Trods en lidt træg kommunikation i starten fik jeg uden problemer byttet mine waders inden for garantien. Virkelig behagelig og kundeservice-mindet medarbejder, der gjorde, hvad han kunne for at give... Mehr ansehen
Eneste anmærkning, jeg vil gøre er, at visadankort ikke lod sig anvende. Et "rent" visakort gik derimod fint igennem. Jeg kunne uden problemer anvende en anden leveringsadresse, hvilket er en stor fo... Mehr ansehen
Hurtig service, og meget behjælpelige ansatte der finder en fair løsning hvis det til tider uundgåelige tilfælde af kludder i en ordre skulle ske. Gode priser og vil uden tvivl forsat handle her og fo... Mehr ansehen
Det er en super god service hvis man skulle ringe for at vide noget og man får det man bestiller (god kvalitets varer) og mega hurtig levering ! Super god shop ikke sidste gang jeg køber derfra! :)
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ProFishingStore er en dansk ejet virksomhed med online salg af fiskegrej og fiskeudstyr til fordelagtige priser. Vi har mange års erfaring i fiske branchen og kan derfor vejlede vores kunder til det bedste kvalitets fiskegrej. Vores målsætning er at have tilfredse og glade kunder ved at give vores kunder tilfredshedsgaranti når de handler i vores online butik. Her er det nemt at købe kvalitets fiskegrej online døgnet rundt, uden at skulle igennem de traditionelle kanaler som f.eks. den lokale fiskegrejs forretning der sjældent har et særlig stort sortiment at byde på.
Hvidovrevej 158, 2650, Hvidovre
- 70 70 24 64
- salg@profishingstore.dk
- profishingstore.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Great fishing shop
Nice selection of fishing equipment with reasonable prices and fast delivery.
En webshop der ikke fås bedre!
Jeg har handlet en del nede hos bobi i profishingstore, og denne butik lever op til/ud over alle forventninger!
Super god betjening, fantastisk service, venlige mennesker, god guide m.m
Her er en butik, hvor du er sikker på altid at få et produkt som du er fuldt ud tilfreds med.. Du har altid en følelse af at du ved hvilket produkt du har bestilt.. Der er mulighed for at kigge ned efter aftale, og her vil du få en guide til alt hvad du vil vide, og også udover dette.. En hyggelig lille snak falder som regel også med over disken sammen med dine varer.. Hurtig levering, samt en mulighed for selv at afhente dine varer, selvom dette er en webshop..
Her bliver der ikke smurt på bare for at sælge en dyrere vare.. Vil hellere have god service en flere penge i kassen!
Fantastisk sted at handle og få spar på alle dine spørgsmål, er der tilfældigvis er produkt han ikke lige kender, følger han op på dette, og han finder hurtigt ud af hvilket produkt du taler om, og guider dig derfra.. Thumbs up for profishingstore.dk !!
super
det var bare godt fra a-z dejlig
hilsen thomas martinsen
Nemt og hurtigt.
Skulle bruge en ny stang da jeg skulle på ferie. Havde 3 dage inden afrejse, stod med stangen dagen efter. Fint, hurtigt og fornemt, tak for det.
Fantastisk Shop
Er blevet stor fan af Pro-Fishing.Dk. Siden jeg opdagede deres Shop. Har jeg udelukkende handlet her. Grundet flere ting.
Masser af udstyr, god ligetil hjemmeside, god kvalitet, gode priser og tilbud. Og ikke mindst. Rigtig god service.
Martin. S.
Hurtigt og ekkektivt
Bestilte fiskeudstyr, som blev ekspederet hurtigt og ekkektivt til aftalt afhentningsadresse. Udstyret lever fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefales at benytte sig af ProFishingStore.dk
god og hurtig service
Der er kun godt at sige om min handel her. Varen kom hurtigt og selv i byttesituation var det en meget prof og venlig vejledning pr tlf. Jeg handler
g7erne her igen.
Positiv oplevelse
Kunne få varen til en fair pris og den kom til tiden.
Super god virksomhed
Kan helt klart anbefale andre at handle her! Bestilte et par briller og havde dem 2 dage efter, rigtig god service og brillerne funker bare super 😄
Super
Meget hurtig levering
Og fin pris på de bestilte vare
Dejlig butik.
God service, bredt udvalg og bedst af alt gode priser.
En lille fejl havde sneget sig ind i min ordre, men den blev rettet med det samme og havde den korrekte vare dagen efter, service i top.
nem og hurtigt
Jeg bestilte nemt hvad jeg skulle bruge selvom jeg har så meget forstand på det og kort tid efter kom det med posten
Meget effektiv og hurtig leverance
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos ProFishingStore, fordi det var let at bestille, og min bestilling var meget hurtigt fremme.
profishingstore! det eneste sted jeg handler fiskegrej!!
jeg er nystartet lystfisker og da jeg skulle købe grej var jeg på 5 forskellige hjemmesider, deriblandt profishingstore.. jeg valgte at handle her dels fordi at udvalget var noget større og fordi at hjemmesiden var mere overskuelig og ikke mindst fordi at hvis man har spørgsmål ja så starter man bare en chat med kundeservice, hvilket jeg har gjort mig brug af.. levering går rigtig hurtigt, jeg bestilte mine varer inden kl1200 og jeg havde dem dagen efter, godt embleret så de kan klare turen.. jeg vil give profishingstore 5 ud af 5 stjerner.. super godt sted her..
Perfekt - Ingen problemer
Varerne kom efter et par dage, alt var i orden.
god og hurtig levering
Hele vejen igennem en god oplevelse
God oplevelse
Dejlig nem hjemmeside, god service og hurtig levering
Super god og hurtig levering. Varerne er altid i orden! Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Super
Det hele fungerede, hurtig levering, godt produkt.😀
Alt fungerer som det skal
Bestilte fletline der kom som planlagt dagen efter med posten!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.