Unternehmen hat geantwortet
Utrolig søt og hyggelig selger som hjalp meg og utrolig serviceinnstilt. Hun får 10 av 10 mulige
Unternehmen hat geantwortet
Fikk god hjelp av en hyggelig ansatt og fant til slutt det jeg skulle ha.
Orkidee Høgda 14, 3050, Mjøndalen, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Skulle kjøpe en Motorola mobiltelefon,men det fantes ikke på lager i butikk. Ble så vill-ledet til og kjøpe en Cepter Nico x 3. Denne ble veldig oppskrytt av betjeningen.
Telefonen ble ladet når jeg kom hjem, og når jeg løyet ca. ved midnatt, viste strøm beholdningen 75prosent oppladet. Da jeg stod opp om morgenen, viste den 42 prosent.
Da jeg klaget på dette ved reklamasjon dagen etter , fikk jeg til svar at dette var normalt. Det var heller ikke mulig og levere telefonen tilbake.
Betjeningen foretok noen justeringer under innstillinger og fortalte da at nå var alt ok og jeg hadde ikke noe og klage over. Synes ikke telefonen funger merkbart bedre etter justeringen.
Denne negative opplevelsen gjør at jeg aldri vil handle mer på Power Mjøndalen. Jeg vil også gå på sosiale medier med min historie og advare andre mot denne butikken.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Ble godt tatt imot,veldig hjelpsomme. Måtte tilbake idag da ikke alt med f secure ble iorden igår. Fikk iallefall god hjelp av hyggelig ekspeditør så nå er alt iorden. Ble anbefalt 2 års kontrakt istedenfor månedlig som jeg har hatt. Sparte et års abonnement på det,så håper jeg har gjort det rette!

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Fikk god hjelp av en hyggelig ansatt og fant til slutt det jeg skulle ha.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Dessverre dårlig opplevelse med ansatte som er uhyggelig ikke serviceinnstilte i det hele tatt. Har reservert en vare på klikk og hent får melding om varen er klar for henting finner de ikke varen. Hold dere unna Power Mjøndalen

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Strøkent fra inngang til utgang.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
god kundebehandling, god kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe og veldig god service.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Vi ønsket en spesifikk mobiltelefon. Ble tipset om annen enn først tenkt fra en selger, som var mye dyrere og ikke på kampanje. Vi ønsket ikke dette og ville ha mobil som først var tenkt. Selger ble sur og lite sammarbeidsvillig. (Sikkert fordi han ikke fikk provisjon på dette salget).
Vi ville heller ikke ha beskyttelseglass og forsikring. Det syntes han var dumt.
Lite god opplevelse.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
God og kundevennlig service. Hyggelig og løsningsorientert ansatt.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Bestilte varen på nett kom veldig rask og fikk veldig god pris.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Skulle kun kjøpe en mobiltelefon. Fortalte ekspeditøren hva jeg skulle ha. Han begynte og mase om abonement osv. Jeg sa jeg kun skulle ha telefon og ikke noe mer. Ekspeditør sluttet ikke å mase om hvor jeg hadde abonement. Måtte true med å gå for å få han til og stoppe. Ikke fornøyd med service

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Tv’n som ble kjøpt var i henhold til forventningene og behov. Men selger’n på Power i Mjøndalen signaliserte at han ikke ønsket å selge TV’n, det var for dårlig. Mulig han ikke tjente nok. Et spørsmål blir jo da hvorfor selger Power et TV som ikke er bra. Selv om TV’n var bestilt på forhånd, betaling gjensto, ville han tydeligvis ikke selge meg dette. Han argumenterte mot og ga tydelig inntrykk av at dette var et dumt valg. Fargene hevdes dårlige, grønn ville bli til oransje osv… «bare for å ha nevnt det». Det viste seg at fargene er helt OK. Konsekvensen av slik argumentasjon, blir for meg, at jeg ikke vil kjøpe produkter på Power Mjøndalen en annen gang dersom jeg har behov for gode råd. Da henvender jeg meg et sted hvor jeg føler meg ivaretatt og selger skaper tillit.

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Alt for liten kunnskap på varene han skulle selge meg

Antwort von Power.no - Mjøndalen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.