POWER.se - Mall of Scandinavia Bewertungen

1'836
TrustScore 3.5 von 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Fernsehgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Akzeptabel

Allt gick snabbt och informerades bra

Allt gick snabbt och informerades bra

22. Mai 2026

Hej June,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att allt gick snabbt och att informationen fungerade bra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande I butiken!

Trevligt bemötande I butiken!

19. Mai 2026

Hej Tamara,

Tack för de fina orden om upplevelsen i butiken. Det är väldigt roligt att höra att bemötandet kändes trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Personalen inte har tekniska kompetenser

Personalen har inte tekniska kompetens

19. Mai 2026

Hej Mahmood,

Vi ber om ursäkt för att vi inte kunde erbjuda den tekniska nivå på servicen som du har rätt att förvänta dig av oss. Det är givetvis inte den upplevelsen vi vill att våra besökare ska lämna oss med.

Vi tar till oss av din kritik och kommer att använda den i vårt arbete med att stärka kompetensen i våra team. Det är genom feedback som denna vi kan bli bättre och säkerställa att vi kan guida våra kunder rätt i den tekniska djungeln.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Felix på POWER! ⚡️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte kamera objektiv

Köpte kamera objektiv. Hade lagt in om hämtning. På plats så visade aldrig säljaren förpackningen för mig utan lade i en Powerskasse. När jag kom hem såg jag att förpackningen var demolerard. Objektivet hade smuts på linsen. Objektivet verkar helt men "begagnat".
Säljaren var medveten om objektivets status men nämnde inget. Jag betalade för ett nytt.
Svårt att se ngn ärlighet i affären, tyvärr.
Var på Mall of Scandinavia

21. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej där!

Tack för att du tog dig tiden att skriva och dela med dig av upplevelsen! Det ska såklart kännas tryggt att hämta ut sin beställning och man ska inte behöva stå hemma och fundera på om produkten redan varit använd tidigare. Misstänker du att produkten kan vara begagnad är du varmt välkommen in till varuhuset så kikar vi på det!

Hoppas du ändå är nöjd med resten av ditt köp och du är varmt välkommen åter!
Saga på POWER!⚡

Snabbt, trevligt och enkelt

Skulle hämta ett click and collect paket. Snabb service, trevlig personal!

18. Mai 2026

Hej Angela,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upphämtningen gick snabbt, smidigt och trevligt i Mall of Scandinavia. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick mycket hjälp och professionella…

Fick mycket hjälp och professionella personalen tack

17. Mai 2026

Hej Raid,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket hjälp och blev väl bemött av den professionella personalen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Enligt förväntan

Enligt förväntan. Gick fort och fungerade. Personalen på Power Mall of Scandinavia är ganska loja och ointresserade. Står mest och hänger och ser besvärade ut.

14. Mai 2026

Hej Fredrik,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är fint att höra att allt gick fort och fungerade som förväntat.

Samtidigt uppskattar vi verkligen din kommentar om bemötandet i varuhuset. Den typen av feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Värdelöst företag

Värdelöst företag. Inte service inriktade för fem öre. Säljer billiga defekta varor dyrt.

15. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Tjena Elijah!

Tack för ditt omdöme! Det låter verkligen som att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar den här gången och det är förstås inte den känslan vi vill lämna efter oss. Vi jobbar för att kunder ska känna sig trygga med både köp och hjälp längs vägen, så vi tar med oss din feedback vidare. Skulle du har problem med en av dina produkten får du gärna kontakta oss!

Ha det fint,
Saga på POWER!⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yousif var mycket professionell och…

Yousif var mycket professionell och trevlig. Han hjälpte mycket med att få det bästa deal.

15. Mai 2026

Hej Medya,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett professionellt och trevligt bemötande och bra hjälp på vägen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick ett oerhört trevligt och…

Jag fick ett oerhört trevligt och vänligt bemötande och hjälp av en försäljare vid namn Yousef. Han var ingen dryg försäljare utan lyssnade in och kom med tips och råd och var väldigt tydlig!

11. Mai 2026

Hej Sanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt och hjälpsamt bemötande i butiken. Det betyder mycket att servicen upplevdes som tydlig, lyhörd och genuint hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och dela din positiva feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I asked for black MacBook Pro and they…

I asked for black MacBook Pro and they ordered a silver one for me. Didn’t notice till I opened everything

7. Mai 2026

Hi Dominic,

Thank you for your review.

We completely understand your frustration, ordering a specific colour and ending up with the wrong one is not acceptable, and we apologise for the error. You should have received exactly what you asked for, and we're sorry we let you down.

Please get in touch with us at kundservice@power.se or call us on 08 517 66 000 and we'll work with you to find the best solution.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Bästa och trevliga personal

Bästa och trevliga personal

10. Mai 2026

Hej Wanisa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte tv fäste som marknadsfördes som…

Köpte tv fäste som marknadsfördes som det skulle passa alla tv apparater 40-65” men sedan fungerade inte skruvarna till TVn då de bara skickade med 4 olika uppsättningar och alla var för korta. Fick köpa kit med skruvar separat i efterhand för ytterligare 200kr.

10. Mai 2026

Hej Erik,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att tv‑fästet inte fungerade som det uppgavs med din TV och att du fick köpa en extra skruvkit separat.

Vi vill att våra produkter och beskrivningar ska vara tydliga och fungera enligt förväntning, och det som du beskriver är inte acceptabelt. Vi tar din synpunkt till oss för att titta på både informationen och produkten.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Jag behöver ange mitt IMEI-nummer

Hej

Bra kundservice

Nu ber butiken mig via SMS om min enhets serienummer/IMEI för att aktivera AppleCare-tjänster. Jag skickar numret, men de accepterar det inte. Kan jag skicka det via e-post?

Tack

27. April 2026

Hej Walter,

Det går bra att skicka IMEI via e post om butiken ber om det.

Om numret inte accepteras är det bra att först kontrollera att du skickar rätt IMEI och inte serienumret, eftersom de är olika uppgifter. Om etiketten saknas kan du även kontrollera originalförpackningen, bruksanvisningen eller garantikortet. Om enheten varit registrerad online kan uppgiften ibland också finnas via tillverkarens konto.

Om det gäller en iPhone eller iPad kan IMEI även finnas via köpbeviskopia, men den kan bara skickas till e postadressen som är kopplad till det ursprungliga köpet.

Om du vill kan du svara med vilken enhet det gäller, så kan jag hjälpa dig att avgöra om du ska använda IMEI eller serienummer.

Very good ....

8. Mai 2026

Hi Bapi,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var väldigt bra.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

The säljare was sincere and helpful.

The säljare was sincere and helpful.

6. Mai 2026

Hej Momtaz,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att hjälpen i varuhuset upplevdes som både uppriktig och hjälpsam. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Var i butiken och kollade efter Scoop Slush Koncentrat

Var i butiken och kollade efter en produkt jag ville köpa, som enligt hemsidan fanns i lager.
Hittade den dock inte på hyllan, så jag frågade en personal och visade produkten från hemsidan på mobilen, han kollade på samma hyllor som jag kollat och konstaterade att det var saldofel.
Jag förklarade att jag inte såg någon hyllplats för den, varpå jag fick svaret att den ska stå där de andra liknande produkterna är.
Dagen efter så var saldot inte korrigerat och jag skulle ändå åt det hållet i annat ärende, så jag reserverade produkten och efter ca 40 minuter fick jag ett meddelande att den fanns för upphämtning.
Jag drar alltså ner på betyget då personalens bemötande var nonchalant och det kändes som att jag störde personalen i den nästan tomma butiken.
Hade hen kollat i en terminal i butiken eller gått in på lagret hade det sparat mig tid och det hade gett lite extra i service.

8. Mai 2026

Hej Marcus,

Tack för att du delar med dig.

Det är förståeligt att upplevelsen drog ner helhetsintrycket när lagersaldot på hemsidan inte stämde och bemötandet i butiken inte kändes hjälpsamt.

Samtidigt är det bra att produkten till slut gick att reservera för upphämtning, men jag förstår att det hade sparat dig tid om detta hade hanterats direkt vid ditt första besök.

Din feedback om både saldofelet och servicen i varuhuset är värdefull och ger en tydlig bild av vad som hade kunnat fungera bättre.

Good

Good........

3. Mai 2026

Hi Abhishek,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var bra.

Hej Mikael,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket gav ett så positivt intryck och att bemötandet i kassan uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr