PremiumTek  Bewertungen 844

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjøpte en Kyvol airfryer for et drøyt år siden. Denne ble det feil på nå for en tid tilbake. Reklamerte så på denne,bortsett fra en litt tung mail utveksling så løste det seg med å få tilsendt nyt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har langt og veldig tykt hår og har tidligere hatet å føne håret fordi det tar lang tid. MEN med denne hårføneren gikk det altså så raskt unna at det nesten var litt gøy! I tillegg til at dette an... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med produktet!! Hårstyling 8 in 1. Leveringen tok dog lenger tid enn det står på nettsiden. Forståelig at det var i juletiden (bestilte 21. desember), men ifølge nettsiden skulle de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gi ros til premiumtek for behandling av min reklamasjon på Kyvol airfryer. Sendte mail, fikk svar etter en dag hva jeg måtte gjøre, svarte de og det står i mailen at det kan ta 2-3 dager før... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Premiumtek.no er en rask voksende nettbutikk som er opptatt av kvalitet på varer og kundebehandling. Etterspørselen av våre produkter har vært så stor at vi i år har startet opp i Danmark og Sverige med henholdsvis Elektronik.dk & Elektronik.se. Premiumtek.no har agentur på Kyvol-produkter i Norge.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Ingen kundeservice

Har kjøpt Slushmaster Pro som har hatt feil siden første testrunde. Har sendt mail med bilder/video, og fått et auto-svar om at sak er opprettet og de skal ha en løsning innen kort tid. Det har nå gått et par uker, og de svarer ikke til tross for flere purringer.
Så nå må jeg forklare til 12-åringen vår at han har mistet sine oppsparte 3.500,- kroner til et useriøst firma

14. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kundeservice eg nokengang har vore bort i !

Gjalt et produkt eg kjøpte der som i mine øye har vore defekt siden eg kjøpte det uten at eg var bevisst over det. Ble berre verre og så leste eg i henholdt til forbruker loven kan du klage på det innen 2år fra kjøpsdato etter eg informerte meg litt rundt dette. kontaktet eg "kundeservice" først og fremst ingen telefonummer å finne! På mail fekk eg ikkje skikkelig svar så ble det lovd de sku få orden på det i løpet av få dager når eg sende vudeo/bilde av feilen... som de selvfølgelig ikkje fekk lastet ned pga. ditten og datten! Purrer i fleire omganger uten noe som helst response. Etter nesten 2 måneder gadd de ikkje mer og sende beskjed på mail at dette e normal og maskinen e kontruert slik... frekaste eg noen gang har opplevd av noe som kaller seg for kundeservice!!! aldri mer ska eg handle der og varsle alle som tenkte å handle der. IKKJE støtt slike banditter!!!

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kjøpte slush maskinen som du også…

Jeg kjøpte slush maskinen som du også kan lage soft is. Har ikke fått brukt maskinen for den virker ikke. Sendte mail dagen etter jeg fikk den og ennå har de ikke ordnet opp. Dette er ett svindel firma som ikke ta kundene seriøst. Jeg sendte mailen den 23 desember og ennå har de ikke ordnet opp i dette.

Kjempe useriøst.

22. Dezember 2025

Trygg handel

Bestilte 8-in-1 Hairstyler. God oppdatering på kor vara til ei kvar tid er. Levert som avtalt.

28. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verste kundeservice jeg har opplevd.

Verste kundeservice jeg har opplevd.
Har kjøpt en eltannbørste fra Laifen som ikke virker. Sender en mail til premiumtek den 26.12.25 med video og ordrenr. Purrer opp i Januar. Og det har jeg gjort ca 6 ganger til. Nå er vi i februar 2026, og ingenting har skjedd.
De tar ikke ansvar!!
Anbefaler absolutt ingen å handle fra dette firma.

26. Dezember 2025

Veldig god service

Veldig god service. Reklamerte på en airfryer og fikk tilsendt ny etter bare noen dager. Mailkommunikasjonen var effektiv og innen rimelig tid. En enkel og positiv reklamasjonsprosess.

31. Januar 2026

Handlet en Kyvol robotstøvsuger

Handlet en Kyvol robotstøvsuger, fikk tidlig problemer med denne ved at den måtte resteres for at børstene skulle slutte å gå. Klagde tidlig. Fortsatte å resette denne mens jeg prøvde å få kontakt med kundeservice. Etter lang tid fikk jeg tilsendt batteri, prøvde å flere ganger forsikre meg om at det var trygt for meg som kunde å bytte dette batteriet, fikk bekreftelse på mail at det ikk gjorde noe. Andre turen på nytt batteri så luktet det svidd, viste seg at hele motoren til støvsugeren brant opp. Googlet Kyvol og kom inn på en amerikansk side, der stod det at ved bytte av batteri så ville maskinen bli ødelagt. Sendte mail x10, med screenshot og forklaring på problemet, men aldri fått noe svar. Så aldri nytt produkt, en løsning eller pengene tilbake. Kommer ALDRI til å handle fra en så useriøs plass igjen. Pågått i flere år før jeg måtte krype til korset å kjøpe en ny på Power.

5. Mai 2025

Elendig kundebehandling.

Kjøpte en ganske dyr hårføner som sluttet å virke da det hadde gått rett over 2 år. Selv om forbrukerkjøpsloven sier reklamasjonsrett på 5 år, er de ikke villige til å ordne opp. Når jeg henviser til forbrukerkjøpsloven sluttet de bare å svare. Elendig kundebehandling.

16. Januar 2026

Reklamasjon på airfryer

Reklamerte på en airfryer som var rett over 1 år gammel, som ‘fungerte’ som normalt men avga ingen varme. Sendte inn video av feilen slik dem svarte at jeg skulle gjøre, en mandags kveld kl 21:28. Fikk svar på mailen samme kveld kl 21:37 med at reklamasjonen var godkjent og ny airfryer ville bli sendt i posten. Tirsdag morgen 06:10 var pakken registrert i appen og levert i Pakkeboks onsdagen etter. Super rask! og upåklagelig bra service :)

26. Januar 2026

Kyvol

Er fornøyd med Kyvolens design og volum .har fått testet den noen få ganger men, er skuffet over appen.! Savner norsk språk på oppskriften og syntes det var lite oppskrifter.

27. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr