چندضلعی Bewertungen 28

4.7

باسلام احتراما پروژه ای را که برای اینجانب زحمت کشیدید از کیفیت بالای برخوردار بود و این نشان از دانش کارشناسانتان می باشد.تنها مشکلی که بود در برآورد هزینه بود که کارشناس مربوط پس از بررسی واعلام... Mehr ansehen

با سلام، تجربه همکاری من با پروژه مارکت در ارتباط با به کار کلاسی در زمینه بازاریابی الکترونیکی و به صورت تحقیقاتی بود. من امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ رو به این پروژه دادم. سرعت بالای انجام کار، تحویل به موقع... Mehr ansehen

با سلام، بنده برای رسم گراف در متلب استرس و نگرانی زیادی داشتم و پس از جستجو در اینترنت، با پروژه مارکت آشنا شدم.خدمات پشتیبانی و انجام کار موجب جلب رضایت بنده شد و عالی بود .

رسیدگی کامل به مواردی که من گفتم و انتقاد پذیری بالا تیم پروژه مارکت و نحوه عملکرد و کیفیتشون عالی بود نمره شون از ۱۰۰ به نظرم میتونه ۹۰ باشه ممنون از تيم خوبتون

1. Bildungsberater
  2. Labor

در انجام پروژه های تخصصی،صنعتی، برنامه‌نویسی و نرم افزاری خود مشکل دارید؟ می توانید مشکلات خود را با کارشناسان ما در میان گذاشته و از طریق فرم سفارش پروژه، درخواست خود را جهت بررسی به چندضلعی بسپارید. ثبت سفارش و مشاوره اولیه در چندضلعی کاملا رایگان است. کارشناسان ما پس از بررسی جزئیات سفارش، ایده‌های خود را جهت هرچه بهتر انجام شدن پروژه شما و رسیدن به اهداف مورد نظر ارائه خواهند داد. ارائه خدمات انجام پروژه تخصصی به زبان فارسی و انگلیسی، انجام پروژه متلب، ترجمه، تایپ و انجام پروژه های نرم‌افزاری در رشته‌های مختلف فنی‌مهندسی، هنر و علوم انسانی توسط پژوهشگران و فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه‌های داخل و خارج کشور

4.7

Hervorragend

بنده از پروژه ای که به مجموعه شما داده…

بنده از پروژه ای که به مجموعه شما داده بودم تا انجام بشه رضایت کامل دارم،پیگیری مستمر پروژه تا ابهامات رفع بشه و پروژه کامل و دقیق انجام بشه،بنده کاملا راضی هستم

25. April 2020

با سلام

یکی از اهداف ما پشتیبانی تمام وقت و پیگیری پروژه ها به منظور کاهش استرس متقاضیان می باشد. باعث خرسندی ماست که تلاش های ما نتیجه داد و تونستیم رضایت شما را جلب کنیم.

آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

تیم قابل اعتماد

من دو پروژه به این تیم ( پروژه مارکت سپردم )
حقیقتا همونطوری که طی کرده بودیم تحویل دادند
علاوه بر اینکه زمان بندی تحویلشون واقعا خوبه

به نظر من که تیم قابل اعتمادین.

12. April 2020

خوشحالیم که تونستیم رضایتتونو جلب کنیم، با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

نظرسنجی از پروژه مارکت

دوپروژه ای که این سایت انجام دادن هم از نظر علمی بسیارعالی وهم مورد قبول استادوهردو پروژه با نمره 19پذیرفته شد.از این سایت پربار کمال تشکر را دارم.

10. April 2020

با سلام

خیلی خوشحالیم که تونستیم پروژه ای را که به کارشناسان ما سپرده بودید با موفقیت ارائه بدید و نمره خوبی بگیرید. هدف ما توی پروژه مارکت انجام سفارشات با بهترین کیفیت هست.
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

با تشکر

9. April 2020

خیلی ممنون از شما

موفق باشید

Man az projemarket rezayat kamel az…

Man az projemarket rezayat kamel az projeham daram va be nazareh man proje ha ra be behtarin nahve anjam va bemogh tahvil midahand

9. April 2020

سلام

ممنون از شما
خیلی خوشحالیم که تونستیم رضایت شما را جلب کنیم.
تلاش ما تحویل پروژه های کارفرمایان با نهایت کیفیت و در زمان مناسب هست. با توجه به اینکه کارفرمایان ما دانشجو هستند تحویل سفارشات در زمان تعیین شده از اولویتهای اصلی پروژه مارکت است.