Ons contract (kleine organisatie) loopt af. Ik zie dat Pure Energie zo'n 20% duurder is dan andere maatschappijen en probeer contact op te nemen. De zakelijke afdeling is helaas telefonisch niet berei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas op met Pure Energie. Mijn vaste contract liep van 2021 tot 2026, maar tussendoor is de premie meerdere keren verhoogd. Van €97 naar €156 per maand en nu ineens €1575 moeten bijbetalen. Ik heb meer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bedrijf doet wat ze zeggen en leverd ook daadwerkelijk groene stroom. Pure energie heeft een goed bereikbare klantenservice en staan je altijd vriendelijk te woord en als er iets niet klopt gaan z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niets te lezen op jullie site dat als je aan het verduurzamen bent dit vooral niet te veel moet doen zeker zolang je nog kan salderen (2026) dus vooral niet van het gas afgaan nu, anders gebruik je me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw groene energie vandaan komt.
Hengelosestraat 585, 7521 AG, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Pure energie levert volgens afspraak. De app (Android) is de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Tussendoor aanpassen van het maandbedrag loopt vlekkeloos. Een vraag stellen per telefoon levert vrijwel altijd direct een antwoord op. Kortom: een tevreden stroomafnemer.

Antwort von Pure Energie
Mijn eindafrekening van het gas klopt niet, daar zit behoorlijk wat verschil tussen met het daadwerkelijke verbruik wat ik op mijn slimme meter aflees en wat Pure Energie als antwoord geeft, nota bene van hun klant geluk team 😂😂
Beste ….. dat is een hele begrijpelijke vraag.
Er is over het volledige jaar aan gas gemeten. Hier wordt echter een calorische correctie op toegepast, omdat op jouw locatie een kubieke meter aardgas een hogere waarde heeft. Simpel gezegd kun jij met 1 m³ aardgas meer doen dan iemand die in bijvoorbeeld Groningen woont, omdat het gas daar een lagere calorische waarde heeft. Om dat gelijk te trekken, heeft de overheid besloten dat er een correctie plaatsheeft op het gasverbruik dat wordt geregistreerd.

Antwort von Pure Energie
ze salderen niet over de gehele contract periode, die loopt van 3 aug 2024 t/m 2 aug 2025, maar pakken eerst periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024 en dan de periode 31-12-2024 t/m 2 aug 2025. Dit houd voor mij in dat ik daluren moet betalen voor de periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024, terwijl ik over de gehele contract periode een groot overschot aan daluren heb geleverd. smerige methode!

Antwort von Pure Energie
Ik heb de jaarafrekening ontvangen van PureEnergie en krijg een paar honderd euro teruggestort. De klant ontvangt het teveel betaalde na 3 weken retour. Waarom moet ik 3 weken wachten? Betaald u ook de rente uit over dit bedrag?
N.a.v. uw schrijven: het verbruik loopt tot 22 juli 2025. Het bedrag zullen jullie rond 12 augustus 2025 aan mij overmaken staat in de brief. Dat zijn voor mij 3 weken. Betaal het gewoon uit, daar hoeft toch niet over gebeld of gemaild te worden?

Antwort von Pure Energie
Netjes aan termijn bedragen gehouden zelfs tussendoor even stopgezet omdat ik teveel zou betalen. Wachtende op de eindfactuur maar ik heb er ale vertrouwen in dat dit goed zal verlopen. Kom zeker terug bij pure energie

Antwort von Pure Energie
Ze zitten te schommelen met berekening, je wordt opgelicht

Antwort von Pure Energie
Er gaat veel mis met facturen. Ze sturen zelf facturen via de mail, Zeggen allemaal wat anders kwa afspraken en betalingen.
Een vrouw gesproken die het probleem begreep zij heeft ook aangegeven van de openstaande bedrag wat u ziet staan in de mail wordt incassokosten eraf getrokken Als ik nog een betaling van 106€ zou voldaan. Als je mail krijgt met nieuwe berekening dan is die gewoon hoger dan voorheen. Als je belt dan weten ze niet waar ze over hebben en kunnen ze ineens de openstaande bedrag niet inzien. de incassokosten zie je wel van in de berekening van je factuur maar volgens een medewerker wordt het niet mee berekend in de factuur, alleen de factuur berekend het toch echt mee. Ze zijn aan het goochelen en proberen je om te praten.

Alles ging mis
We moesten 800 betalen 200 was buitengerechtelijke incasso en die zouden ze kwijtschelden omdat we 0 betalingen hebben gemist.
Wij gingen emigreren en krijgen meteen de afrekening met incassokosten??
En fin ze geven aan via de telefoon de incasso kosten kwijt te schelden dat vonden ze niet fair.
Dus wij hebben gewoon weer een betaling gedaan. Van 100 nog wat. En fin het zou nog 400 nog wat zijn.
Maar ze sturen gewoon een herberekening met 7 termijnen Dus uiteindelijk betaal ik niet alleen die incassokosten maar ook een extra termijn.
Ze zijn niet voor rede vatbaar en negeren al dat ik zeg.
Ik heb in groene koeieletters in de berekening staan dat ik 800 nog wat heb voldaan hij roept aan de telefoon dat het 600 nog wat is.
Ik wijs hem op de documenten die wij hebben maar hij heb het niet en daar mee is dan de kous af.
Dit bedrijf verdient een 0.0 heel Nederland moet geprivatiseerd energie verbieden ik woon in Spanje hier is de rekening heel laag stelletje oplichters in NL

Antwort von Pure Energie
Eerste jaren waren goed bij dit bedrijf; kreeg voorgaande jaren ruim €200 tot bijna €300 terug van de zonnepanelen op eindafrekening. Dit jaar over de €200 bijbetalen!😡 Had bij noodenergiefonds toekenning gekregen voor steun, geeft pure energie dat ze niks van binnen hebben gekregen. En energiefonds bevestigd heeft dat dat wel degelijk moet zijn…. !!

Antwort von Pure Energie
Belachelijke terugleverboetes, zeker voor een bedrijf dat pretendeert groen te willen zijn.
Eerst zonne-energie promoten en nu straffen. En in 1 maand gewoon weer 20% verhogen , terwijl hij al 2 keer zo hoog is als afgelopen jaar.. Hoog tijd om te wisselen

Antwort von Pure Energie
Ben bijna aan het einde van mijn 4 jarige contract nog nooit problemen met pure energie ervaren ook de eindafrekening is altijd optijd geleverd en zonder problemen , nieuw contract is nog niet zeker ik vind de gasprijs hoog bij pure voor een nieuw contract dus kijk nog even verder

Antwort von Pure Energie
Is wel leuk hoe jullie alles recht breien wat krom is. Dus tis jullie in twee jaar tijd hetzelfde jaarcontract niet gelijk en kloppend te krijgen. Contract is op dezelfde datum afgesloten en verlengt. Dus die vlieger gaat niet op. Hadden jullie de afrekening datum moeten veranderen. Nogmaals een jaarafrekening is een jaar afrekening. Zegt meer over jullie. Heb dit ook niet eerder meegemaakt. Hetzelfde met bel team wat ronduit slecht is. Nu klopt het in 1 keer wel. Wat wel vreemd is dat ik nu nog tot de 27e moet wachten op uitbetaling. Slaat ook nergens op. En we zijn alweer een week later. Dus moet drie weken wachten op eigenlijk mijn eigen geld. Volgend jaar met gierende banden weg.

Antwort von Pure Energie
De betaling van eindafrekening is notabene je eigen geld omdat je teveel betaalt maandelijks.
Nu al diverse keren gebeld te hebben met de klantenservice van Pure Energie de toezeggingen gehad,het af te handelen en handmatig over te maken.
Tot op heden nog niks ontvangen.
Maar als je een factuur te laat betaalt krijg je à la minute de herinnering.
Slechte zaak veel tijd en energie er ingestoken.
Zo ga je niet met klanten om.

Antwort von Pure Energie
pure-energie B.V. Slecht behandeld, Slechte service slechte kwaliteiten geen afspraak Bedrieg mensen
oplichters, leugenaars en bedriegers

Antwort von Pure Energie
We hebben reeds langer een contract bij Pure-Energie en kregen een verlengingsvoorstel. Dit voorstel gaf een goede maandelijkse totaalprijs en zijn we mee akkoord gegaan. Na een aantal maanden blijkt dat we flink moeten bijbetalen omdat de maandprijs te laag was ingeschat. Pure Energie geeft aan dat dit fout is gegaan maar dat in de bijlages van het contract de correcte prijzen hebben gestaan. Wij hebben echter ons gebaseerd op totaalprijs. Daarnaast geeft Pure Energie aan dat ze eerder hebben gecommuniceerd dat de maandprijs te laag was, maar andere jaren kregen we ook steeds berichten dat ie te laag was maar dat Pure Energie de maandprijs veel te hoog inschatte.
Indien we hadden geweten welke prijs daadwerkelijk de maandprijs was geweest waren we nooit met Pure Energie in zee gegaan, dus misleiding.

Antwort von Pure Energie
Het afgelopen jaar een energiecontract gehad bij Pure Energie. De service was goed: bij vragen kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord.
Dit jaar ben ik overgestapt naar een andere maatschappij, omdat het nieuwe contractaanbod een aanzienlijk financieel verschil maakte. Helaas kon Pure Energie hierin niets betekenen.
De app van Pure Energie werkt prettig; hij is overzichtelijk en duidelijk, met goede statistieken over het verbruik. Ook de website functioneert prima.
Al met al een aanrader!

Antwort von Pure Energie
Afgelopen 2 jaar van Pure gebruik mogen maken, wat zonder problemen is verlopen.
Tegenwoordig wat minder prijsconcurrerend.
Goede app, waarin wel het termijnbedrag iets te pessimistisch wordt geadviseerd, maar dat komt waarschijnlijk omdat de klantenkorting niet in de berekening ervan wordt meegenomen maar dat gebeurt vzv ik weet bij iedere leverancier.

Antwort von Pure Energie
Zit nu alweer ruim 3 jaar bij Pure Energie, alles prima net zoals de vorige energie leveranciers waar ik heb gezeten (Nuon, Greenchoice) Ik verbaas mij inhoudelijk over de meeste negatieve reviews. Kennelijk hebben we in Nederland veel jankerds die nog net de weg kunnen vinden naar een website als deze om hun jankverhaal op te hangen. Maar zich enigszins verdiepen in hun contract en die van andere leveranciers, de voorwaarden, en de huidige economische situatie, dat blijkt allemaal te moeilijk. Het zegt wat over de ontwikkeling van de bewoners van deze zorgstaat, mensen worden steeds dommer en afhankelijker, en dat resulteert kennelijk in nodeloos geklaag. Neem gewoon je verantwoordelijkheid.

Antwort von Pure Energie
Er werd ons alles geleverd en geplaatst volgens de bestelde goederen en uitvoeringen.
De plaatsing op het plat dak is uitmuntend uitgevoerd.
De plaatsing van de omvormer en alle andere toebehoren en bekabeling zijn netjes, correct en zeer proper uitgevoerd. En alles met de nodig informatie aan ons tijdens de werken. Uiteindelijk hebben wij het gevoel bekomen dat er voor ons meer werd gedaan dan werd besteld en beloofd.
Het was een zeer fijne en aangename samenwerking. Iedereen die hier heeft gewerkt was uitermate vriendelijk en helemaal vakbekwaam.
Zo zou men overal mogen behandeld worden. We zijn met deze ploeg echt in de watten gelegd.
Bij deze dan ook nogmaals grote dank aan al jullie medewerkers.
Succes verder met en in jullie beroep.
M. Mennicken
Wommelgem

Antwort von Pure Energie
In de app is mijn verbruik met grote regelmaat soms dagenlang niet te zien. En ja, ik heb ze gemachtigd om het uit te lezen.Volgens klantenservice is dit probleem bekend. Speelt nu al maanden. Als je inzicht wil hebben in je eigen verbruik raad ik de leverancier niet aan

Antwort von Pure Energie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.