Pure Energie Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ons contract (kleine organisatie) loopt af. Ik zie dat Pure Energie zo'n 20% duurder is dan andere maatschappijen en probeer contact op te nemen. De zakelijke afdeling is helaas telefonisch niet berei... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op met Pure Energie. Mijn vaste contract liep van 2021 tot 2026, maar tussendoor is de premie meerdere keren verhoogd. Van €97 naar €156 per maand en nu ineens €1575 moeten bijbetalen. Ik heb meer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf doet wat ze zeggen en leverd ook daadwerkelijk groene stroom. Pure energie heeft een goed bereikbare klantenservice en staan je altijd vriendelijk te woord en als er iets niet klopt gaan z... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niets te lezen op jullie site dat als je aan het verduurzamen bent dit vooral niet te veel moet doen zeker zolang je nog kan salderen (2026) dus vooral niet van het gas afgaan nu, anders gebruik je me... Mehr ansehen

1. Energieversorger

Vom Unternehmen geschrieben

Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw groene energie vandaan komt.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pure energie levert volgens afspraak

Pure energie levert volgens afspraak. De app (Android) is de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Tussendoor aanpassen van het maandbedrag loopt vlekkeloos. Een vraag stellen per telefoon levert vrijwel altijd direct een antwoord op. Kortom: een tevreden stroomafnemer.

11. September 2025

Beste klant,

Wat een fijne review om te lezen, bedankt voor je feedback! 😊

We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening én onze app. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is fijn dat je het aanpassen van je maandbedrag en het contact via de telefoon als positief ervaart.

We blijven continu verbeteren, dus mocht je nog tips of wensen hebben, laat het ons vooral weten. We willen je bedanken dat je klant bent bij Pure Energie, samen maken we Nederland een stukje groener! 🌱⚡

Kees

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn eindafrekening van het gas klopt…

Mijn eindafrekening van het gas klopt niet, daar zit behoorlijk wat verschil tussen met het daadwerkelijke verbruik wat ik op mijn slimme meter aflees en wat Pure Energie als antwoord geeft, nota bene van hun klant geluk team 😂😂

Beste ….. dat is een hele begrijpelijke vraag.
Er is over het volledige jaar aan gas gemeten. Hier wordt echter een calorische correctie op toegepast, omdat op jouw locatie een kubieke meter aardgas een hogere waarde heeft. Simpel gezegd kun jij met 1 m³ aardgas meer doen dan iemand die in bijvoorbeeld Groningen woont, omdat het gas daar een lagere calorische waarde heeft. Om dat gelijk te trekken, heeft de overheid besloten dat er een correctie plaatsheeft op het gasverbruik dat wordt geregistreerd.

12. August 2025

Antwort von Pure Energie

Wat goed om te zien dat je kritisch naar je afrekening kijkt en daar vragen over stelt!

Het antwoord dat we je hebben gegeven klopt. Je slimme meter registreert het aantal verbruikte kubieke meters gas. Maar niet elke m³ aardgas heeft dezelfde energie-inhoud. Daarom wordt er een zogeheten calorische correctie toegepast: die zorgt ervoor dat het gasverbruik wordt omgerekend naar de hoeveelheid energie die je daadwerkelijk hebt ontvangen. In jouw regio heeft het gas een hogere calorische waarde, dus kun je met één m³ meer doen dan iemand in een andere regio. Om dat eerlijk te verrekenen, wordt je verbruik gecorrigeerd. Dit is een landelijke regeling en geldt bij álle energieleveranciers.

We snappen dat dit verwarrend kan zijn, dus als je wilt dat we nog even met je meekijken, laat het gerust weten. We helpen je graag verder!

NOOIT geen contract meer bij PURE NERGIE

ze salderen niet over de gehele contract periode, die loopt van 3 aug 2024 t/m 2 aug 2025, maar pakken eerst periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024 en dan de periode 31-12-2024 t/m 2 aug 2025. Dit houd voor mij in dat ik daluren moet betalen voor de periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024, terwijl ik over de gehele contract periode een groot overschot aan daluren heb geleverd. smerige methode!

10. August 2025

Antwort von Pure Energie

Bedankt voor je review. We hebben inmiddels contact met je gehad en daarin uitgelegd dat we bij Pure Energie salderen over het afrekenjaar, dus wél over de volledige contractperiode van 3 augustus 2024 tot 3 augustus 2025, en niet per kalenderjaar.

Ook hebben we aan je uitgelegd dat er een verschil is tussen afrekenen tegen enkel- of dubbeltarief. Als klant bij Pure Energie kun je daar zelf een keuze in maken, afhankelijk van wat het beste past bij jouw verbruik en situatie.

We vinden het belangrijk om hier altijd transparant over te zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je onverhoopt nog vragen of wil je dat we iets verder toelichten? Laat het gerust weten, we helpen je graag!

Jaarafrekening.

Ik heb de jaarafrekening ontvangen van PureEnergie en krijg een paar honderd euro teruggestort. De klant ontvangt het teveel betaalde na 3 weken retour. Waarom moet ik 3 weken wachten? Betaald u ook de rente uit over dit bedrag?

N.a.v. uw schrijven: het verbruik loopt tot 22 juli 2025. Het bedrag zullen jullie rond 12 augustus 2025 aan mij overmaken staat in de brief. Dat zijn voor mij 3 weken. Betaal het gewoon uit, daar hoeft toch niet over gebeld of gemaild te worden?

5. August 2025

Antwort von Pure Energie

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je geld terugkrijgt na je jaarafrekening!

We willen graag even toelichten hoe onze termijn werkt: het bedrag van een afrekening maken we altijd 2 weken na de dagtekening over of incasseren we – dus niet na 3 weken. Die termijn hanteren we bewust, zodat klanten die moeten bijbetalen zich kunnen voorbereiden op de betaling.

In jouw geval gaat het om een terugbetaling, en als je het bedrag liever eerder ontvangt, dan snappen we dat volledig. Om dit te regelen vragen we je om contact met ons op te nemen via info@pure-energie.nl of 088-1013000. We maken het bedrag dan zonder problemen eerder aan je over.

Dankjewel voor je feedback, en als je nog vragen hebt, staan we natuurlijk voor je klaar.

Toevoeging n.a.v. jouw reactie: Dank je wel voor je duidelijke uitleg — we snappen nu beter wat je bedoelt met die drie weken. De afrekening wordt inderdaad pas opgemaakt ná afloop van je contract, en vanaf de dagtekening hanteren we een termijn van twee weken om het bedrag over te maken. Zo geven we klanten die moeten bijbetalen ook de ruimte om zich daarop voor te bereiden.

We willen het bedrag natuurlijk graag eerder naar je overmaken, zeker als je erop zit te wachten. Alleen weten we via deze review niet wie je bent. Als je even contact met ons opneemt, dan regelen we het graag voor je!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes aan termijn bedragen gehouden…

Netjes aan termijn bedragen gehouden zelfs tussendoor even stopgezet omdat ik teveel zou betalen. Wachtende op de eindfactuur maar ik heb er ale vertrouwen in dat dit goed zal verlopen. Kom zeker terug bij pure energie

30. Juli 2025

Antwort von Pure Energie

Wat een fijne review, dankjewel voor je vertrouwen! 💚
Super om te horen dat je onze aanpak waardeert, ook het tijdelijk stopzetten van de termijnbedragen om overbetaling te voorkomen. We vinden het belangrijk dat energie niet alleen duurzaam is, maar ook eerlijk en transparant.

We zorgen ervoor dat de eindfactuur netjes en duidelijk is. En wat leuk dat je aangeeft zeker terug te komen bij Pure Energie, daar worden we blij van!

Tot snel weer,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze zitten te schommelen met berekening

Ze zitten te schommelen met berekening, je wordt opgelicht

7. Juli 2025

Antwort von Pure Energie

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat er iets niet klopt in de berekening! We willen dit uiteraard graag samen met je bekijken en toelichten, maar op basis van je bericht is het voor ons nog niet helemaal duidelijk waar je precies op doelt.

Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen, zodat we samen kunnen achterhalen wat er speelt? We staan voor je klaar en denken graag met je mee. Hopelijk kunnen we je op die manier meer zekerheid geven!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze spelen spelletjes met facturen

Er gaat veel mis met facturen. Ze sturen zelf facturen via de mail, Zeggen allemaal wat anders kwa afspraken en betalingen.
Een vrouw gesproken die het probleem begreep zij heeft ook aangegeven van de openstaande bedrag wat u ziet staan in de mail wordt incassokosten eraf getrokken Als ik nog een betaling van 106€ zou voldaan. Als je mail krijgt met nieuwe berekening dan is die gewoon hoger dan voorheen. Als je belt dan weten ze niet waar ze over hebben en kunnen ze ineens de openstaande bedrag niet inzien. de incassokosten zie je wel van in de berekening van je factuur maar volgens een medewerker wordt het niet mee berekend in de factuur, alleen de factuur berekend het toch echt mee. Ze zijn aan het goochelen en proberen je om te praten.

16. Juli 2025

Beste Kaylee,

We vinden het spijtig om te horen dat er onduidelijkheid is geweest over je betalingsregeling. We zien dat er een aantal contactmomenten zijn geweest omtrent een betalingsregeling en de eindafrekening.

Er was een openstaande rekening, waarbij incassokosten in rekening zijn gebracht door het uitblijven van betalingen. We hebben deze incassokosten destijds kwijtgescholden, waarop vervolgens een nieuwe regeling is getroffen. Hier is een gedeelte van betaalt, echter was de meest recent betaalde termijn ruim 1,5 week te laat overgemaakt. Wij zijn hierdoor genoodzaakt geweest om opnieuw incassokosten in rekening te brengen. Wel hebben we ervoor gezorgd dat je betalingsregeling opnieuw van start kon gaan, nadat deze was vervallen.

Het is vervelend dat je het idee hebt dat wij zomaar wat doen en we kunnen je garanderen dat dit niet het geval is. We betreuren het wel dat er schijnbaar misverstanden zijn ontstaan en willen je het uiteraard altijd graag nog eens telefonisch toelichten. Je mag ons hiervoor altijd telefonisch contacteren, we doen altijd ons best om onze klanten een zo duidelijk mogelijke toelichting te geven.

Slechtste ervaring ooit

Alles ging mis
We moesten 800 betalen 200 was buitengerechtelijke incasso en die zouden ze kwijtschelden omdat we 0 betalingen hebben gemist.
Wij gingen emigreren en krijgen meteen de afrekening met incassokosten??
En fin ze geven aan via de telefoon de incasso kosten kwijt te schelden dat vonden ze niet fair.
Dus wij hebben gewoon weer een betaling gedaan. Van 100 nog wat. En fin het zou nog 400 nog wat zijn.
Maar ze sturen gewoon een herberekening met 7 termijnen Dus uiteindelijk betaal ik niet alleen die incassokosten maar ook een extra termijn.
Ze zijn niet voor rede vatbaar en negeren al dat ik zeg.
Ik heb in groene koeieletters in de berekening staan dat ik 800 nog wat heb voldaan hij roept aan de telefoon dat het 600 nog wat is.
Ik wijs hem op de documenten die wij hebben maar hij heb het niet en daar mee is dan de kous af.
Dit bedrijf verdient een 0.0 heel Nederland moet geprivatiseerd energie verbieden ik woon in Spanje hier is de rekening heel laag stelletje oplichters in NL

16. Juli 2025

Beste Angelo,

Als eerste wil ik je bedanken voor het schrijven van een review. Wel vinden we het lastig om hierop in te gaan omdat het ons niet duidelijk is wat er precies aan de hand is en we geen verdere gegevens van je hebben. Wanneer een contract eindigt wordt er een eindafrekening opgemaakt. Deze proberen wij altijd binnen twee weken te versturen, hierbij zullen nooit meteen incassokosten in rekening worden gebracht. Dit gebeurt pas nadat de betaling niet binnen twee weken na de eerste herinnering wordt verricht, dus dan ben je ruim een maand later met betalen.

We rekenen daarnaast nooit meer kosten dan dat je aan verbruik hebt gehad, dus we kunnen ons dan ook niet helemaal herkennen in je review dat er een extra termijn in rekening is gebracht. Mogelijk is er een openstaande factuur meegenomen op de eindafrekening.

We vinden het uiteraard wel erg vervelend om te horen dat er onduidelijkheden zijn geweest over je facturen en eindafrekening. Omdat we nu niet weten wat er precies is gebeurd willen we je vragen om ons hier nog eens over te contacteren, zodat we je de situatie hopelijk verder kunnen toelichten en misverstanden de wereld uit kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste jaren waren goed bij dit…

Eerste jaren waren goed bij dit bedrijf; kreeg voorgaande jaren ruim €200 tot bijna €300 terug van de zonnepanelen op eindafrekening. Dit jaar over de €200 bijbetalen!😡 Had bij noodenergiefonds toekenning gekregen voor steun, geeft pure energie dat ze niks van binnen hebben gekregen. En energiefonds bevestigd heeft dat dat wel degelijk moet zijn…. !!

14. Juli 2025

Antwort von Pure Energie

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent over de jaarafrekening van dit jaar, zeker na eerdere jaren waarin je een bedrag terugkreeg. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor je moet zijn, vooral als je had gerekend op ondersteuning van het Noodfonds.

Helaas hebben wij in jouw geval geen toekenning of bevestiging van het Noodfonds ontvangen. Omdat het fonds onafhankelijk opereert, adviseren we je vriendelijk om rechtstreeks contact met hen op te nemen om de status van je aanvraag te controleren en te zorgen dat alles daar goed is verwerkt.

Wat betreft je jaarafrekening: we begrijpen dat dit vervelend is en nemen deze graag samen met je door. Neem gerust contact op met onze klantenservice — we staan voor je klaar en helpen je graag verder om alles duidelijk uit te leggen.

Belachelijke terugleverboetes

Belachelijke terugleverboetes, zeker voor een bedrijf dat pretendeert groen te willen zijn.
Eerst zonne-energie promoten en nu straffen. En in 1 maand gewoon weer 20% verhogen , terwijl hij al 2 keer zo hoog is als afgelopen jaar.. Hoog tijd om te wisselen

4. Juli 2025

Beste Erik.

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen goed dat de terugleverbijdrage vragen oproept, vooral als je bewust hebt gekozen voor zonnepanelen en duurzame energie.

Bij Pure Energie staan we volledig achter de energietransitie. Tegelijkertijd brengt het terugleveren van stroom ook kosten met zich mee, zoals voor netbeheer, opslag en onbalans, zelfs op momenten dat de stroomprijs negatief is. De terugleverbijdrage is bedoeld om deze kosten eerlijk te verdelen.

We willen benadrukken dat deze bijdrage niet is bedoeld als verdienmodel, maar puur om de kosten te dekken. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet hier ook streng op toe.

We blijven investeren in oplossingen zoals energieopslag, zodat we samen kunnen blijven bouwen aan een duurzaam én stabiel energiesysteem. We hopen dat je, ondanks je zorgen, met ons mee blijft werken aan een groene toekomst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben bijna aan het einde van mijn 4…

Ben bijna aan het einde van mijn 4 jarige contract nog nooit problemen met pure energie ervaren ook de eindafrekening is altijd optijd geleverd en zonder problemen , nieuw contract is nog niet zeker ik vind de gasprijs hoog bij pure voor een nieuw contract dus kijk nog even verder

28. Juni 2025

Beste Ton,

Wat fijn om te lezen dat je de afgelopen vier jaar tevreden bent geweest over onze service en dat alles altijd soepel is verlopen – daar doen we het voor!

