Privatpension Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chikane i værste grad! Jeg bliver ved med at blive kontaktet af Privatpension. Jeg har skriftligt meddelt jer, at jeg ikke er interesseret og i bliver ved. Næste gang ryger I direkte til ombud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde besøg af Christian Schwartzmann Phillip fra Privatpension. Christian gav sig god tid til at gennemgå vores pensioner med os og forklare tingene på en forståelig måde. Både hvad der kunne g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundekontakt Christian er god til at informere om de forskellige tiltag, Opdagede at min mand havde en pension på400.000 som ville gå op i røg hvis han dør før han går på pension det er sel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er faktisk skiftet fra APC pga rådgiveren Flemming Olesen som var meget god og kunne forklare talene ærligt uden at prøve at gemme tingene. Der var faktisk kun lidt forskel i afkast/penge mellem de... Mehr ansehen

1. Altersvorsorgeanbieter

Über Privatpension

Vom Unternehmen geschrieben

Pensionsrådgivning for både private og mindre erhvervsdrivende virksomheder

Vi er professionelle pensionsformidlere med speciale i at optimere pensionsordninger – primært for private kunder og mindre erhvervsdrivende. For os er det den personlige kontakt med vores kunder, som danner grundlaget for vores daglige arbejde. Vi har pensionskundechefer, der dækker hele Danmark og som er parate til at vejlede dig med udgangspunkt i din individuelle situation, behov og ønsker for fremtiden.

Uforpligtende gennemgang af pension

Vi leverer personlig rådgivning i hele landet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige haft besøg af Michael…

Jeg har lige haft besøg af Michael Julius Andersen fra Privatpension.
Det var en meget positiv oplevelse og jeg kan kun give ham min varmeste anbefaling.
Vi havde en meget lang snak, hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål.
Noget af det jeg vægter højt er troværdighed og det oplevede jeg klart her. Jeg fik endevendt min pension på godt og ondt - mange af de tanker jeg selv havde gået med og de blev af- eller bekræftet af Michael.
Så for din egen skyld tag imod hjælpen fra Privatpension når du får muligheden eller opsøg den selv.
Du vil ikke fortryde et møde med Michael.

Mvh. Carsten Abildtrup Ranum
Selvstændig med enkeltmandsfirma

26. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsøgt snydt af Privat Pension

Først nogle gode råd:

1. Skriv ALDRIG under eller godkend en aftale samme dag. Det er ofte, hvad sælgeren ønsker, så du ikke får tid til at tænke dig ordentligt om. ALT kan selvfølgelig ordnes over internettet på et senere tidspunkt.

2. Bed ALTID om at få aftalen tilsendt skriftligt, INDEN du godkender den. Dette er ofte et skrækscenarie for enhver sælger, og det vil typisk blive mødt med stor modstand og mange dårlige undskyldninger.

3. Forstå alle detaljerne i aftalen. Spil dum, og spørg ALTID en ekstra gang, hvis du ikke har forstået, hvad der bliver fortalt. Det vil ofte blive fremstillet, som om du burde forstå det hele. Enten tror du, at du forstår, eller også føler du dig dum og tør ikke spørge igen.

Jeg vil herunder forklare, hvorfor I bør følge disse råd, og hvordan Privat Pension har forsøgt at snyde mig ved at få mig til at bryde med rådene ovenfor.

Den 17-01-2025 bliver jeg telefonisk kontaktet af en sælger fra Privat Pension, som arrangerer et fysisk møde med deres rådgiver hjemme hos mig. Den 23-01-2025 afholder vi et halvanden time langt møde, hvor rådgiveren forsøger at overtale mig til at lade Privat Pension flytte min nuværende pensionsopsparing, som er samlet hos Danica Pension, over til Velliv Pension.

Rådgiveren taler meget hurtigt, og mange af budskaberne er svære at forstå, men de bliver fremlagt med en selvfølgelighed, der får det til at lyde, som om jeg burde vide det meste på forhånd. Jeg spørger ”dumt” gentagne gange ind til den aftale, som rådgiveren forsøger at overtale mig til at indgå. Svarene er afvisende og består af de samme uforståelige argumenter.

Rådgiveren viser mig nogle beregninger i et Excel-ark, og det virker tillokkende, at jeg kan spare en masse penge. De overordnede argumenter er, at Velliv opkræver en lavere ÅOP end Danica Pension, og at de historisk set har leveret et bedre afkast på deres investeringer. Rådgiveren lader mig forstå, at den lavere ÅOP på 0,84 % kun kan opnås, hvis jeg lader Privat Pension håndtere overflytningen mod en betaling på 10.500 kr. – og på den betingelse, at de også får en andel af denne ÅOP (0,4 %) direkte fra Velliv.

Jeg har efterfølgende spurgt Velliv, hvilken ÅOP jeg ville få, hvis jeg selv overflyttede pensionsmidlerne til dem i samme ordning, som rådgiveren anbefalede (VækstPension Index / Høj risiko). De har oplyst, at ÅOP’en vil ligge på omkring 0,7 %.

Privat Pension har altså åbenlyst forsøgt at snyde mig.

Jeg føler ikke, at dette er legitim rådgivning, når jeg bliver præsenteret for rådgivning som dette. Jeg har ikke så lav en IQ, at det burde være svært at forklare mig, hvilke reelle fordele Privat Pension mener at kunne tilbyde mig.

Den 29-01-2025 forelægger jeg ovenstående for Privat Pensions direktion og sender dem en e-mailkorrespondance, der viser detaljerne i sagen. De lader mig forstå, at jeg vil få svar inden for en uge. Nu, to uger senere, har jeg stadig intet hørt fra dem.

23. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Privatpension-Logo

Antwort von Privatpension

Hej Simon
Tak for dit skriv og anmeldelse. Vi er naturligvis kede af din oplevelse med os. Vi gør meget ud af at oplyse vores kunder, hvad vi tjener på dem og vi informere om dette på vores møder og alle kunder skal underskrive et dokument der viser, at de er blevet oplyst om dette.
Den løsning vi tilbød dig var væsentlig billigere end det produkt du har i dag. Og du betaler derfor for vores arbejde med at finde en billigere og bedre løsning til dig. Al rådgivning og vejledning koster penge og der er som ved alt andet, naturligvis penge at sparer, hvis man laver alt arbejdet selv.
Martin Kristensen
Adm Direktør

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var rigtig rart at få styr på sine…

Det var rigtig rart at få styr på sine pensioner og forsikringer. For mig kan det stadig være en jungle at bevæge sig rundt i. Men når man får en rådgiver, giver det bedre mening. Og man får samlet tingende, hvor det nok giver bedst mening.
Så det var rart.

29. Januar 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr