Jeg kan ikke anbefale dette settet. Selv om det er omfattende innhold, så holder komponentene dårlig kvalitet. Jeg mistet selv mitt Insta360-kamera i vannet da festet brakk uten særlig påvirkning. Sty... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fikk en Point induksjon komfyr til en billig penge og den var akkurat det vi trengte i henhold til behov, ta for eksempel pizza på 230 grader. Satt ovnen på lynoppvarming i 7 minutter, da var temperat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var desperate etter en vaskemaskin. Elkjøp hvor vi kjøpte den vi har ,kunne ikke låne oss en maskin og vi måtte vente 14 dager før hjelp. Dere garanterte hjelp og låne vaskemaskin når eventuelt det... Mehr ansehen
Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
Fikk god hjelp med en skriver og kjøp av fotopapir. Veldig hyggelig betjening.

Antwort von Power.no - Sandefjord
Veldig hjelpsomt, hyggelig personale. Visste hva jeg skulle ha, men fargen jeg ville ha, var ikke inne. Jeg endte opp med annen farge, men helt greit det og😃

Antwort von Power.no - Sandefjord
Rask og god service kundebehandler forsto hva jeg var ute etter og ordnet dette raskt

Antwort von Power.no - Sandefjord
Utrolig serviceinnstilt selger som hjalp oss med alt fra rabatt på telefon med abonnement, installering av skjermbeskytter, deksel og gratis lader. Viste ekstra stor service ved å fikse tidligere bestillinger og sjekke opp i tidligere tull. Tok seg god tid og ble ikke stresset av lang kø.

Antwort von Power.no - Sandefjord
Som nevnt tidligere: Sergej i Sandefjord må være et funn for Power.
Maken til hyggelig, service innstilt og teknisk viten mann er det svært langt mellom. Pass godt på han. Han er en stor grunn sammen med Edgar at vi hsndler hos dere.
Mvh
B-H S

Antwort von Power.no - Sandefjord
Laaaaang ventetid, feil priser på vare som var forhånds bestillt, differanse på hylle pris og hva jeg betalte på en annen vare.
En av de ansatte som hjalp var sevice minded, den andre ikke i det hele tatt. Utrykkte muntlig at hen ikke stolte på fremvist ordre bekreftelse og pris. Virket sur og var mest opptatt av å taste på pc, var ikke lydhør for spørsmål eller informasjon.
Å måtte bruke 45-50 min på å hente og betale en forhånds bestillt vare er ikke som forventet, samt feilprising både på ordre og hyllevare med betjening som ikke var tror det man sier til dem gjør dette til en laber opplevelse. Kommer IKKE til å handle hos denne butikken igjen.
Lenge siden jeg har vært så irritert over venting, service og betjening som mer eller mindre sier at en lyver.
Andre kunder som sto i kø ved kasse området ble også avvist da de hendvente seg til annen betjening for hjelp.
Betjening bruker tid når en står ved kassen på andre ting enn å bli ferdig med kunde vedkommende betjener.
Anbefales IKKE!

Antwort von Power.no - Sandefjord
Kunnskapsrik og veldig hyggelig selger på kjøkken. Følger opp avtaler,
Prosessen gikk glatt og smidig, dermed var vi solgt. Kommer garantert tilbake. Anbefales.

Antwort von Power.no - Sandefjord
Jeg ble møtt med et smil. Rask ekspedering og vennlige folk hele linjen😀
Mvh
Ellen Døvle

Antwort von Power.no - Sandefjord
Positiv og veldig serviceinnstilt yngre kar som betjente meg

Antwort von Power.no - Sandefjord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.