We begrijpen dat je bij het afsluiten van een nieuw contract goed naar de tarieven kijkt. Goed om te weten: onze tarieven bewegen mee met de energiemarkt. Dat betekent dat het aanbod dat je vandaag ziet, morgen alweer anders kan zijn – zowel omhoog als omlaag. We adviseren daarom om het aanbod regelmatig te bekijken als je nog twijfelt. Eventuele wijzigingen worden automatisch bijgewerkt in je persoonlijke omgeving.

We hopen natuurlijk dat je bij ons blijft. Heb je vragen of wil je hulp bij het vergelijken? Laat het gerust weten – we denken graag met je mee!

Vera,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Is wel leuk hoe jullie alles recht…

Is wel leuk hoe jullie alles recht breien wat krom is. Dus tis jullie in twee jaar tijd hetzelfde jaarcontract niet gelijk en kloppend te krijgen. Contract is op dezelfde datum afgesloten en verlengt. Dus die vlieger gaat niet op. Hadden jullie de afrekening datum moeten veranderen. Nogmaals een jaarafrekening is een jaar afrekening. Zegt meer over jullie. Heb dit ook niet eerder meegemaakt. Hetzelfde met bel team wat ronduit slecht is. Nu klopt het in 1 keer wel. Wat wel vreemd is dat ik nu nog tot de 27e moet wachten op uitbetaling. Slaat ook nergens op. En we zijn alweer een week later. Dus moet drie weken wachten op eigenlijk mijn eigen geld. Volgend jaar met gierende banden weg.

17. Juni 2025

Beste Patrick,

Dank je wel dat je opnieuw de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het fijn dat de situatie inmiddels is opgelost, al begrijpen we dat het proces voor jou niet vlekkeloos is verlopen. Dat spijt ons.

We streven er altijd naar om onze communicatie en afrekeningen zo duidelijk en correct mogelijk te maken. In jouw geval is er helaas verwarring ontstaan, en dat had beter gekund. We zijn blij dat het nu klopt, en nemen je feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wat betreft de uitbetaling: die volgt onze standaardtermijn, maar we begrijpen dat je liever sneller duidelijkheid had gehad. We hopen dat je ondanks alles merkt dat we altijd proberen mee te denken en tot een goede oplossing te komen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De betaling van eindafrekening nog niet uitbetaald

De betaling van eindafrekening is notabene je eigen geld omdat je teveel betaalt maandelijks.
Nu al diverse keren gebeld te hebben met de klantenservice van Pure Energie de toezeggingen gehad,het af te handelen en handmatig over te maken.
Tot op heden nog niks ontvangen.
Maar als je een factuur te laat betaalt krijg je à la minute de herinnering.
Slechte zaak veel tijd en energie er ingestoken.
Zo ga je niet met klanten om.

2. Juni 2025

Beste Rob,

Bedankt voor je review.

Het klopt dat er bij de uitbetaling van het bedrag van jouw jaarafrekening iets mis is gegaan. Normaliter maken wij het bedrag over op de datum die in de afrekening vermeld staat. In dit geval is dat niet gebeurd, dat betreuren wij ten zeerste.

Inmiddels heb je contact met ons gehad en heb je het bedrag ontvangen. Het spijt ons dat je langer hebt moeten wachten.

We hebben dit niet eerder meegemaakt en we gaan uitzoeken hoe dit probleem is ontstaan en hoe we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt.

Hopelijk is je vertrouwen in Pure Energie hierdoor niet geschaamd en mogen we samen nog een duurzame toekomst tegemoet gaan.

pure-energie B.V

pure-energie B.V. Slecht behandeld, Slechte service slechte kwaliteiten geen afspraak Bedrieg mensen
oplichters, leugenaars en bedriegers

19. Mai 2025

Beste heer of mevrouw,

We vinden het erg spijtig deze review te lezen en zijn erg benieuwd waar je reactie vandaan komt. Helaas kunnen we geen gegevens van je vinden in ons systeem op basis van je gebruikersnaam.

Bij Pure Energie streven we naar een uitstekende klantenservice en willen we onze klanten zo duidelijk en transparant mogelijk helpen. We herkennen ons absoluut niet in de termen die je noemt. Indien jouw ervaring met ons anders is, zouden we graag willen weten waar dat uit voortkomt. Zou je contact met ons willen opnemen via info@pure-energie.nl? We willen je graag verder helpen.

Alvast bedankt. We hopen van je te horen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Misleiding! Voorstel contractprijs was niet volgens de toen geldende prijzen en uiteiendelijk dienen wij veel meer dienen te betalen

We hebben reeds langer een contract bij Pure-Energie en kregen een verlengingsvoorstel. Dit voorstel gaf een goede maandelijkse totaalprijs en zijn we mee akkoord gegaan. Na een aantal maanden blijkt dat we flink moeten bijbetalen omdat de maandprijs te laag was ingeschat. Pure Energie geeft aan dat dit fout is gegaan maar dat in de bijlages van het contract de correcte prijzen hebben gestaan. Wij hebben echter ons gebaseerd op totaalprijs. Daarnaast geeft Pure Energie aan dat ze eerder hebben gecommuniceerd dat de maandprijs te laag was, maar andere jaren kregen we ook steeds berichten dat ie te laag was maar dat Pure Energie de maandprijs veel te hoog inschatte.
Indien we hadden geweten welke prijs daadwerkelijk de maandprijs was geweest waren we nooit met Pure Energie in zee gegaan, dus misleiding.

4. Mai 2025

Beste klant,

Wij hebben deze kwestie reeds met u besproken en uitvoerig uitgelegd. Van misleiding is absoluut geen sprake. Zie onze mail aan u d.d. 14-03-2025.

Indien u nog vragen heeft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij leggen het graag nogmaals aan u uit.

Richard

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Review van het afgelopen jaar bij Pure Energie

Het afgelopen jaar een energiecontract gehad bij Pure Energie. De service was goed: bij vragen kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord.

Dit jaar ben ik overgestapt naar een andere maatschappij, omdat het nieuwe contractaanbod een aanzienlijk financieel verschil maakte. Helaas kon Pure Energie hierin niets betekenen.

De app van Pure Energie werkt prettig; hij is overzichtelijk en duidelijk, met goede statistieken over het verbruik. Ook de website functioneert prima.

Al met al een aanrader!

23. April 2025

Beste RD,

We kunnen ons wel voorstellen dat je bent overgestapt met deze reden, ondanks dat we het natuurlijk jammer vinden dat je gaat!

Het is echter goed om te horen dat je zo positief bent over onze diensten, want wij vinden het erg belangrijk dat we een goede service leveren aan onze klanten. Fijn dat de app ook naar wens is geweest en hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug! 🌞

Richard

Betrouwbaar

Afgelopen 2 jaar van Pure gebruik mogen maken, wat zonder problemen is verlopen.
Tegenwoordig wat minder prijsconcurrerend.
Goede app, waarin wel het termijnbedrag iets te pessimistisch wordt geadviseerd, maar dat komt waarschijnlijk omdat de klantenkorting niet in de berekening ervan wordt meegenomen maar dat gebeurt vzv ik weet bij iedere leverancier.

7. April 2025

Antwort von Pure Energie

Bedankt voor je mooie review! Daar zijn we erg blij mee 🍀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zit nu alweer ruim 3 jaar bij Pure…

Zit nu alweer ruim 3 jaar bij Pure Energie, alles prima net zoals de vorige energie leveranciers waar ik heb gezeten (Nuon, Greenchoice) Ik verbaas mij inhoudelijk over de meeste negatieve reviews. Kennelijk hebben we in Nederland veel jankerds die nog net de weg kunnen vinden naar een website als deze om hun jankverhaal op te hangen. Maar zich enigszins verdiepen in hun contract en die van andere leveranciers, de voorwaarden, en de huidige economische situatie, dat blijkt allemaal te moeilijk. Het zegt wat over de ontwikkeling van de bewoners van deze zorgstaat, mensen worden steeds dommer en afhankelijker, en dat resulteert kennelijk in nodeloos geklaag. Neem gewoon je verantwoordelijkheid.

2. März 2025

Antwort von Pure Energie

Wat goed dat je ons zo'n mooi cijfer geeft, daar doen wij het voor! We staan graag klaar voor onze klanten en we vinden het belangrijk dat we goed bereikbaar zijn, en adequaat en kundig kunnen reageren op alle vragen die bij ons binnenkomen.

We kunnen ons voorstellen dat de huidige energiemarkt voor sommige klanten ingewikkeld kan zijn. Wij doen daarom altijd ons best om onze klanten zo duidelijk en transparant mogelijk te informeren.

Het maakt ons trots te horen dat je al ruim 3 jaar tevreden klant bij ons bent en we hopen natuurlijk dat je nog heel lang bij ons blijft! 🍀

Kees

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plaatsing zonnepanelen van A-Z.

Er werd ons alles geleverd en geplaatst volgens de bestelde goederen en uitvoeringen.
De plaatsing op het plat dak is uitmuntend uitgevoerd.
De plaatsing van de omvormer en alle andere toebehoren en bekabeling zijn netjes, correct en zeer proper uitgevoerd. En alles met de nodig informatie aan ons tijdens de werken. Uiteindelijk hebben wij het gevoel bekomen dat er voor ons meer werd gedaan dan werd besteld en beloofd.
Het was een zeer fijne en aangename samenwerking. Iedereen die hier heeft gewerkt was uitermate vriendelijk en helemaal vakbekwaam.
Zo zou men overal mogen behandeld worden. We zijn met deze ploeg echt in de watten gelegd.
Bij deze dan ook nogmaals grote dank aan al jullie medewerkers.
Succes verder met en in jullie beroep.
M. Mennicken
Wommelgem

4. Dezember 2024

Antwort von Pure Energie

Wat goed om te vernemen dat u via onze website door bent verwezen naar een zon installateur die zijn werk meer dan goed uitvoert! We zullen dit ook doorgeven aan de installateurs zelf.

Verbruik niet te zien

In de app is mijn verbruik met grote regelmaat soms dagenlang niet te zien. En ja, ik heb ze gemachtigd om het uit te lezen.Volgens klantenservice is dit probleem bekend. Speelt nu al maanden. Als je inzicht wil hebben in je eigen verbruik raad ik de leverancier niet aan

25. Februar 2025

Beste Nelleke,

Bedankt voor je review! Normaliter kan het 1 á 2 dagen duren voordat je jouw verbruik inzichtelijk krijgt in je verbruiksoverzicht. We merken dat sommige klanten op dit moment last hebben van een storing bij het ophalen van verbruiksgegevens. Dat kan ervoor zorgen dat je verbruiksoverzicht niet altijd up-to-date is, maar een paar dagen achterloopt. Gelukkig komen ook met een vertraging jouw meterstanden gewoon binnen. Je kan erop vertrouwen dat jouw verbruiksdata niet verloren gaat. Op een later moment zal dit gewoon in je verbruiksoverzicht te zien zijn. Gelukkig is jouw verbruiksoverzicht inmiddels weer bijgewerkt tot en met gisteren.

We vinden het uiteraard heel vervelend dat je momenteel problemen ervaart en doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. We hopen hiervoor op jouw begrip. Als je in de tussentijd vragen hebt, kun je ons bereiken op 088 10 13 000. We helpen je graag.

Vera

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr