Profile Nederland - Venray Bewertungen 166

TrustScore 4 von 5

4.1

Zuidsingel 6, 5802 EG Venray, Limburg, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij binnenkomst werd er aangegeven dat door water in de werkplaats de werkzaamheden langer dan normaal konden duren. In eerste instantie werd er gevraagd of dat ik de auto kon laten staan, toen ik a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel afspraak kunnen inplannen voor keuring. Fijn dat er nog kort van tevoren een herinnering komt. Gewoon keuring en geen rare fratsen (extra kosten). Tel en bericht via telefoon op moment dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooraf duidelijkheid welke banden aan vervanging toewaren en welkewaar ik nog minstens 5k km mee kon rijden. Uitvoering van werkzaamheden op de afgesproken tijd. Kortom: er werd prima gedaan wat was... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne service, ik heb in Venray de apk laten uitvoeren en stond eigenlijk om 16:00 gepland. Ik mocht de auto eerder komen brengen omdat ik een spoed afspraak in de middag had staan. en voor 12 uur was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Prüfstelle
  3. Kfz-Reparatur und -Wartung
  4. Fahrzeugservice
  5. Reifenhandel
  6. Lkw-Werkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Zuidsingel 6, 5802 EG, Venray, Limburg, Niederlande

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Venray

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

166 Bewertungen

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bandreparatie

Band had een schroef, de auto gebracht na vooraf gekeken te hebben wat het ongeveer kost. Vanaf 35 euro stond er. Na reparatie bleek het 50 euro te kosten terwijl een jaar eerder het nog 36 euro was. Daarnaast bleek de velg beschadigd (dag ervoor gewassen en velgen grondig gereinigd en er was geen beschadiging), hoofdmonteur zei dat dit niet nieuw was... want het was al donkerder... maar er zat natuurlijk vuil e.d. op van het band vervangen. Thuis weer schoongemaakt en zijn er scherpe groeven die er met schoonmaken dag eerder niet zaten anders was de doek erachter blijven haken. Hij was bereid om het bij te tippen... oftewel weer een nieuwe afspraak.

22. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals altijd, vriendelijke mensen, en persoonlijke aandacht, en klaar terwijl u wacht

Voor mij was dit de eerste keer, bij dit filiaal, maar ik laat mijn APK's en onderhoud al 13 jaar bij Profile doen, ik heb nooit het gevoel dat het alleen maar om geld gaat, maar echt om de service, en klantvriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel.
Via mij zijn alle collega's van het bedrijf waar ik heb gewerkt, bij profile terechtgekomen, en iedereen is plezierig verrast door de manier waarop ze geholpen worden, en de prijzen die alleszins redelijk zijn

12. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De grote beurt niet (goed) gedaan.

De grote beurt niet (goed) gedaan.
Na 2 maanden reed mijn auto maar op 2 cilinders en dat kwam door 3 zeer slechte bougies. Monteur zei dat dit niet in 2 maanden gebeurd kon zijn.
Mijn ventieldoppen waarop ik kan zien of de banden nog hard zijn, waren verdwenen.
Ik kreeg een rekening die bijna €200,- teveel was.
Dit werd opgelost.
Geen optie daar ooit nog eens terug te gaan. Waarschijnlijk zijn andere locaties beter vanwege de hoeveelheid sterren die gegeven worden over heel Nederland.
Nu zijn we inmiddels in augustus en nooit meer iets van profile gehoord. Jammer, als ze met een goede oplossing waren gekomen had ik uiteraard het aantal sterren verhoogd.
Knap waardeloos om te beloven zo spoedig mogelijk contact met me op te nemen en ook dit niet te doen.
Conclusie
Ga nooit naar profile Venray.

8. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Profile Nederland - Venray

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Venray contact met u opgenomen.
Profile Nederland

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze zaak in Venray!

Wat een waardeloze zaak in Venray!
Eerst een kwartier wachten voordat je geholpen wordt want er is in verste verte niemand te zien,waren aan het koffie drinken en niemand aan de receptie!
Was er voor reparatie van een autoband:maar liefst 40 euro!!
Bij andere bedrijven gebeld :22,50 dus bijna twee keer goedkoper!!
Ruikt naar oplichterij,kom er nooit meer

10. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste heer Evers,

Normaal kost een bandreparatie bij ons 50 euro. Hiervoor wordt de band-wiel combinatie van de auto gehaald, wordt gekeken waar de band lekt, wordt de band gedemonteerd, wordt de band van binnenuit geïnspecteerd, wordt de lekkage verholpen door een manchet te plaatsen, wordt de band weer gemonteerd, wordt de band-wielcombinatie gebalanceerd en daarna weer op de auto geplaatst. Omdat we bij u de band-wielcombinatie niet van de auto hoeven te halen en terug te plaatsen betaald u 40 euro ipv 50.

Wij hebben vooraf met u de prijs gecommuniceerd en daarop heeft u akkoord gegeven.

Hoe een ander bedrijf de band repareert weten wij niet, dus ook niet of die prijs gerechtvaardigd is.

Profile Venray

profesioneel

profesioneel, auto apk en grote beurt aangemeld, grote beurt was niet nodig, reparatie aandrijfashoezen was voldoende

14. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Was duur en de band liep toch nog…

Was duur en de band liep toch nog langzaam leeg

21. Februar 2025

Geachte mevrouw Hermans,

Bij een bandreparatie halen wij de band van uw auto af, plaatsen deze in de waterbak om te kijken waar de lekkage zit, halen de band van de velg af, repareren de lekkage met een manchet of minicombi, plaatsen de band terug op de velg, pompen de band op, balanceren de band en plaatsen deze weer onder de auto.
Is dit veel geld, misschien wel, maar het is ook veel werk en een nieuwe band is in de meeste gevallen een stuk duurder.

Als de band toch nog langzaam leeg loopt, maak dan alstublieft een afspraak, dan kijken we of dit een nieuwe lekkage is, of op dezelfde plek, en als dat laatste het geval is, herstellen we dit kosteloos.

Profile Venray

top! communicatie

top! communicatie, hier kunnen andere van leren. Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Op de dag van de montage ook weer correct te woord gestaan en binnen de gestelde tijd geholpen.

13. Februar 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr