Promovendum Bewertungen 1’341

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Offerte aanvragen via website makkelijk als het om 1 verzekering gaat. Als het om een 2de gaat ben je toch beter af als je belt. Helemaal als de premies afwijken en je gewoon wordt gebeld met de uitle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online had ik mijn autoverzekering al simpel aangepast als voorbereiding op het inruilen van mijn oude auto voor een ekectrische occasion. Ik moest alleen nog de meldcode doorgeven en dat heb ik tel... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!

3.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle en accurate afhandeling…

snelle en accurate afhandeling verzekering nieuwe auto

30. September 2025

Beste Nico,

Gefeliciteerd met je nieuwe auto en bedankt voor je fijne review, daar worden wij blij van!

Vreselijke zorgverzekeraar om…

Vreselijke zorgverzekeraar om verschillende redenen: uitbetalingen, hoog eigen risico (reisverzekering) etc. Heb al mijn verzekeringen stopgezet en overgestapt

Beste Roos,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent. Een zorgverzekering bieden wij niet aan. Bij sommige schades kan er wel een eigen risico van toepassing zijn, hierover informeren wij altijd duidelijk vooraf. Wil je dat we alsnog met je meekijken? Stuur dan je gegevens naar klanttevredenheid@promovendum.nl, dan nemen we graag contact met je op.

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijke uitleg, snel zaken doen, goede voorwaarden van Promovendum voor pechhulp.

Beste Jager,

Wat fijn om te lezen dat je onze uitleg en service zo prettig hebt ervaren en dat je tevreden bent met de voorwaarden voor pechhulp. Bedankt voor je mooie compliment en 5 sterren!

Kundig

Kundig, aardig

Beste Murat Tasova,

ik heb 30 minuten in de wacht gestaan

ik heb 30 minuten in de wacht gestaan, toen zou Mike me gaan helpen. Maar in plaats daar van werd de verbinding verbroken. Moest ik weer opnieuw bellen, weer 20 min in de wacht. wel geholpen uiteindelijk maar prettig ws het niet

22. September 2025

Beste Roos,

Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten en dat de verbinding tussendoor werd verbroken. We begrijpen dat dit niet prettig is geweest voor je! Wel fijn dat je uiteindelijk wel goed geholpen bent. Bedankt voor je geduld en je feedback!

Hoezo lage premie??? Univé en Klaverblad veel goedkoper

Hoezo lage premie?! Dezelfde autoverzekering is bij Univé €19,50,- goedkoper per maand (dus €234,- per jaar). En Klaverblad zelfs €21,25 per maand en dus €255,- goedkoper!!!
Doen alsof je goedkoper bent en je vervolgens de hoofdprijs laten betalen. Dikke oplichters!
‘Hoogopgeleiden’ zouden hier toch niet in moeten trappen….😉

19. September 2025

Beste V. Loor,

Je bent natuurlijk vrij om verzekeringen te vergelijken en dat moedigen we zelfs aan!

Onze premies zijn scherp, maar verschillen per persoon, voertuig en dekking. Dat je elders goedkoper uit bent, kan dus kloppen. We zijn altijd transparant over onze tarieven en voor veel mensen is deze zeer scherp.

Fijn dat jij zo'n gunstig tarief hebt gevonden en veel plezier met je autoverzekering!

Fijne mensen

Ondanks dat ik de verzekering geannuleerd had om persoonlijke redenen.
Bleven ze super netjes, begripvol en met respect.
Dat waardeer ik zeer

Antwort von Promovendum

Wat fijn dat je dit zo hebt ervaren ,bedankt voor je mooie woorden. Ook als iemand vertrekt, vinden we het belangrijk om met aandacht en respect te blijven communiceren.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het begon leuk ruim drie jaar geleden.

Het begon leuk ruim drie jaar geleden.
Acceptabele premie op all-risk voor auto. Ik leg hier maar even neer dat zodra je klant bent de premie gestaag op loopt. Vorig jaar al kenbaar gemaakt dat de BM trede door schadevrij rijden wel een dempend effect zou moeten hebben. Afgesproken was dat dit dan na afloop van het jaar wel mogelijk zou zijn.
Jaar later weer contact. Toch weer flinke verhoging ondanks toezegging. Dus zonder twijfel direct opgezegd.
Aangegeven per 1/9 op te zeggen wegens nieuwe verzekering maar nee hoor. Maandje opzegging, dus auto maar schorsen om van die club af te zijn. Vervolgens bieden ze dán wel premiekorting. Ik betaal het laatste maandje wel dubbel hoor. Zelfs voor die twee weken verschil duwen ze je gewoon een aanmaning onder je neus.
Conclusie: altijd op tijd betaald, nooit geclaimd, vraag correcte beeïndiging en geef het tijdig aan. Je krijgt meteen een trap na. Wat mij betreft eenmalige ervaring. Zeer strikte club dus en gaat prima eerste jaar. Daarna ben je direct de klos en is alle redelijkheid verdampt.
Klantvriendelijkheid is een dun schilletje. Reageren op email? Forget it.
Klantbehoud is makkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Klant verliezen voor het leven? Kan snel gaan Promovendum.

Beste Paul,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent hoe de afgelopen jaren zijn gelopen, dat spijt ons.

De premies zijn de afgelopen jaren inderdaad gestegen, mede doordat schadeherstel steeds duurder wordt. We doen er alles aan om ons tarief zo scherp mogelijk te houden en blijven ook bij verlenging zeer concurrerend.

In de meeste gevallen houdt een nieuwe verzekeraar rekening met de gebruikelijke opzegtermijn van één maand en past de ingangsdatum hierop aan. Zo voorkom je dubbele premie, want dat is uiteraard niet nodig.

Wil je dat we alsnog even meekijken in je dossier? Dan doen we dat graag. Je kunt je gegevens sturen naar klanttevredenheid@promovendum.nl.

duidelijke info

Beste Jeroen,

Fijn om te horen dat alles duidelijk was en bedankt dat je dit met ons deelt!

Duidelijk antwoord

Mijn vraag is snel en duidelijk beantwoord door de telefoniste.

Beste Thierry van Pul,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!

Professioneel

Snel, deskundig, geduldig, en vooral duidelijk!

17. September 2025

Beste Frank Van Der Schot,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijke benadering en snel…

Vriendelijke benadering en snel gehandeld .

15. September 2025

Beste Henk,

Wat fijn dat je deze positieve ervaring met ons deelt, bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstelling in vertrouwen en verwachting

Na meer dan 11 jaar klant te zijn bij Promovendum moest ik plotseling voor de eerste keer een beroep doen op de opstalverzekering.
Een rioollekkage onder de vloer zorgde voor een enorme stank een veel rioolvliegjes.
Heb toen een schadeformulier ingevuld waarop een reactie kwam met veel vragen die ik op dat moment nog niet kon beantwoorden, er moest immers een gat in de vloer gemaakt worden en een stuk fundering verwijderd worden.
Ik ben toen proactief gaan handelen en heb een lekdetectie bedrijf laten komen en later een bedrijf dat de stinkende grond verwijderde en schone grond weer aanbracht.
Alle rekeningen van reparatie en andere werkzaamheden met foto's opgestuurd.
Weer bleef reactie uit, na herhaalde telefoontjes kwam uiteindelijk hun antwoord.
WIJ VERGOEDEN NIETS.
Volgens de polisvoorwaarden had ik geen recht op compensatie.
Dat mag dan formeel wel juist zijn er bestaat ook nog zoiets als coulance, zeker na zoveel schadevrijejaren.
Ik heb dat meegedeeld maar ook daar kwam geen reactie op.
Mij rest verder geen andere reactie dan al mijn verzekeringen (5 stuks) bij deze club te annuleren.
Nu komt er natuurlijk een reactie met:"het spijt ons dat......".
Het spijt jullie helemaal niet en empathie is ook een vreemd woord want anders hadden jullie wel anders gereageerd.
Gerard te Nijenhuis.

VERVOLG
Al heel snel na het publiceren van deze recensie kwam er een reactie, het kan dus wel.
Het daarop volgende telefoongesprek verliep vriendelijk en begripvol
Daar had ik immers om gevraagd, "begrip".
Mij is een tegemoetkoming toegezegd die bij lange na ĥet totaalbedrag aan schade niet benaderd, maar daar ging het ook niet om.

1. August 2025

Beste Gerard,

Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent over de schadeafhandeling. Je hebt na zoveel jaren als trouwe klant voor het eerst een beroep gedaan op je verzekering, en dan is het natuurlijk extra teleurstellend als je geen recht blijkt te hebben op vergoeding. Ook de manier waarop je dit hebt ervaren, inclusief het uitblijven van snelle en duidelijke communicatie, nemen we serieus.

Je vraag om coulance is bij ons bekend en staat zeker nog open. De schadebehandelaar komt hier zo spoedig mogelijk op terug. Hoewel we gebonden zijn aan de polisvoorwaarden, willen we bij langdurige klantrelaties ook altijd kijken naar wat er wel mogelijk is.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Mijn collega neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medewerker kwam met duidelijke…

Medewerker kwam met duidelijke informatie en dacht mee in mijn specifieke schade situatie!

12. September 2025

Antwort von Promovendum

Mooi dat onze collega met je heeft meegedacht en duidelijkheid kon geven in jouw specifieke schade­ situatie. Bedankt voor je positieve woorden!

Vlot

Vlot , meedenken en gelijk helpen

11. September 2025

Beste Max van Leeuwen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen poespas, gewoon oplossingen.

Na kort schakelen om de juiste persoon te vinden ben ik snel en efficiënt geholpen. Geen poespas gewoon oplossingen.

29. August 2025

Beste Dennis Senders,

Bedankt voor je bericht. Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een onduidelijke mail van mij werd…

Na een onduidelijke mail van mij werd ik gebeld om te zorgen dat goed in het systeem kwam.
Correct dus

Beste M Vonk,

Fijn dat je ondanks de onduidelijkheid in je mail toch snel en correct geholpen bent. Goed dat het zo netjes is opgepakt!

Klantgericht

Vriendelijk, klantgericht en goede follow up op het verzoek

Beste W Blom,

Mooi om te lezen dat je onze aanpak als prettig hebt ervaren, bedankt voor je review!

Vriendelijk

Men neemt de tijd, is vriendelijk en denkt mee.

Beste Geesje Sebregts,

Wat fijn dat je dit zo hebt ervaren, bedankt voor je positieve woorden!

Mandy van Promovendum

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr