Svindelside med varer som ikke har noget med beskrivelserne at gøre. Købte action kamera hos GLACIVA pga en rigtig god test og beskrivelse. Kameraet blev leveret af Prettytech. Testen viste... Mehr ansehen
Prettytech Dk
Das sagen Bewerter
Beställt från Prettytech SE Pretty-techs dammsugare är egentligen från ett företag som heter prettyCare och tar hem dammsugare till Sverige. Det blev fel med min leverans men när jag väl kontaktade... Mehr ansehen
Scam företag, håll Er borta. Jag har under 4 månaders tid jagat support alternativt reservdel på min 4 månader gamla W300, köpte den enbart tack vare att Klarna finns med, och någon bäst i test sida,... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg venter spændt på at de retter…
Jeg venter spændt på at de retter fejlen og sender den støvsuger som de har trukket mig for to gange fra min konto som jeg bestilte forleden d 10 april og ikke har fået svar fra de fire mails jeg har sendt dem. Håber nu at det kun er en tilgivelig fejl som jeg ikke kan vide da de jo ikke svarer mine mails. Jeg giver svar igen når det bliver i orden.
Vurderte en Dyson V15
Vurderte en Dyson V15, men gamblet på at denne Prettytech støvsugeren (som koster 6000,- mindre) kunne gjøre en ok jobb. Kjøpte den med Klarna faktura, og den ble levert på døra 14 dager etter bestilling, noe jeg aldri hadde trodd etter deres rating på trustpilot. Jeg har brukt den nå i fire uker, og produktet er faktisk bra. Den fungerer mye bedre enn vår gamle Miele støvsuger. Bra batteri, lavt lydnivå, god på tepper, stor nok støvsamler til et tre etasjers hus. Den er også super å bruke under sofaer og senger (noe Dyson har fått kritikk for). Vel.. Om den plutselig ikke fungerer etter noen måneder, så er nok garanti på dette produktet ganske håpløst. Betalte NOK 2000,- Om den slutter å fungere etter et halvt år/år. Ja, da går jeg for en Dyson😅
April 2023
April 2023
Jeg har købt støvsuger der er defekt. Firmaer sig jeg kan sende den tilbage til Kina (adresse ubekendt og for egen regning) eller forære den til en ven( måske som hadegave?) jeg er tilbudt 10% som kompensation. Hvilket jeg har afslået.
Køb aldrig en støvsuger hos dette firma.
Efter mange beskeder frem og tilbage, har jeg nu fået en adresse i Kina hvortil jeg for egen regning kan sende støvsugeren. Jeg har valgt at returnere støvsugeren, idet den kostede meget mere end portoen løber op til.
Helt uansvarlig firma der sender defekter produkter til kunder som de overlader alle problemer til. De må helt klart have et firma der giver enormt overskud. Elendigt firma.
Irene Jegind
Terrible firm.. bad product.. !!
Theese are scammers. A bad firm, bad product! Stay away!
Really difficult to return, pluss they told me I had to send it back on my own expence and if it was not proper cleaned they would deduct 700,-
Wish I had checked truspilot first 😔
Köp INTE, totalt värdelös!
Detta är en usel produkt, totslt värdelös! Den har ingen sugeffekt överhuvudtaget. Vid returer gör de avdrag för ett flertal orsaker. Den adress de ger för retur är en privatperson i Kina, trots att de själva skickar från Tyskland.
Jag köpte från Prettytech Sverige men Sverige Danmark eller något annat land spelar ingen roll, det bara invaggar kunden i en falsk säkerhet.
ADVARSEL
ADVARSEL, Svindelfirma.
Ingen returadresse tilgængelig nogen steder, selvom der reklameres med 90 dages returret. Heller ikke at finde i CVR-registret.
Billigt kinaprodukt.
Er der andre, der har fået oplyst, hvortil varen kan returneres, hører jeg meget gerne om den.
Det svar der modtages, når der bedes om returadresse:
Hello
Sorry for waiting. Returns is not a easy thing.
You need to return the item to our supplier in China at your own expense.
Therefore, we recommend that you keep it or give it to your friend as a gift.
How about we refund you 10%, is that okay?
Then you can keep the vacuum cleaner and handle it yourself.
Looking forward to your reply.
Købt og efter nærmere gennemgang…
Købt og efter nærmere gennemgang annulleret købet. Efter lidt frem og tilbage fik jeg mine penge tilbage dog minus dkk 250 basis at stovsugeren var afskibet fra Kina. Det har Prettytech fremlagt bevis for og er derfor ok.
De har dog ogsaa delt prisen paa stovsugeren - US$ 35, saa forvent ikke for meget og vær opmærksom på, at anmeldelsen af støvsugeren antageligt er opdigtet.
Var nervös över att den inte ens skulle…
Var nervös över att den inte ens skulle komma, då jag läst andra som blivit lurade. Men den kom, och verkar bra, har inte testat så mycket än
Lätt att använda och väger lite
Lätt att använda och väger lite, så lätt att bära. Bra att slippa dammsugarpåsar, bara att tömma behållaren i soppåsen när den är full.
advarsel !
advarsel !! købte en støvsuger. men uden garanti uden brugsanvisning intet , har ret at fortryder køb så samme dag bed jeg dem om retur label og adresse på hvilke adr. pakker skal sendes retur men din mail at øv næ de har ikke retur adresse !!!!! fatter ikke at folk blive ved at købe hos dem . hvad skal jeg gør ? hvad med adresse jeg skal returer varen ?? det er fuld uacceptabelt , de skrev til mig at hvis jeg ikke vil har den støvsuger så må jeg giver til andre som gave ??? det er mok en fup butik i kina , men jeg giver ikke op , nu vil jeg informer min bank , kende nogen af jer adresse til dem så kontakt mig vær behjælpelig her vil være så taknemmelig
Er det svindel
Er det svindel , ingen stavefejl og man kan betale med Klarna????
Alibaba produkt, hold jer væk
Alle brude holde sig væk fra Pretty tech, for det produkt I tror der er så godt at det kun kan være sandt, stammer fra alibaba, en hjemmeside hvor du kan købe alt muligt, og få lavet aftale med dem og derefter lave en webshop og sælge produktet for meget mere end hvad det koster på alibaba. Så hvis i vil vente 3 uger på levering alligevel, så køb direkte fra alibaba, da det er meget billigere og det tager præcis samme til for levering. Og beskrivelserne om produktet er kopieret fra alibaba eller Amazon. Nu har jeg lige givet ideen videre til jer alle, så i ved hvordan en hjemmeside kan blive lavet meget nemt.
Stay away from Perry Tech!!!!
Pretty tech svindler folk. De har den ringeste og mest ubehøvlede kundeservice! Hold dig væk! Jeg har beviser, og ønsker du at se min mail korrespondance med dem, sender jeg det gerne. Jeg vil gøre mit bedste for at advare alle imod pretty tech, og vil derfor oplyse om min erfaring alle steder muligt!
Allt funkade över förväntan.
Tilfreds med støvsugeren, knap 2 ugers levering
Jeg vil så godt lige komme med min oplevelse med bestilling af prettytech støvsugeren.
Jeg bestilte den 17-02-23 en støvsuger som jeg havde læst om i en test som havde givet den top karaktere.
Efter jeg havde bestilt gik jeg lige ind på trustpilot for at se om der var skrevet noget om firmaet. Havde jeg gjort det før jeg bestilte havde jeg nok ikke bestilt den, det var jo super utilfredshed med leveringen.
Beløbet bliver trukket den 21-02 og jeg håber det bedste. Jeg får tilsendt en mail hvor jeg kan tracke min bestilling fra. Det kan jeg så ikke, og skriver til dem, og de sender hurtigt et andet link hvorfra jeg kan følge forsendelsen fra Kina og helt til døren. Jeg har modtaget pakken i dag 01-03 så knap 2 uger fra bestilling til modtagelse.
Jeg har prøvet støvsugeren og er godt tilfreds, let at komme omkring med, støvsuger godt, og batteriet holder ind til videre længe. Har så kæmpet lidt med start/ stop knappen, når jeg støvsuger kommer jeg til at slukke da knappen sidder lige hvor man holder, men skal jo også lige vende mig til den. Syntes bare lige dette produkt/ service fortjener bedre end det der kan læses her på trustpilot, men det er jo min oplevelse.
Så godt produktet var bedst i test men
Så godt produktet var bedst i test men, minus var man kun kan bestille online. Der blev trukket penge, mange dage før min levering. Men kunne følge min produkt på et ikke kendt postvæsen, også til gls. Det gjorde det lidt mystisk. Men 3 uger gik der og jeg fik varen hjem. Men nu kan jeg så ikke finde produktet bedst i test mere ? Det lidt mærkelig ?? Ville prøve produktet og se om støvsugeren lever op til den daværende bedst i test.
Jeg har før på denne side givet udtryk…
Jeg har før på denne side givet udtryk for at jeg følte mig snydt. Jeg har fået mails fra firmaet. Men Mailene landede i spamkassen. Jeg bestilte varen 2.1.2023, betalingen blev trukket 3.1.2023. Og støvsugeren blev leveret 18.1.2023.
Derfor skal der ses bort fra mit tidligere indlæg.
Støvsugeren er leveret
I dag 18/1-23 - godt 3uger efter vi havde bestilt Pretty-Tech støvsuger - blev den leveret! - vi havde opgivet at få den leveret, idet vi ikke havde fået bekræftelse på købet og ingen svar på henvendelse på mail-adressen - efterfølgende spærrede vi visa-Dankort , alligevel blev der hævet 2022kr - MEN faktum er, at vi nu har modtaget varen.
Blev lurad….
PAS PÅ FALSK HJEMMESIDE!
PAS PÅ FALSK HJEMMESIDE!
Det er svindel...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.