Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Mehr ansehen
Offerte aanvragen via website makkelijk als het om 1 verzekering gaat. Als het om een 2de gaat ben je toch beter af als je belt. Helemaal als de premies afwijken en je gewoon wordt gebeld met de uitle... Mehr ansehen
Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Online had ik mijn autoverzekering al simpel aangepast als voorbereiding op het inruilen van mijn oude auto voor een ekectrische occasion. Ik moest alleen nog de meldcode doorgeven en dat heb ik tel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Niederlande
- 078 648 1300
- info@promovendum.nl
- promovendum.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Een heel prettige en deskundige medewerker gesproken.
In 2017 een heel prettig en deskundig gesprek gehad.
Na aanschaf andere auto bij een andere voordelige verzekeraar terechtgekomen.
Nu opnieuw mijn auto hier verzekerd.
Leuk detail, ik had dezelfde persoon als in 2017 aan de telefoon.

Absolute oplichterspartij!
Absolute oplichterspartij met zeer onvriendelijke klantenservice!

Antwort von Promovendum
Heb net voor de zoveelste keer aan de…
Heb net voor de zoveelste keer aan de telefoon gezeten over gemelde schade van half november. Communicatie vind ik ronduit slecht. Ze zeggen terug te bellen en doen dat niet. Op mailtjes wordt niet gereageerd. De status van de gemelde schade gaf aan dat alle benodigde info er was, maar die bleek er nog niet te zijn.
Vanmiddag tijdens gesprek 3x doorverbonden. We hebben heel veel verzekeringen lopen bij Promovendum maar ik denk er nu echt aan om die ergens anders onder te gaan brengen.

Antwort von Promovendum
Nooit bij deze verzekeraar verzekeren
Nooit bij deze verzekeraar verzekeren. Willen alleen verzekeren met minimaal risico. Nieuwe verzekering afgewezen voor mijn Landrover Defender omdat de auto te zwaar is.......... Meteen andere verzekering stopgezet. Dit bedrijf kan niet delen enkel vermenigvuldigen.

Antwort von Promovendum
Mitchel was zeer vriendelijk, nam de tijd en gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Vlot en vriendelijk
Werd snel opgenomen, vriendelijke man, snel en vlot geholpen. Duidelijke info en met 5 minuten was de nieuwe verzekering geregeld en waren mn vragen beantwoord. Zoals altijd bij promovendum

Antwort von Promovendum
Goed binnekomen bij Promovendum maar let op....
Heb sinds een jaar mijn verzekeringen bij Promovendum lopen. Zeer nette premies zoals beloofd toen ik overstapte. Maar let op: op het moment dat ik binnen een jaar mijn auto inruilde voor een andere van hetzelfde merk, met dezelfde cataloguswaarde en verder alle variabelen gelijk bleven werd mijn premie met ruim 60% verhoogd!!! Ik ging uit van een foutje en belde met de servicelijn waarbij ik netjes en vriendelijk te woord werd gestaan maar steeds hetzelfde antwoord kreeg dat dat met het technisch berekenen van de premie te maken heeft. Ook werd er meteen bij verteld dat ze niets voor mij kunnen doen. Dus concreet: van een premie van 33 euro naar een premie van 53 euro per maand terwijl andere aanbieders voor dezelfde auto net iets boven de 40 euro rekenen op dit moment. Zo kan ik ook klanten binnen halen. Binnenkort komt er nog een wisseling van een andere auto. Zou zo maar eens kunnen dat dit vervelende kunstje dan weer wordt uitgehaald. Kennelijk is het heel normaal dat een premie in een jaar tijd 60% toeneemt.

Helaas niet meer dan 1 ster waard
Helaas niet meer dan 1 ster waard. Echt een drama verzekeringsmaatschappij.

Antwort von Promovendum
Mijn auto al jaren verzekerd via…
Mijn auto al jaren verzekerd via Promovendum. Onlangs nieuwe auto gekocht (VW Tiguan) en wilde deze weer via Promovendum verzekeren. Onprettig gesprek met medewerker die me vertelde dat ze een nieuwe Tiguan met klasse 1 alarm niet willen verzekeren. Gelukkig is dit bij andere verzekeraars geen enkel probleem. Dat wordt dus overstappen.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf mijn overkapping is ingestort door hevige sneeuwval. De reactie was daar dat die daar maar tegen had moeten kunnen. Niks vergoed. Ik heb 5 verzekeringen lopen. Ik raad iedereen aan om maar iets meer te betalen. Niet in zee gaan met dit bedrijf.

Antwort von Promovendum
Duidelijke informatie en communicatie.
Duidelijke informatie en communicatie.
Positief gesprek. Weet nu wat verder te doen.

Prima geholpen door Matthijs hoorn

Antwort von Promovendum
Zie mijn klacht hieronder 32 weken…
Zie mijn klacht hieronder 32 weken zwanger .
De reactie van Promovendum op mijn klacht is reageren om te reageren met loze beloftes. Dit dossier loopt al ruim twee jaar en Promovendum beschikt over alle benodigde documentatie, inclusief een officieel lekdetectierapport van een erkend bedrijf waarin structurele vochtschade, schimmelvorming en een expliciete herstelnoodzaak zijn vastgesteld. De laatste lek detectie rapport dateert van 2 weken geleden.
Blijven verwijzen naar “wachten op documentatie” is feitelijk onjuist en komt neer op bewust traineren en het ontlopen van verantwoordelijkheid. In plaats van handelen, kiest Promovendum ervoor om niets te doen. Terwijl het jullie eigen fouten zijn die dit hebben veroorzaakt.
De urgentie is bij u bekend: uw klant is 32 weken zwanger en leeft al twee jaar in een woning met vocht, schimmel en ongedierte. Desondanks blijft inhoudelijke opvolging uit. Dat is onverantwoord, nalatig en onacceptabel. Bevestigingen dat berichten “in goede orde zijn ontvangen” en dat er “zo snel mogelijk” reactie volgt, zijn aantoonbaar loos gebleken. Na 2 dagen nadat u geregeerd heeft en een week na mijn laatste mail nog steeds geen reactie? Te belachelijk voor woorden.
Dit is geen schadeafhandeling en geen zorgplicht. Dit is wegkijken, uitstellen en het laten voortbestaan van een onveilige woonsituatie.
Ik raad niemand aan zich hier te verzekeren.
Zodra dit dossier is afgerond, beëindig ik mijn verzekering per direct en komt wr een klacht!

Antwort von Promovendum
Fijn en prettig geholpen door Romy
Fijn en prettig geholpen door Romy, duidelijke uitleg en afspraken gemaakt

Antwort von Promovendum
Wij van Promovendum geven alleen…
Wij van Promovendum geven alleen verzekeringen aan onze blanke/witte medemens of Joodse Nederlander, de wereld zou op z'n kop staan. Maar oordelen op basis van opleidingsniveau mag gewoon? Schandalig, jullie moeten je kapot schamen.

Vriendelijk, snel en professioneel
In de week van de feestdagen heel snel een medewerker kunnen spreken telefonisch. De medewerker was vriendelijk en professioneel en heeft het vraagstuk wat ik had opgelost.

Uitstekende service
Uitstekende service, vriendelijke medewerkers

Antwort von Promovendum
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.