Unternehmen hat geantwortet
Ramlade över hemsidan då jag letade efter en felkodsläsare. Sidan var lätt att navigera och få information om produkten. Var sämst på att se fliken till att beställa som företag. Mailade och ställ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkten vi beställde visade sig vara slutsåld. Kundtjänst kontaktade oss med förslag på likvärdiga produkter och ändrade vår order. Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Box 160, 16126, Bromma, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fick fel batteri då det visade sig finnas olika versioner. Snabb och bra kontakt med kundtjänst som fixade återbetalning utan bekymmer.
Hej, köpte en "spion kamera" av prylstaden som jag inte fick ordning på, kanske väl "teknisk" för mig, men, jag fick en fantastisk support från prylstaden och hjälp att hitta en kamera som passade mig mycket bättre och som kompensation till ett reducerat pris, detta hade inte varit nödvändigt men företaget gjorde detta ändå.
Tack prylstaden för en enastående attetyd och goodwill.
Lasse den tacksamma kameraköparen!

Antwort von www.prylstaden.se
En produkt som inte fungerade som förväntat blev utan krångel snabbt utbytt. Ger förtroende.

Antwort von www.prylstaden.se
Super bra service efter leverans problem

Antwort von www.prylstaden.se
Väldigt trevligt mottagande och löste ärendet

Antwort von www.prylstaden.se
Mailade och ställde denna idiotfråga.
Fick svar snabbt och pedagogist! Fick varan på 2 dagar efter beställning.
Top Notch!

Antwort von www.prylstaden.se
Varan jag beställt var trasig vid leverans. Jag skickade meddelande och fick snabb återkoppling och nya produkt skickad till mig omgående. Så bara positivt.

Antwort von www.prylstaden.se
Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag tidigare än förväntat på ursprunglig beställning!
Supersnabb leverans, otroligt bra kundtjänst - rekommenderar varmt!

Antwort von www.prylstaden.se
Leveransen dröjde men jag fick bra respons vid kontakt och en snabb lösning till slut. Bra slutbetyg alltså.

Otroligt bra kundservice!

Antwort von www.prylstaden.se
Proffsigt & vänligt bemötande med stor förståelse på ett uppkommet problem som löstes på ett mycket bra, snabbt och effektivt sätt. Även snabb återkoppling vid mailkorrespondens. Kan varmt rekommendera Prylstaden och dess produkter. Pia

Antwort von www.prylstaden.se
Snabb och bra service när produkten inte passade.
Tyvärr var det en miss i produktinformationen, så de funkade inte. Därav en 4a...

Antwort von www.prylstaden.se
Fick problem med en produkt. Kontaktade kundtjänst och fick ett väldigt trevligt och bra bemötande. De skickade en annan produkt som helt motsvarade mina förväntningar. Snyggt skött!

Antwort von www.prylstaden.se
Jag köpte en ny senior mobil av er som hade 4G VoLTE, nu när de skulle släcka ner 2/3 g nätet. Allt fungerade klockrent tills den 2 februari i år, då operatören spärrade hennes mobil.
”Varför detta problem uppstår:
PTS (Post- och telestyrelsen) har beslutat att operatörer som inte längre har 2G-nät öppet måste blockera telefoner som saknar 4G VoLTE 112-nödsamtalsfunktion. Eftersom Telia är den enda operatören med ett öppet 2G-nät för nödsamtal, är de just nu den enda operatören som fungerar med dessa modeller”.
Jag kontaktade er om detta och ni undersökte saken. Detta var inget ni visste om eller kunde hjälpa. Efter ett par dagar hör ni av er med en lösning om problemet. Ni har varit oerhört behjälpliga med allt.
Jag tackar så hjärtligt för all hjälp och ert vänliga bemötande som jag fått ifrån er!

Fantastisk och super fin Service Så hjälpsamma med allt. Stort TACK

Antwort von www.prylstaden.se
Trevlig personal, Anders & Lucas. Mobilen jag beställde, före Jul, fanns inte i lager. Jag hade betalat den, men föreslog, att vänta tills den kom in. Fick den i Januari, men samtalen bröts, efter en liten stund, flera gånger. Men detta företag, så underbara människor, skrev till min mailadress, och undrade om den fungerade bra, och eftersom den inte var OK, så erbjöd de sej, att skicka tillbaka pengarna, utan att jag frågade. Har aldrig, blivit så fint behandlad av något företag! ALL LYCKA TILL prylstaden.se <3

Antwort von www.prylstaden.se
I made a order to the faroe islands. They took my money, and the said they dont ship to my country , and i would get the money back. I never got any refund, and they say i have to kontakt klarna to get my refund. They wont even give me kontakt info to klarna. Plus klarna is when you dont have money for the order, so you pay a little every month. Its not the same company. So i will never use this website again. They just stole my money

Antwort von www.prylstaden.se
Superbra kundservice byter ut trasig produkt utan diskussion. Topp

Antwort von www.prylstaden.se
Mycket fint kundbemötande, serviceinriktade, snabba med återkoppling på mejl och hjälpsamma vid produktfrågor.

Antwort von www.prylstaden.se
Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Blev bemött med en jätte fin känsla av att dom bryr sig och vill mitt bästa oavsett. Jag är extremt nöjd och lan starkt rekommendera dom. Varan jag köpte är jag super nöjd med. Fungerar toppen, inget lagg i N64 spelen. 120/10

Antwort von www.prylstaden.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.