Zeer slechte communicatie! Je wordt amper op de hoogte gehouden over problemen met levering. Heb lang geduld gehad omdat het een startende onderneming is met weinig personeel en ze door aangiftes e.d... Mehr ansehen
Order nummer: 10371 Ps5 online besteld op 30 september. Volledige betaling gedaan. Telefonisch 10x geprobeerd maar telkens verbrak de verbinding. Mail al 10x gestuurd maar geen enkele... Mehr ansehen
10 december Vandaag is mijn annulering plotseling geannuleerd terwijl ik gisteren damian nog had gesproken die mij verzekerde dat ik bij de eerste oplevering zou zitten en geleverd zou krijgen. Da... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Verkooppunt van PlayStation Consoles en Sony PlayStation gerelateerde producten.
Kabelweg 22, 1014BB, Amsterdam, Niederlande
- 0858000251
- info@psonline.shop
- psonline.shop
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichter is weer bezig
Oplichter is weer bezig, jacuzzii . nl (samen voegen) is ook van hem.
Ook wij hebben hier een Playstation 5…
Ook wij hebben hier een Playstation 5 besteld, betaald met ideal en nog niets geleverd gekregen. In het begin gebeld en het klonk vertrouwd. Ondertussen wordt de mail wordt niet op gereageerd en telefoon wordt niet beantwoord. Wel 2x een algemene mail kregen dat ze problemen hebben bij ING, dat die hun account geblokkeerd heeft. Probeer nu overal aangifte en melding te doen, hoop ooit mijn geld ergens terug te zien maar vrees het ergste. Iemand nog een tip? We hebben al een melding gemaakt bij ACM consuwijzer, onlinegeschillencommissie.eu, mail gestuurd aan riskmanagement en ik ga nog aangifte doen bij de politie.
My girlfriend order for me ps5 in…
My girlfriend order for me ps5 in october , she paid 500 e and still nothing. No information from them. Should i report scam on police or wait?
Gave you plenty of chance,but now it's done!!
On the 28th of October I ordered my playstation 5 for a total cost of 499 euros. I done this through the PS online webshop ,which seemed very legit, looked professional and even got a order Confirmation. Seeing as I ordered for the 2nd batch of playstation 5,my order was expected to be delivered mid December. The website promised a newsletter to tell us about how things were going with the orders of the playstations. Sadly we never received any information or any news letter.
With time passing by I decided to look on the truss pilot website to find out what are the reviews for PSOnline were like! That's when I realised that I made a very big mistake!!
Sad to see so many people have been disappointed by the false promises of this company. Corona might have had a big impact with the orders but then you should as company have the decency to send every person a reaction on how far the order is or the reason why they are not receiving the order. Hard working people who work hard for the money have been ripped off, and this just before Christmas. All I can say is that I hope that this is resolved soon that the money will be restored back on my account. I waited until today to do a police report.
Still no answer,I have filed a report,hope that this will be sorted out very soon. An absolute zero for service and for quality!
Order nr 22018 ps5 disc edition besteld…
Order nr 22018 ps5 disc edition besteld met klarna, na recencies te lezen bestelling geannuleerd( meerdere keren ), nooit reactie gekregen of wat. Ben ik blij dat ik nooit een cent betaald heb. Wel zwaar k@t voor de mensen die dat wel deden. Ondertussen wel ergens anders ps5 vandaan gehaald. Hoop dat deze oplichters gepakt worden
Rabo klant
Goeiemiddag ik had een een ps5 gekocht op psonline en ja nooit wat ontvangen emails gekregen het duurt wat langer etc nou ik heb nu nog niks ben er nu wel klaar mee en gekocht met ideal ( rabo) weet iemand hoe je je geld terug kan krijgen voor klant van de rabobank???
Nooit meer online bestellen!!
Op 18 november nog maar eens een mail er uit gestuurd om te polsen hoe mijn bestelling er voor staat. Omdat ik deze al ruim een maand besteld had vond ik het vreemd dat ik nog steeds geen antwoord had zo als ze zelf op de site vermelde. Mijn angst is werkelijkheid geworden na het lezen van de reacties over psonline. Ook de site laat alleen nog maar een annuleringsformulier zien. Die maar ingevuld, maar zelfs geen bevestiging daar van ontvangen. Als ik over een week nog geen reactie heb ga ik aangiften doen ( bestel nr 20294 ) mocht mijn 399,- euro als nog terug gestort worden zal ik mijn aangifte intrekken! 1 ster niet eens waard !
Tja..ben er nu ook echt klaar mee.Heb…
Tja..ben er nu ook echt klaar mee.Heb nu al een aantal keer geprobeerd te annuleren,aangezien jullie toch niks leveren!!Maar krijg geen ene reactie van jullie.Schandalig gewoon!
Stelletje lowlife scammers zijn jullie..
Ga nu dus toch maar aangifte doen en mijn geld krijg ik sowieso terug aangezien ik met mijn creditcard heb betaald.Maar het gaat mij om het principe.Ik wou jullie de kans geven om het gewoon als 'legitiem bedijf' af te handelen,maar dat gaat hem dus niet worden.
Dus ik heb gewoon met oplichters te maken.
Veel plezier verder met het oplichten van hardwerkende mensen.
Stakkers..en succes met de rechtzaken die jullie nog voor de boeg hebben!
Fijne kerstdagen..en ik hoop dat jullie kerstboom vanavond af fikt met jullie erbij!
Houdoe!
ben ook beetje zat wil nu wel een mail…
ben ook beetje zat wil nu wel een mail hebben of een telefoontje .heb hier al iets gezet maar geloof ook zonde van de tijd heb nog geen aangifte gedaan maar na de kerst ga dat wel doen ,had gehoopt dat ze toch netjes zouden blijven maar die site van hun is denk ik een zoethoudertje
dit is me status nummer #20301 nu geen reactie dan maar op ene een andere manier .ben nog zo netjes geweest om te wachten en jullie de kans te geven om wel iets goeds te doen maar niet eens na 5 mails een mail terug ja een bon in vullen dat je geld terug wil daar is niet mee opgelost voor me kleinkind en gaat hier om mensen die er hard voor werken iedereen hier op de site werkt er hard voor en hoopt op ene plaustation voor hun kids of zelf ,ik snap dat mis is gegaan of niet dat is nog de vraag , en als ze niet op voorraad zijn kan me ook nog voorstellen maar niks laten horen zoals ze op ze amsterdams zeggen ben je een schoffie en zeg ik het nog netjes ,dus beste mensen als jullie dit lezen geen is een reactie en wel van de gene die er ook over gaat en geen tussen persoon alle respect maar die weten ook niks
groetjes maaike en bedankt voor mooie kerstkadoo voor me kleinkind
Update van psonline (18 dec)
Update van psonline (uit Discord server)
@here de update:
=====
Update 18 December Klymm B.V.s
Status ING : Nog steeds geblokkeerd
Status Stripe : Werkend beschikbaar voor terugbetalingen ( iDeal/CreditCard )
Status Levering 1 : Uitgesteld tot na berichtgeving ING
Status Levering 2 : Uitgesteld tot na berichtgeving ING
Door de blokkade van ING zijn nu ook onze telefoonlijnen niet betaald en afgesloten.
Wij werken hard naar een oplossing helaas is nu met de harde lockdown ook niet mogelijk om winkels te vragen om voorraaden over te nemen en klanten het daar op te laten halen.
Wij zijn in goed contact met het ACM en zei volgen op dit moment onze statusen en communicatie.
Om even te benadrukken : Uw geld is niet weg ING weigert nog steeds op een normale manier te antwoorden en reageert 1 keer per week op vrijdag. Wij hebben hier links een formulier geplaatst dat u kunt invullen Deze informatie wordt ook gedeeld met het ACM en De Politie.
Wij hopen nog steeds op een oplossing maar gezien de situatie zien wij geen spoedige oplossing. Wij hopen dat er voor de kerst al nieuwe informatie is.
=====
Ps,
De spelfoutjes komen niet van mij af 😅
Updated
Update:-
I have received an email saying that I will get my money back within 3 working days.
Update
3 days after receiving the email, I got my money back in full.
Thank you
@barend
@barend: Wij in Nederland krijgen niks maar jij in Ierland krijgt wel een PS5 bezorgd? Haha smile your on candid camera, net echt vriend, en 2 mensen die het nog liken ook. Maarja dat zijn natuurlijk mensen van PSonline zelf 🤨. Mensen WIJ ZIJN ALLEMAAL GENAAID door dit K L O T E bedrijf! De beste man is lekker kerst vieren in Polen met zijn familie van ONZE centen.
Eigenaar hoort achter de tralies thuis…
Eigenaar hoort achter de tralies thuis allemaal loze en vage berichten.geld accepteren en dan vervolgens niet leveren ook niet terugbetalen...kortom oplichters stap er niet in?
In weinig woorden "DOE aangifte" dit…
In weinig woorden "DOE aangifte" dit zijn OPLICHTERS!!!!
Ook ik heb er een aangeschaft middels…
Ook ik heb er een aangeschaft middels credit card. Gelukkig heb ik via Amex het terug gestort gekregen. Ik zie inmiddels wel dat PSOnline onderdeel van Klymm haar adres heeft aangepast per 21-12-2020. Klymm B.V. is weer onderdeel van Klimr B.V.
formulier op de site ingevuld nog niks…
formulier op de site ingevuld nog niks terug gehad.
Ik heb een track and tracé nummer…
Ik heb een track and tracé nummer gekregen en ik kan het volgen of de pa5 er ook daadwerkelijk in zit en of ik hem ook ontvang is een grote vraag maar ik heb een track and tracé nummer ontvangen
Voor de Gedupeerden die niks verder…
Voor de Gedupeerden die niks verder komen.
Download even de app van opgelicht npo1.
Zoek daar contact mee en voer media druk op.
Als je geld terug wil wacht niet.
pre ordered a PS5 on 4th October paid…
pre ordered a PS5 on 4th October paid the full price with guaranteed delivery in early December after numerous unanswered calls and e mails I think this is a scam
Alleen maar drama …
Hier onder staat al genoeg geschreven over het k u t bedrijf. Niks gehoord over mijn order 11006. Ze zijn niet bereikbaar helemaal nada. Heb het annulering‘s formulier ingevuld, als ik me geld niet binnen 7 dagen terug heb word er aangifte gedaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.