Jeg er meget imponeret og glad for…
Jeg er meget imponeret og glad for vores samarbejde med Preferred Management. De har på få måneder løftet vores tilstedeværelse på de sociale medier til et helt nyt niveau, der har bragt os ”top of mind” hos vores målgruppe, hvilket tydeligt mærkes i vores forretning.
Fra februar til januar i år er vores Instagram vokset med over 2.000 nye følgere - mere end dobbelt så mange som hele sidste år. Vores visninger er steget med 147 %, vores reach med 96 %, og engagementraten ligger konsekvent næsten dobbelt så højt som branchegennemsnittet. Alt sammen med et fokus på organisk og datadrevet indhold, der rammer præcist i vores målgruppe.
Også på Facebook mærker vi udviklingen: +50 % flere likes, højere reach og mere interaktion. For os er det ikke bare tal, men en betydelig udvikling der har gjort social medier til en effektiv måde at tiltrække nye kunder.
Jeg oplever Preferred Management som en tæt samarbejdspartner, der forstår både strategi, æstetik og vores brand i dybden. De leverer resultater, man kan måle, men også en følelse af at have en kollega ved sin side, ikke bare et bureau. De er dygtige, grundige og effektive. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.