Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.
Unternehmen hat geantwortet
Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Mehr ansehen
Stjärntorget 2, 169 79, Solna, Stockholm, Schweden

Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Köpte kamera objektiv. Hade lagt in om hämtning. På plats så visade aldrig säljaren förpackningen för mig utan lade i en Powerskasse. När jag kom hem såg jag att förpackningen var demolerard. Objektivet hade smuts på linsen. Objektivet verkar helt men "begagnat".
Säljaren var medveten om objektivets status men nämnde inget. Jag betalade för ett nytt.
Svårt att se ngn ärlighet i affären, tyvärr.
Var på Mall of Scandinavia

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Skulle hämta ett click and collect paket. Snabb service, trevlig personal!

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Fick mycket hjälp och professionella personalen tack

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Enligt förväntan. Gick fort och fungerade. Personalen på Power Mall of Scandinavia är ganska loja och ointresserade. Står mest och hänger och ser besvärade ut.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Värdelöst företag. Inte service inriktade för fem öre. Säljer billiga defekta varor dyrt.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Yousif var mycket professionell och trevlig. Han hjälpte mycket med att få det bästa deal.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag fick ett oerhört trevligt och vänligt bemötande och hjälp av en försäljare vid namn Yousef. Han var ingen dryg försäljare utan lyssnade in och kom med tips och råd och var väldigt tydlig!

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
I asked for black MacBook Pro and they ordered a silver one for me. Didn’t notice till I opened everything

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Köpte tv fäste som marknadsfördes som det skulle passa alla tv apparater 40-65” men sedan fungerade inte skruvarna till TVn då de bara skickade med 4 olika uppsättningar och alla var för korta. Fick köpa kit med skruvar separat i efterhand för ytterligare 200kr.

Hej
Bra kundservice
Nu ber butiken mig via SMS om min enhets serienummer/IMEI för att aktivera AppleCare-tjänster. Jag skickar numret, men de accepterar det inte. Kan jag skicka det via e-post?
Tack

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Var i butiken och kollade efter en produkt jag ville köpa, som enligt hemsidan fanns i lager.
Hittade den dock inte på hyllan, så jag frågade en personal och visade produkten från hemsidan på mobilen, han kollade på samma hyllor som jag kollat och konstaterade att det var saldofel.
Jag förklarade att jag inte såg någon hyllplats för den, varpå jag fick svaret att den ska stå där de andra liknande produkterna är.
Dagen efter så var saldot inte korrigerat och jag skulle ändå åt det hållet i annat ärende, så jag reserverade produkten och efter ca 40 minuter fick jag ett meddelande att den fanns för upphämtning.
Jag drar alltså ner på betyget då personalens bemötande var nonchalant och det kändes som att jag störde personalen i den nästan tomma butiken.
Hade hen kollat i en terminal i butiken eller gått in på lagret hade det sparat mig tid och det hade gett lite extra i service.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.