo 20% bij op. Ze komen langs voor een schouw maar ook dat rapport klopt niet, volgens de installateur die toen nog probeerde te installeren. Eindsituatie de woning met schade achter gelaten en Pure energy heeft de opdracht geannuleerd. Bij alle eerder momenten kunnen ze netjes bellen maar voor deze mededeling werd er gemaild. Vriendelijke medewerkers aan de lijn trap er niet in, verkooppraatjes want leveren kunnen ze niet.

Antwort von Pure Energie
Ik ben teleurgesteld in Pure Energie, zij berekenen mij over de eerste helft van dit jaar € 0,29 per kWh elektriciteit. Terwijl ik maar voor de teruglevering (voor mijn 24 zonnepanelen) € 0,07 per kWh elektriciteit ontvang. Eigelijk voel ik mij opgelicht. Zij staan toch in de lijst van groenste leveranciers?

Antwort von Pure Energie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.