Premium Art Shop

1. Malatelier
  2. Kunstgalerie
  3. Kunsthandwerk

We offer museum quality oil paintings. This can be a reproduction of a well know artist but we can also make a painting of your favorite photo!

Geweldig!

Onlangs heb in een heel mooi olieschilderij laten maken van mijn familie. Het ziet er echt geweldig en levendig uit. Ze hebben mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt!

4. Februar 2024

Antwort von Premium Art Shop

Dat is heel leuk om te horen Sandra ;-) We doen onze uiterste best om de beste kwaliteit olieverf schilderijen te maken!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Het schilderij werd supersnel geleverd en overtreft mijn verwachtingen. Levendige kleuren, mooie details. Simpele bestelprocedure op de website. Zeker het overwegen waard voor toekomstige aankopen!

17. Januar 2024

Antwort von Premium Art Shop

Dankjewel voor je mooie review Tim! We doen inderdaad ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor onze klanten te regelen!

zeer tevreden en zal zeker in de toekomst weer hier bestellen.

Schilderij is precies wat ik er van verwacht had. Prijs / kwaliteit is goed en zou ze zeker aanbevelen. Snelle levering en communicatie. Kortom zeer tevreden en zal zeker in de toekomst weer hier bestellen.

24. November 2023

Antwort von Premium Art Shop

Bedankt voor je compliment. Mooi dat jullie net zo tevreden zijn als jullie ouders! Heel veel plezier met het prachtige schilderij.

Vandaag mijn schilderij ontvangen…

Vandaag mijn schilderij ontvangen van:De schreeuw (naar Munch) 1984 van Andy Warhol. Erg blij met mijn bestelling. En de kwaliteit is alles waarop ik heb gehoopt.
Hij heeft een mooie plek in onze woonkamer.

21. November 2023

Antwort von Premium Art Shop

Hallo Nicole, dat is inderdaad een erg mooi en bijzonder schilderij. Leuk om te horen dat je er veel plezier aan beleefd!

Hele goede kwaliteit en snelle levering

Ruim aanbod aan mooie schilderijen voor in ons huis, na mijn keuze gemaakt te hebben ging de levering spoedig en zonder problemen.

10. November 2023

Antwort von Premium Art Shop

Hallo Stef, onze hartelijke dank voor je review voor wat alweer je 2e bestelling was.

Ontzettend blij met mijn schilderij van…

Ontzettend blij met mijn schilderij van Gustav Klimt! Hij past perfect bij ons thuis en de levering ging ook nog eens top. Heb niks te klagen! Zou het iedereen aanbevelen om ook een schilderij bij Premium Art Shop te halen.

6. November 2023

Antwort von Premium Art Shop

Hallo Dian, Klimt is inderdaad een uitzonderlijk artiest! Mooi dat je zo tevreden bent over de door jou bestelde replica! Bedankt voor het vertrouwen.

Staat prachtig in onze nieuwe woning

Staat prachtig in onze nieuwe woning! Een echt kunstwerk en nette levering

Antwort von Premium Art Shop

Bedankt voor je compliment. We hebben de bestelling met veel plezier voor je uitgevoerd!

Dit al de tweede keer dat ik een…

Dit al de tweede keer dat ik een schilderij bestel. Top kwaliteit en perfecte service. De Mona Lisa die in ons kantoor hangt, is veel mooier dan die van du Louvre.

4. September 2023

Antwort von Premium Art Shop

Hij is in ieder geval vrijwel identiek aan de originele Mona Lisa ;-) Mooi dat je een tevreden vaste klant bent! Dankjewel.

Een echte aanrader!

Mijn nieuwe schilderij is net binnengekomen en ik ben er echt ontzettend blij mee!
Het klinkt cliché maar het schilderij is zo nauwkeurig en mooi geschilderd dat het voor mij bijna niet van het origineel te onderscheiden is.
Voor iedereen die mij de vraag zou stellen of zij of hij bij de Premium art shop een schilderij moet bestellen dan zou ik ik daar zeker weten ja op zeggen!
Een echte Aanrader!

31. Oktober 2023

Antwort von Premium Art Shop

Bedankt voor het mooie compliment Sven We doen ons uiterste best om het verschil te maken en perfecte kwaliteit en service te bieden!

Wat een verrassing

Vandaag het door ons bestelde schilderij van onze hond binnengekregen. Wat een verrassing! Prachtig geschilderd, schitterende kleuren en zeer realistisch. Van harte aanbevolen!

3. November 2023

Antwort von Premium Art Shop

Huisdieren zijn inderdaad altijd leuk en dankbaar om te schilderen. Je hebt ook een hele mooie foto aangeleverd dus daar kunnen onze artiesten wel wat mee! Bedankt voor je leuke review!

Mooi!

Erg mooi geworden!

Antwort von Premium Art Shop

Hallo JM, bedankt voor het compliment. Wordt erg gewaardeerd.

Erg blij met mijn schilderij

Erg blij met mijn schilderij van mijn huisdier. Kwaliteit is boven verwachting. De klantenservice heeft mijn vragen goed beantwoord en advies gegeven waar nodig. Zeker een aanrader.

Antwort von Premium Art Shop

Dankjewel Kelly, we hopen dat je heel veel plezier beleeft met het schilderij van je hondje Gucci. Bedankt voor het vertrouwen!

Super mooi assortiment

Super mooi assortiment en producten snel geleverd! Erg blij mee!

31. Oktober 2023

Antwort von Premium Art Shop

Hallo Luuk, mooi dat je zo tevreden bent met de schilderijen voor je nieuwe kantoor. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf!