Nice talker I haven't face any trouble with thier customer care the one I talked with his name was aws jasim
كانت رؤى محيي لطيفة جدا معي واجابتها كانت واضحة جدا بحيث لم اظطر الى طلب التوضيح مجددا وايضا هي مهتمة جدا بعملها بحيث حاولت ان اخرج بالحوار معها الى خارج العمل الا انها بطريقة لطيفة وجذابة استطاعت ان... Mehr ansehen
Many thanks for Mr. Yahya Ali for his assistance to solve my last iusse as professional support member.. Best regards, Engr.Ameer Al Bayati
دعم حلو وكلش جميل ومن افضل الناس كاعدين تخلوهم شكر موصول لكل القائمين على شركه واشكر الدعم المساعد (محمد صبري) شرحه حلو وسلسل بل شرح وان شاء الله مع برايم اكس نحو ثراء
PrimeX Capital is a global, award-winning leader in the CFD markets, a multi-asset investment firm with over 250,000 served clients. Established as the #1 choice of world-class traders and sophisticated investors, PrimeX Capital is recognized for its superior trading conditions and a client-focused approach that drives exceptional results across diverse markets. PrimeX Capital Ltd, with registration number 203687 GBC, Republic of Mauritius, is regulated by the Financial Services Commission (FSC) of the Republic of Mauritius with an Investment Dealer License with license number GB23202141. PrimeX Capital Available Assets: - Forex - Metals - Commodities - Indices - Stocks - Cryptocurrencies - Platforms Clients can trade using industry-leading platforms, including MetaTrader 5, as well as PrimeX Capital’s App. All platforms offer intuitive interfaces and advanced tools, with demo accounts available featuring unlimited virtual funds for practice and strategy testing. - Support Highly trained professionals are available 24/7 to assist clients in multiple languages via live chat, email, and phone, ensuring seamless support for traders around the globe. - Core Values PrimeX Capital is built on integrity, innovation, client centricity, transparency, and excellence. These values guide everything we do—ensuring ethical practices, cutting-edge technology, clear communication, and a relentless focus on delivering superior results for our clients.
UAE, Dubai, 500001, Dubai, Mauritius
- support@primexcapital.com
- primexbroker.com
Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
محمود لقمان😙
شكران المتابعه وبل اخص الستاد محمد…
شكران المتابعه وبل اخص الستاد محمد صبري ع متابعته جيده ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Nice talker I haven't face any trouble…
صراحة شركة ممتازة متعامل معهم من سنة…
صراحة شركة ممتازة متعامل معهم من سنة 2022 الى يومنا هذا ماواجهت اي مشكلة
ومشكور الدعم الفني على سرعتهم بالاستجابة والاجابة على كل التساؤلات مخصوص الاخ Hashim Nameer
الدعم سربع الاستجابة و بعالج اي مشكلة…
الدعم سربع الاستجابة و بعالج اي مشكلة باقصر وقت و الشي المميز انو متواجدين بكل الاوقات يجلوبون ع الاسئلة
افضل شركة
افضل شركة
سهوله السحب والايداع
سبريد منخفض
جيد جدا
2026/4/13
2026/4/13
ابطئ دعم بالعالم انتظر 45 دقيقة حتى يجاوبني الدعم
استمتعت وتم حل جميع مشاكلي مع الاستاذ…
استمتعت وتم حل جميع مشاكلي مع الاستاذ سمير طالب
Sameer Talib افضل دعم ❤️ استاذ
امانه التعامل كلش حلو وخصوصا الكادر…
امانه التعامل كلش حلو وخصوصا الكادر المسؤول عن الدعم الله يوفقهم
استاذ سمير افضل شخص بالشركه
تتميز برايم إكس كابيتال بمنظومة متكاملة…
تتميز برايم إكس كابيتال بمنظومة متكاملة تضمن تجربة تداول استثنائية:
سرعة ومرونة: عمليات إيداع وسحب فورية وسلسة تمنحك تحكماً كاملاً في سيولتك المالية في أي وقت.
تكاليف منافسة: سبريد (فروقات أسعار) منخفض جداً يعزز من فرصك في تحقيق عوائد أكبر بفاعلية.
استثمار ذكي: صندوق استثماري متنوع يتيح لك تنمية رأس مالك وفق استراتيجيات مدروسة وأداء متميز.
أمان موثوق: بيئة تداول محمية بمعايير تقنية ورقابية صارمة تضمن أعلى مستويات الحماية لأموالك وبياناتك.
شكرا الأستاذ سمير طالب
منصة تستحق الخمس نجوم بجدارة
شكرا للأخ محمود لقمان من الدعم السريع والشكر موصول لكل فريق الدعم ولكل القائمين على المنصة
منصه رائعه
منصه رائعه
شكرا للموظف سمير طالب بإسلوبه في محادثة ألجأت معي وإرشادي
شركه ممتازه وكادر رائع اوس وسام جدا…
شركه ممتازه وكادر رائع اوس وسام جدا متعاون وجعلني ارغب بدعوه اصدقائي للمنصه شكرا لكم من قلبي وشكرا للاخ اوس وسام الرائع
شكرا على تعونكم معا الطيف معانه و (شكر…
شكرا على تعونكم معا الطيف معانه و (شكر خاص اله استاذ يحيى علي)
جميل جدا جدا
جميل جدا جدا