Lätt att hitta och priset är inte mycket att fundera över, men snålheten att inte skicka fraktfritt vid köp över 500:- är lite att fundera över. Hoppas nu bara att jag köpt rätt grejer.
Köpte en påskjutsdämpare inför säsongen 2023 har kört max150 mil och nu går inte vagnen igenom besiktningen på grund av att det "klonkar". Så det blev en ny igen för 1350:- Dålig kinakvalitet!! Vad an... Mehr ansehen
Jag beställde fel bromswire till min kärra och kontaktade därför Prinova på telefon. Där fick jag prata med en otroligt trevlig och serviceminded tjej som löste mitt problem på studs. Nya wires på po... Mehr ansehen
Fy F#n vilken snabb leverans. Beställde igår och det kom idag. Delarna jag beställde var det väldigt bra pris på och perfekt passform. Så nästa gång jag beställer vet jag vart jag ska handla.... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Lätt att hitta och priset är inte…
Toppenservice
Beställt fel men efter ett trevligt telefonsamtal löste sig allt suveränt bra. Mycket nöjd.
Snabb leverans och suverän support.
Snabb leverans och suverän support.
Rekommenderas!
Påskjutsdämpare kass efter 150 mil
Köpte en påskjutsdämpare inför säsongen 2023 har kört max150 mil och nu går inte vagnen igenom besiktningen på grund av att det "klonkar". Så det blev en ny igen för 1350:- Dålig kinakvalitet!! Vad annars?
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal, humant pris och snabb leverans. Rekommenderar detta företag!
Ingen support efter köpet och sen leverans
Blixtsnabb och bra support inför köpet. Men när min order väl lagts och varan till slut anlände och visade sej inte innehålla någon monteringsanvisning så var det tyst i andra änden när jag frågade. Lyckligtvis gav Rekotrailer och tillverkaren av den aktuella LED belysningssatsen i stället dvar på mina frågor!
Dessutom utlovas snabb leverans av lagerförda varor, vilket lagersaldot för min produkt visade att den var. Dagen efter ända upp till adresser i höjd med Sundsvall skriver man på Pinovas webb. Men även fast vi bor avsevärt längre söderut tog det betydligt längre tid, utan att jag fick någon avisering om fördröjningen.
Om ni handlar av Pinova, säkerställ innan beställning att nödvändiga instruktioner finns eller att ni kommer att kommer att få support efter behov. Och begär en bekräftelse om leveranstid

Antwort von Prinova AB
Mycket bra att ha att göra med
Mycket bra att ha att göra med.
Högsta kvalitet på varorna.
Delarna kom snabbt och allt passade
Rätt delar o hyffsat snabb leverans
Snabb o korrekt lev!!!
Snabb leverans
Snabb leverans
Fy F#n vilken snabb leverans
Fy F#n vilken snabb leverans.
Beställde igår och det kom idag.
Delarna jag beställde var det väldigt bra pris på och perfekt passform.
Så nästa gång jag beställer vet jag vart jag ska handla.
Precis så här ska det gå till👌
Order 227453
Blixtsnabb leverans
Snabb leverans är bara förnamnet, jättenöjd.
Rekommenderas!!!