Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op donderdag 29 Januari een printer besteld, was op voorraad en op hun website staat, vandaag besteld morgen in huis. Mooi dacht ik. Volgende dag (vrijdag) eind van de dag gebeld, moest het eer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren niet meer dan 1 product -voor eigen gebruik- aan zakelijke klanten. Vreemd beleid. Wij bestelden 3 stuks, bevestiging ontvangen dat printers zsm worden verzonden. Vandaag email dat 3 stuks nie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service, duidelijke omschrijving en inhoud klopt ook geheel met de omschrijving. Printer INCL cartridges, zie je vaak anders en die dingen zijn echt duur. Vandaag besteld en de volgende dag ook... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Drucker und Scanner
  2. Etikettendrucker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De grootste printerwinkel van Nederland! Profiteer ook van een ✓ Ruim assortiment ✓ Alle topmerken ✓ Zeer snelle levering ✓ Vandaag besteld = morgen printen

2.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Overzichtelijke website

Via de website kon ik makkelijk de voor mij gewenste filters instellen. Fijn dat ook de voordelen worden benoemd per printer. Bestellen zelf ging ook erg makkelijk en de printer had ik in 2 dagen in huis. Erg tevreden!

22. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een Canon printer besteld bij printerland. Eerst gebeld met de klantenservice om navraag te doen over de levertijd. De medewerkster vertelde dat zij de printer dezelfde dag versturen, maar dat het wel enorm druk is bij Postnl, waardoor de levering soms kan vertragen. Uiteindelijk de printer toch besteld en de volgende dag al in huis. Heel snel dus, erg fijn.

8. Mai 2020

Netjes gebeld door klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst van een Canon printer en ik werd toen opgebeld door een aardig meisje van de klantenservice dat ze een beschadigde omdoos beschikbaar hadden en of ik dat een probleem vond. Ik kreeg €2,50 korting als ik daarvoor koos. Erg attent, ik ging hiermee akkoord want er werd me verteld dat de printer zelf niet beschadigd en volledig nieuw was en dit was inderdaad zo (ik heb de bestelling ontvangen, erg snel ook, pluspunten!) En ik heb de €2,50 ook netjes terug gekregen op mijn rekening.

1. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via google een draadloze printer…

Via google een draadloze printer gezocht.
In de omschrijving op google stond wifi, draadloos.
Dus heb ik deze besteld bij Printerland, echter blijkt dit geen draadloze printer te zijn.
Printerland gebeld en zij gaven aan dat er op de website van hun staat dat het netwerk USB is en er geen WIFI bij staat, daar waar dit via google search wel aangegeven wordt.
Geen geld terug garantie!

7. April 2020

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat wij de printer niet meer kunnen vergoeden. Zoals op onze website beschreven staat houdt het herroepingsrecht in dat u de printer mag bekijken en beoordelen zoals u dit in de winkel ook kan. Hierbij geldt dat de printer niet geïnstalleerd of getest mag worden. Omdat u de printer geïnstalleerd heeft en de cartridges heeft geplaatst vervalt het herroepingsrecht en komt de printer niet meer in aanmerking voor een omruiling/vergoeding. Onze excuses voor het ongemak. In de specificaties op onze website staat dat de printer gebruik maakt van een USB-kabel. Indien het gaat om een draadloze printer dan staat er expliciet bij de specificaties vermeld dat de printer gebruik maakt van WIFI. Indien u twijfels heeft over de specificaties dan raden wij u aan om eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,

Perfecte service.

Klantenservice reageerde snel op vragen via de mail, de printer die ik bestelde werd de volgende dag geleverd op de beloofde tijd en hij werkt perfect. Kortom: een blije klant. De mensen die hier negatief hebben gereageerd hadden beter de algemene voorwaarden moeten lezen.

28. März 2020

Printerland.nl !!!!!!

