Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Mehr ansehen
Offerte aanvragen via website makkelijk als het om 1 verzekering gaat. Als het om een 2de gaat ben je toch beter af als je belt. Helemaal als de premies afwijken en je gewoon wordt gebeld met de uitle... Mehr ansehen
Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Online had ik mijn autoverzekering al simpel aangepast als voorbereiding op het inruilen van mijn oude auto voor een ekectrische occasion. Ik moest alleen nog de meldcode doorgeven en dat heb ik tel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Niederlande
- 078 648 1300
- info@promovendum.nl
- promovendum.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en professioneel geholpen.
Had een nieuwe auto gekocht en was al verzekerd bij Promovendum voor mijn oude auto. Gebeld om de nieuwe auto te verzekeren en de oude auto uit de verzekering te halen. Hadden dit binnen 5 minuten voor mij geregeld. Ontving nog dezelfde dag nog de nieuwe polis en groene kaart. Top

Professioneel afgehandeld
Snel antwoord op mijn vraag door vriendelijk persoon! Heel professioneel.

Antwort von Promovendum
Ondanks de waarschuwing toch een korte…
Ondanks de waarschuwing toch een korte wachttijd alvorens de zeer vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn kwam. De antwoorden op mijn vragen waren duidelijk en de afspraken die eerder gemaakt zijn waren inderdaad in gang gezet.

Rustig en begrijpelijk geholpen
Rustig en begrijpelijk te woord gestaan.
Alle vragen beantwoord.

Snelle reactie tijd
Snelle reactie tijd en dito verwerking van de wijziging

Vriendelijk, snel en duidelijk
Zeer vriendelijk en duidelijk en een hele mooie prijs

Prettig gesprek
Prettig gesprek met de andere persoon aan de lijn.

Antwort von Promovendum
Komt afspraken na en communicatie is…
Komt afspraken na en communicatie is snel en duidelijk.

Contact is prima
Voor vragen altijd beschikbaar en steken er tijd en moeite in, wat echt top is. Wel blijven vragen over de mail soms lang liggen.

Vlot en vriendelijk geholpen
Vlot en vriendelijk geholpen. Polis aangepast.

Antwort von Promovendum
Goede snelle informatie en prettig…
Goede snelle informatie en prettig contact!

Antwort von Promovendum
Prima heel snel en vakkundig geholpen !
Prima heel snel en vakkundig geholpen !

Antwort von Promovendum
Groene kaart online maar 2,5 maand…
Groene kaart online maar 2,5 maand geldig qua datum stelling . De reden erachter is niet duidelijk.

Antwort von Promovendum
Raoul heeft ons prima geholpen
Raoul heeft ons prima geholpen! Actief, vriendelijk, duidelijk!

Antwort von Promovendum
Deskundig en maakt reclame waar
Deskundig, vriendelijk en klantgericht geholpen door Jorick. Ook geduldig (moest op zoek naar gegevens door het huis). Het bedrijf maakt ook waar waar ze voor adverteren.

Vriendelijke medewerkster
Ik heb een zeer vriendelijke medewerkster gesproken. Al mijn vragen zijn beantwoord. Alle tijd, geduld.

Zeer behulpzaam en ter zake kundig
Zeer behulpzaam en ter zake kundig

Oplossingsgericht
Begripvol en kwam direct met voorstel hoe een vastgelopen schadeafhandeling op te lossen!

Antwort von Promovendum
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.