Ostin huhtikuussa gaam gabaa. Olen antanut yritykselle aiemmin sivun kautta 2 kpl 5 tähden arvostelua, jotka ovat näkyvissä nimelläni. Arvosteluni on 4/5, koska välillä itse tuotteen teho tuntuu vähäi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Olen käyttänyt Proteincompany.fi-sivustoa muutaman kerran ja olen ollut tyytyväinen heidän valikoimaansa ja toimitukseensa. Tilasin proteiinijauhetta ja se tuli perille nopeasti, mikä oli positiivista... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gaam meal solution vanilla menee niin maidossa kuin hätätapauksissa vedessäkin. Joskun tuunaan sitä ripauksella kanelia tai pähkinää, mustikkaa tai mansikkaa. Maku on todella hyvä, hieman makeahko mut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Proteincompany visio on olla johtava ravintolisiin sekä treeni- ja terveystuotteisiin erikoistunut yritys. Haluamme tehdä liikunnallisesta ja terveellisestä elämästä helppoa asiakkaillemme tarjoamalla yksinkertaisen, nopean ja vastuullisen tavan tehdä ostoksia. Asiakaskokemus on meille ensisijainen tavoite täällä Proteincompany.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
I placed an order on 30.5.
Paid with online bank and was the money (+100€) was taken from my account (Trustly Group AB) but there was no order.
I waited for a day until the customer service responded, didn't get an answer. Then I waited for the weekend and on Monday the money was returned from Trustly. But still no customer service response.
Awful customer service, unreliable payments and all in all a terrible customer experience.

Antwort von Proteincompany.fi
Tilasin viikko sitten Proteincompanylta useamman lavan juomia, ja kaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun. Tuotteet olivat juuri kuten luvattu – tuoreita, hyvin pakattuja ja toimitus oli yllättävän nopea. Iso plussa myös siitä, että valikoimassa oli paljon eri makuja ja vaihtoehtoja, joista löytyi helposti omat suosikit.
Asiakaspalvelu vastasi nopeasti, kun halusin tarkistaa toimitusaikaa, ja oli ystävällistä sekä asiantuntevaa. Kokonaisuudessaan todella sujuva ostokokemus – tulee ehdottomasti tilattua uudelleen!
Suosittelen lämpimästi, etenkin jos ostat isompia määriä kerralla. Hinta–laatusuhde kohdallaan. 💪🥤

Antwort von Proteincompany.fi
You are wonderful. The quality of the goods is excellent. The price and payment terms are excellent. The delivery method and time are also excellent. What else does the customer want?

Antwort von Proteincompany.fi
Erinomainen ja kattava tuotevalikoima!
Kilpailukykyiset hinnat muihin verrattuna ja toki myös hyviä tarjouksia!!!
Ehdottomasti mun ja vaimoni suosikkipaikka ostaa vitamiineja!!!
Vahva suositus!!!

Antwort von Proteincompany.fi
Tilasin celcius lavan ja ei mitää valittamista kaikki 24 tuli! Ja ei kestäny kauaa oikeesti iso suositus!! Plus ei ollu kallis😍😍🫶🏼

Antwort von Proteincompany.fi
Oli aivan mahtava lava ja sai päättää juuri sellaisen kuin halusi. Oli todella nopea toimitus ja eipä maksanut kuljetuskaan paljoa. Taloudellisesti tämä oli erittäin hyvä vaihtoehto:)

Antwort von Proteincompany.fi
Koin, että proteincompanyllä on hyvät tuotteet ja hinnat. Hinta-laatu taso on hyvä ja koen myös, että valikoima on myös todella hyvä. Proteincompany myös lähettää tuotteet nopeasti.

Antwort von Proteincompany.fi
Nopea toimitus ja kaikki meni niinkuin piti. Hyvät alennukset sattuivat kanssa.

Antwort von Proteincompany.fi
Edullinen hinta sekä nopea toimitus, tilaan jatkossa myös täältä

Antwort von Proteincompany.fi
Tilasin Proteincompany.fi:stä testiin muutamia eri energiajuomia, ja täytyy sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt! Juomat saapuivat nopeasti ja hyvin pakattuina. Makuvalikoima oli laaja – löytyi raikkaita ja hedelmäisiä vaihtoehtoja, mutta myös täyteläisempiä makuja niille päiville, kun kaipaa jotain erilaista.
Erityisen hyvänä pidin sitä, että juomissa oli vähän sokeria tai ne olivat täysin sokerittomia, mikä sopii täydellisesti omaan aktiiviseen elämäntapaani. Energiaboosti oli juuri sopiva: virkisti ja antoi lisäpotkua treeneihin ja työpäiviin ilman ylimääräistä tärinää tai romahdusta myöhemmin.
Iso plussa myös siitä, että monissa juomissa oli lisättyjä vitamiineja ja aminohappoja – ei siis pelkkä kofeiinipaukku, vaan oikeasti fiksu valinta, kun haluaa pitää huolta palautumisesta ja vireystasosta.
Suosittelen lämpimästi näitä energiajuomia kaikille, jotka kaipaavat laadukasta, hyvänmakuista ja toimivaa lisäbuustia päiväänsä! Tilaan ehdottomasti uudelleen!

Antwort von Proteincompany.fi
Tämä oli minulle ihan uusi kauppa. Etsin Googlesta healthy co valkosuklaa levitettä ja sitä kautta tuli tilattua täältä.
Valikoima oli suuri ja monipuolinen.
Toimitus oli nopeaa.
Suosittelen.

Antwort von Proteincompany.fi
Todella hyvä hintalaatusuhde. Tilasin ensimmäistä kertaa ja tulen jatkossakin tilaamaan! Paketti tuli nopeasti ja paketin kuljetuksen seuraaminen oli helppoa. Todella laadukkaita tuotteita, suosittelen lämpimästi.

Antwort von Proteincompany.fi
Tilauksen tekeminen on helppoa ja tuotteiden toimitus nopeaa.

Antwort von Proteincompany.fi
Tilasin muutaman lavan energiajuomaa mitä en saa lähikaupastani. Nopea toimitus ja kaikki sujui juuri niinkuin pitikin. Tilaan vastakin.

Antwort von Proteincompany.fi
Aivan mainio paikka! On tullut tilattua jo neljä lavaa energiajuomia sekä proteiinipatukoita. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä, sekä valikoimakin on kohdillaan! Kaikkien energiajuomien maut ovat hyvin monipuolisia ja todella hyvän makuisia. Suosittelisin kaikille tilaamaan protein companysta koska se on edullinen ja laadukas paikka eikä toimituskulutkaan maksa paljon mitään! Nopea toimitus!

Antwort von Proteincompany.fi
tilaukseni täältä on aina saapunut nopeasti ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen seuranta sivuilla on selkeä ja sujuva. Verkkokaupassa on monipuoliesti tuotteita hyvään hintaan.

Nopea toimitus. Tuotteet hyviä
Minulle vastattiin kun kyselin.

Antwort von Proteincompany.fi
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.