Printerland !!!!!!! Als ik u was zou ik ze maar overslaan, beter voor u beurs en wat u nodig hebt .
Ik ben op zoek naar een printer, bij Printerland gekeken en ja hoor, er stonden er 2 die mij wel bevielen. Dus ik mail Printerland of de 2 betreffende printers op voorraad zijn en zo niet hoe lang levertijd was. "Beste heer Vaak,
Hartelijk dank voor uw e-mail en vraag. Wij kunnen u het volgende berichten:
Zowel de C332dn als de HL-L3210CW hebben wij op voorraad. Wanneer u deze vandaag zou bestellen, heeft u de printer morgen in huis. Helaas versturen wij geen printers naar een PostNL locatie. PostNL bezorgt alleen bij een opgegeven huisadres.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige dag toe.

Klantenservice Printerland "

Dus dan maar de Oki besteld en betaald via Ideal, 2 uur later een mail
"Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw bestelling bij Printerland.nl
De verwachte leverdatum van de OKI C332dn is op dit moment helaas nog onbekend. Hierom kunnen wij uw bestelling helaas niet versturen. Wij hebben de leverdatum opgevraagd bij de leverancier. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u direct informeren. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen u hiermee te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige dag toe."

Ik me beklaagd en gevraagd de order te annuleren en bedrag terug te storten, maar nu komt de aap uit de mouw, dat doen ze niet meteen, je krijgt weer een mail.
"Beste ​heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij kunnen u het volgende berichten:

Wellicht dat er verwarring bij een van onze collega's is ontstaan in het type van de printer. De OKI C332dnw is namelijk wel voorradig. Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen de bestelling annuleren en het aankoopbedrag zal dan binnen maximaal 7 werkdagen terug op uw rekening staan."

IK HEB EEN PRINTER NODIG EN HEB GEEN GELD AAN EEN BOOM GROEIEN.

Ik heb hierna verder gezocht naar reviews en kom ook hier vaker tegen dat met het terug betalen normaal bij ze is.
Niet te vertrouwen deze webshop, ook niet bij navraag of iets op voorraad is.
Oh ja Medewerker had zich waarschijnlijk in type printer vergist, zou ze sieren om te lezen wat klanten mailen of aanvragen.

BLIJF ER WEG. Jammer maar ik moet 1 ster geven, 0 was beter geweest.

PS Thuiswinkel Waarborg ?????? zegt ook niet alles

11. März 2020

Beste Klant,

Wij vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent over Printerland. Helaas hebben wij aan u de levertijd van de OKI C332dnw doorgegeven in plaatst van de OKI C332dn en kwamen wij hier pas achter nadat u de bestelling had geplaatst en betaald. Onze excuses hiervoor. U heeft aangegeven de bestelling te willen annuleren en dit hebben wij ook voor u in orde gemaakt. Wij hebben een terugstortverzoek ingediend bij onze financiële afdeling en het aankoopbedrag zal dan ook worden teruggestort op uw rekening.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Printerland stelt dat als de printer is…gebruikt ondanks de proefperiode

Printerland stelt dat als de printer is gebruikt om te testen er sprake is van een definitieve aankoop. Regels zoals 30 dagen zicht, aankoop op internet en dan 2 weken opzicht (bij beiden op zicht = in gebruik) worden terzijde gelegd.
Niets kopen dus.

17. Januar 2020

Beste Klant,

Wij vinden het erg vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf en begrijpen dat het erg vervelend is dat wij de printer niet retour kunnen nemen. Zoals op onze website beschreven staat houdt het herroepingsrecht in dat u de printer mag bekijken en beoordelen zoals u dit in de winkel ook kan. Hierbij geldt dat de printer niet geïnstalleerd of getest mag worden. Omdat u de printer geïnstalleerd heeft en de cartridges heeft geplaatst vervalt het herroepingsrecht en komt de printer niet meer in aanmerking voor een omruiling/vergoeding. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Printerland.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr