Banner for Pro Gear

Pro Gear Bewertungen 266

TrustScore 5 von 5

4.8

Spoedige levering, goed ingepakt en product werkt prima!!! Minder goed is de bezorging, namelijk DHL!! In mijn mail kreeg ik bericht dat product was afgeleverd terwijl bezorger product weer mee nam i... Mehr ansehen

Gisteren langs geweest bij Pro Gear achter enkele USB kabels om mijn Serato te kunnen aansluiten op Pioneer mixers en CDJ's. Ondanks het kleine aankoop bedrag een uitstekende service gekregen van Laur... Mehr ansehen

Vooralsnog niks op aan te merken. Prijs is perfect, de levertijd is goed en alles is perfect en duurzaam verpakt. Bedank kaartjes erbij waardoor het vertrouwen wel gecreëerd wordt. Geen ervaring overi... Mehr ansehen

Zeer tevreden over Pro Gear België. Het product is netjes en goed verpakt geleverd. Bij elke vraag die ik had, werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen. Het team doet zichtbaar zijn best om al... Mehr ansehen

1. Anbieter von audiovisueller Technik
  2. Berater für audiovisuelle Medien
  3. Reparaturdienst für audiovisuelle Technik
  4. Fachhandel für DJ-Zubehör
  5. Lichtberater
  6. Bühnenbeleuchtungsanlagen-Anbieter

Über Pro Gear

www.progear.be is dé perfecte uitvalsbasis voor elke DJ, licht- of geluidsprofessional!

Kom je graag het materiaal zelf eens uittesten en/of ervaren? Dan ben je van harte welkom in onze Pro Gear Experience Store waar we een groot aantal controllers, speakers en headphones klaar hebben staan om door jou uitgetest te worden.

Onze Black Box is de ideale demoruimte om de nieuwste licht- en lasersensaties te demonstreren. Op zoek naar een stevige geluidsinstallatie? Ook die kan je beluisteren in onze Black Box!

De Pro Gear Experience Store in Sint-Niklaas is dagelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 12u tot 18u.

Heb je een vraag of wil je graag advies? Bel dan naar +32 3 344 22 21 of stuur een mailtje naar info@progear.be!

Bij Pro Gear vind je:

• Bekijk zeker ook onze
  • B-stock
  • New arrivals
  • Geschenktips

• Tot snel online of in onze winkel!

Team Pro Gear

Morgen bij jou thuis geleverd

Is je bestelling in voorraad? Dan verzenden we ze onmiddellijk!

Geen leugens op onze website, in voorraad betekent ook écht in voorraad. We verzenden via bpost. Is je bestelling in voorraad en je bestelt voor 12u op een werkdag? Dan heb je het de volgende werkdag in huis! Bestel je in vrijdag of in het weekend, dan heb je het dinsdag!

4.8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Prima prijs

Prima prijs, snelle levering

19. Mai 2025

Bedankt voor je review, Ron! Team Pro Gear

2x Everse8

Prettig contact met een snelle levering volgens afspraak en een briefje erbij met een persoonlijke boodschap.
    Een prima prijs en snel eerlijk antwoord op mijn vragen.
    Ik zou het zeker kunnen aanbevelen.

20. Mai 2025

Bedankt voor je review, Ton! Veel speelgenot op je Eversen! Team Pro Gear

Goede klantenservice

Goede klantenservice, mail word snel beantwoord en gelijk voor een oplossing gezorgd zodat ik nog voor het weekend me nieuwe dj controller kreeg.
    Zat ook een leuk kaartje bij.
    Ik zou zeker weer bij progear.be bestellen.

15. Mai 2025

Bedankt voor je review & veel plezier met je controller! Team Pro Gear

Goede service…

Snelle en correcte verzending met een persoonlijke hand geschreven bedanking.

8. Mai 2025

Bedankt voor je review, Bert! Team Pro Gear

Professionele aanpak en uitstekende…

Professionele aanpak en uitstekende service !

Een persoonlijke aanpak en een vlotte afhandeling. Zowel in high-end toestellen als in instap-modellen. Een A-B test tussen bepaalde merken is altijd mogelijk, welke de beslissing tot aankoop enkel maar kan vereenvoudigen. Super bedrijf om mee samen te werken. Laurent & team, doe zo verder !

21. Januar 2025

Zullen we doen, Tim! Bedankt voor je review! Team Pro Gear

wlink kabel wolfmix

Product stond niet op de website, maar via hun hulp op de website, zeer snel geholpen.
    2 dagen later, product klaar voor ophaling.
    Top service.

12. Mai 2025

Antwort von Pro Gear

Bedankt voor je review, Carlo! Veel plezier met je dubbele Wolfmix! Team Pro Gear

Perfect!

Alles was prima in orde, van bestelling en betaling tot levering, met een geschreven kaartje in de doos. Geen enkele opmerking.

6. Mai 2025

Bedankt voor je review, Giel! Team Pro Gear