www.prylstaden.se Bewertungen 1’563

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ramlade över hemsidan då jag letade efter en felkodsläsare. Sidan var lätt att navigera och få information om produkten. Var sämst på att se fliken till att beställa som företag. Mailade och ställ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkten vi beställde visade sig vara slutsåld. Kundtjänst kontaktade oss med förslag på likvärdiga produkter och ändrade vår order. Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Internetladen

Über www.prylstaden.se

Vom Unternehmen geschrieben

Prylstaden
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Lysande goodwill

Hej, köpte en "spion kamera" av prylstaden som jag inte fick ordning på, kanske väl "teknisk" för mig, men, jag fick en fantastisk support från prylstaden och hjälp att hitta en kamera som passade mig mycket bättre och som kompensation till ett reducerat pris, detta hade inte varit nödvändigt men företaget gjorde detta ändå.
Tack prylstaden för en enastående attetyd och goodwill.
Lasse den tacksamma kameraköparen!

16. März 2026

Hej Lasse,
Tack för ditt fina omdöme och för att du delade din upplevelse.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund, och det glädjer oss att du blev nöjd både med supporten och den nya kameran.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En produkt som inte fungerade som…

En produkt som inte fungerade som förväntat blev utan krångel snabbt utbytt. Ger förtroende.

13. März 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Tack Tom, vad fint att höra. Skönt att allt löste sig snabbt och smidigt. Vi finns här om du behöver något mer.

Bra service

Super bra service efter leverans problem

26. Februar 2026

Hej Gunnar!

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med servicen och att allt löste sig snabbt efter leveransproblemet.

Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till direkt när något strular, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Tack för att du tog dig tid att skriva och för ditt förtroende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevligt mottagande och löste…

Väldigt trevligt mottagande och löste ärendet

5. März 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva!

Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som väldigt trevligt och att vi kunde lösa ditt ärende på ett bra sätt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver.

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabba på Mail. Snabb leverans.

Mailade och ställde denna idiotfråga.
Fick svar snabbt och pedagogist! Fick varan på 2 dagar efter beställning.
Top Notch!

5. März 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Stort tack Jonas för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt!

Vad roligt att höra att du hittade rätt felkodsläsare hos oss och att sidan upplevdes som lätt att navigera. Det finns absolut inga ”idiotfrågor” – vi är glada att du hörde av dig så att vi kunde reda ut beställning som företag och hjälpa dig vidare.

Härligt också att leveransen kom fram snabbt och att allt fungerade som det skulle. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du funderar på något eller behöver hjälp med fler produkter framöver!

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande vid trasig vara…

Varan jag beställt var trasig vid leverans. Jag skickade meddelande och fick snabb återkoppling och nya produkt skickad till mig omgående. Så bara positivt.

3. März 2026

Hej Jenny,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva här!

Tråkigt att höra att varan var trasig vid leverans, men vi är väldigt glada att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med bemötandet och den nya produkten.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du skulle behöva hjälp igen.

Suverän service!

Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag tidigare än förväntat på ursprunglig beställning!

Supersnabb leverans, otroligt bra kundtjänst - rekommenderar varmt!

25. Februar 2026

Hej Mia!

Tack för ditt fantastiska omdöme.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till med en bra ersättningsprodukt och att leveransen till slut kom snabbare än väntat.

Stort tack för att du rekommenderar oss!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveransen dröjde - bra lösning

Leveransen dröjde men jag fick bra respons vid kontakt och en snabb lösning till slut. Bra slutbetyg alltså.

21. Februar 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Hej! Tack för ditt fina omdöme.

Vi beklagar att leveransen drog ut på tiden, men det glädjer oss att du fick snabb hjälp när du hörde av dig och att allt löste sig till slut.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en riktigt bra dag!

Otroligt bra kundservice!

Otroligt bra kundservice!

23. Februar 2026

Hej Linnea,
Tack snälla för ditt fina omdöme!

Det betyder mycket för oss och vi är glada att du är nöjd med servicen.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsigt & vänligt bemötande med stor…

Proffsigt & vänligt bemötande med stor förståelse på ett uppkommet problem som löstes på ett mycket bra, snabbt och effektivt sätt. Även snabb återkoppling vid mailkorrespondens. Kan varmt rekommendera Prylstaden och dess produkter. Pia

19. Februar 2026

Hej Pia,
Stort tack för dina värmande ord!

Det glädjer oss att du kände dig väl omhändertagen och att vi kunde lösa situationen snabbt och på ett bra sätt.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och rekommenderar oss.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra service!

Snabb och bra service när produkten inte passade.
Tyvärr var det en miss i produktinformationen, så de funkade inte. Därav en 4a...

17. Februar 2026

Hej Gunnel,
Tack för din fina recension! Vad bra att processen gick snabbt och smidigt även om produkten tyvärr inte passade.

Vi tar med oss din feedback om produktinformationen – det hjälper oss att bli tydligare framåt.

Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något annat.

Bra kundtjänst

Fick problem med en produkt. Kontaktade kundtjänst och fick ett väldigt trevligt och bra bemötande. De skickade en annan produkt som helt motsvarade mina förväntningar. Snyggt skött!

13. Februar 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Stort tack för ditt fina omdöme.

Det glädjer oss verkligen att höra att du fick ett bra bemötande och att ersättningsprodukten motsvarade dina förväntningar.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte en ny senior mobil av er som…

Jag köpte en ny senior mobil av er som hade 4G VoLTE, nu när de skulle släcka ner 2/3 g nätet. Allt fungerade klockrent tills den 2 februari i år, då operatören spärrade hennes mobil.

”Varför detta problem uppstår:
PTS (Post- och telestyrelsen) har beslutat att operatörer som inte längre har 2G-nät öppet måste blockera telefoner som saknar 4G VoLTE 112-nödsamtalsfunktion. Eftersom Telia är den enda operatören med ett öppet 2G-nät för nödsamtal, är de just nu den enda operatören som fungerar med dessa modeller”.

Jag kontaktade er om detta och ni undersökte saken. Detta var inget ni visste om eller kunde hjälpa. Efter ett par dagar hör ni av er med en lösning om problemet. Ni har varit oerhört behjälpliga med allt.
Jag tackar så hjärtligt för all hjälp och ert vänliga bemötande som jag fått ifrån er!

18. Februar 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Stort tack för ditt varma och genomtänkta omdöme.

Det betyder mycket för oss att höra att du fått den hjälp du behövde, särskilt i en situation där operatörernas nya regler skapat oväntade problem.

Vi gör alltid vårt bästa för att reda ut sådana här frågor och hitta en lösning som fungerar i praktiken.

Tack för att du tog dig tid att återkoppla och för ditt vänliga bemötande genom hela processen.

Fantastisk

Fantastisk och super fin Service Så hjälpsamma med allt. Stort TACK

16. Februar 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med servicen och att vi kunnat hjälpa dig på ett bra sätt.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta.

Trevlig personal

Trevlig personal, Anders & Lucas. Mobilen jag beställde, före Jul, fanns inte i lager. Jag hade betalat den, men föreslog, att vänta tills den kom in. Fick den i Januari, men samtalen bröts, efter en liten stund, flera gånger. Men detta företag, så underbara människor, skrev till min mailadress, och undrade om den fungerade bra, och eftersom den inte var OK, så erbjöd de sej, att skicka tillbaka pengarna, utan att jag frågade. Har aldrig, blivit så fint behandlad av något företag! ALL LYCKA TILL prylstaden.se <3

16. Februar 2026

Hej Ann-marie!

Stort tack för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss att höra.

Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa till när något inte fungerar som det ska, och det glädjer oss att du känner dig väl omhändertagen genom hela processen.

Tack för att du valde att handla hos oss och för att du tog dig tid att skriva detta omdöme.

Vi önskar dig allt gott framöver!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Didnt ship order, no refund

I made a order to the faroe islands. They took my money, and the said they dont ship to my country , and i would get the money back. I never got any refund, and they say i have to kontakt klarna to get my refund. They wont even give me kontakt info to klarna. Plus klarna is when you dont have money for the order, so you pay a little every month. Its not the same company. So i will never use this website again. They just stole my money

8. Juli 2025

Antwort von www.prylstaden.se

Hi Daniel, thank you for your feedback. We’re very sorry for the trouble you’ve experienced. We want to clarify that we never keep money for orders we cannot ship. When an order is cancelled, we always issue the refund on our side immediately.

However, because the payment was processed through Klarna, the actual transfer of the money back to you is handled by Klarna’s system. In rare cases, Klarna may experience delays or technical issues that prevent the refund from going through right away — even if we have already completed the refund on our end. If a dispute or invoice stop has been opened in Klarna at the same time, this can also block or delay the refund in their system, even though we have already issued it.

We absolutely want to help you get this resolved. If you contact us with your order number, we can provide confirmation of the refund from our side and assist you with Klarna if their system has prevented the refund from going through.
We understand your frustration, and we’re here to make sure you receive your money.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra kundservice byter ut trasig…

Superbra kundservice byter ut trasig produkt utan diskussion. Topp

13. Februar 2026

Antwort von www.prylstaden.se

Tack så mycket Christopher! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Vi vill alltid göra det enkelt och smidigt när något strular, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen.

Rekommenderas!

Mycket fint kundbemötande, serviceinriktade, snabba med återkoppling på mejl och hjälpsamma vid produktfrågor.

16. Januar 2026

Hej Annika,
Tack för ditt fina omdöme!

Det glädjer oss att du uppskattar vårt bemötande och den snabba återkopplingen.
Vi finns här om du har fler frågor framöver.

REKOMMENDERAR VERKLIGEN!

Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Blev bemött med en jätte fin känsla av att dom bryr sig och vill mitt bästa oavsett. Jag är extremt nöjd och lan starkt rekommendera dom. Varan jag köpte är jag super nöjd med. Fungerar toppen, inget lagg i N64 spelen. 120/10

8. Januar 2026

Hej Joseph,
Stort tack för din fantastiska recension!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Det är härligt att höra att allt fungerar stabilt och utan lagg.

Tack för att du valde Prylstaden.
Du är alltid välkommen tillbaka!

Prylstaden

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr