Power.no - Lørenskog Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte på nett for henting i butikk. Svært hjelpsomt og hyggelig personale. Men, fikk hentemelding nr 2 etter at varen var hentet dagen før. Dette er ikke problem for meg, men kanskje prosedyrene... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

258 Bewertungen

Alle Bewertungen

10'319 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktiverte den nye sim kortet og eksisterende sim kortet sluttet å fungere. Nå må jeg igjen dra på butikken for å få hjelp.

29. August 2026

God og rask service

God og rask service

30. August 2026

Hei Ketil,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god og rask opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få velde deg tilbake igjen snart.

Det gikk greit

28. August 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du delte din opplevelse med oss! Det er alltid hyggelig å høre hvordan det gikk, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering. Vi håper du blir like fornøyd med produktet ditt som med besøket hos oss i Lørenskog. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe!

Hei Sten,

Takk for en fantastisk femstjerners anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med tilbudene og muligheten til å spare opp bonus hos oss. MyPOWER-programmet er laget for å gi ekstra verdi tilbake til deg som handler hos oss, og det er fantastisk å se at du setter pris på det. Vi håper du fortsetter å nyte godt av bonusene og de gode tilbudene fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna Power Lørenskog! Ræva kundeservice og totalt rot.

Jeg hadde faktisk mer tillit til Power enn til Elkjøp tidligere, men denne opplevelsen viser at Power er betydelig verre. Jeg har blitt behandlet som en kasteball frem og tilbake mellom butikken og banken min etter at en refusjon på 999 kr forsvant i systemet deres.Da jeg dro til butikken for å ordne opp, logget jeg inn i DNB-appen min og viste de ansatte svart på hvitt at pengene ikke har kommet inn. Jeg viste dem også det fysiske kortet mitt for å bevise at det var det samme kortet som ble brukt ved kjøpet. Likevel nektet de å ta ansvar og påstod først at pengene var sendt til et helt annet kortnummer. De presterte også å taste inn feil e-postadresse manuelt da de skulle sende meg bekreftelse, til tross for at riktig adresse ligger lagret på kundeprofilen min!De skyver bare ansvaret over på kunden og ba meg sjekke med banken igjen. Banken min ser overhode ingen transaksjoner, så feilen ligger beviselig hos Power.Jeg er så utrolig dritt lei av å løpe frem og tilbake uten å få hjelp. Makan til amatørmessig og arrogant behandling av kunder skal du lete lenge etter.

25. August 2026

Hei Darifa,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Vi beklager så mye for den uholdbare situasjonen du har havnet i angående refusjonen på 999 kr, og for at du har opplevd å bli sendt frem og tilbake mellom butikken og banken. Slik skal det overhodet ikke være og vi forstår godt at dette er frustrerende.😔

Din tilbakemelding er eskalert internt til butikken slik at de kan se nøyere på dette, du er også hjertelig velkommen tilbake slik at vi sammen kan se på en løsning.

Veldig bra opplevelse

Alt fungerte som det skulle fra jeg bestilte hjemmefra til jeg hentet varen.

26. August 2026

Hei Anita,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at alt fungerte knirkefritt fra bestilling hjemmefra til henting i butikk. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god hjelp av flink selger,bare…

Veldig god hjelp av flink selger,bare en positiv opplevelse..

26. August 2026

Hei Anne Karin Andresen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Lørenskog. Det er alltid fantastisk å få bekreftelse at salgsteamet vårt leverer den gode servicen vi streber etter hver dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss og andre. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sympatisk kunderådgiver og ok utlevering…

Sympatisk kunderådgiver og utlevering selv om det bare var få minutter til stengetid. Da jeg sto alene og ventet kom det en annen ansatt som også tilbød hjelp.

24. August 2026

Hei knutequist,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det er alltid deilig å høre om opplevelser hvor personalet går det ekstra steget, spesielt når det nærmer seg stengetid. At både kunderådgiveren og den ansatte som kom til, var villige til å hjelpe, viser virkelig engasjement for god service hos POWER Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God service i butikken

God service i butikken, men kundeservicen er elendig. De lover å ringe tilbake, men gjør det ikke.

18. August 2026

Hei Ann-Kristin,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at du fikk god service i butikken vår på Lørenskog, men det er frustrerende å høre at kundeservicen ikke følger opp som lovet. Vi tar dette til oss og vil se på rutinene våre for tilbakeringing. Hvis du fortsatt trenger hjent med saken din, er du velkommen til å ta kontakt igjen med ordrenummeret eller telefonnummeret registrert på kjøpet, så kan vi se på det nærmere.

Selve handelen gikk fint

Selve handelen gikk fint, og jeg fikk kjøpt den pakken med printerblekk som jeg var ute etter.
Jeg var ikke like fornøyd da jeg kom ut for å kjøre hjem og det sto en fyr og viftet med en gul lapp, 660kr takk! Jeg hadde oversett at jeg måtte sjekke inn. Har tidligere parkert samme sted uten problemer. Lite kundevennlig system etter min mening.
Det ble dyrt printerblekk!

17. August 2026

Hei Peter,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du fikk en parkeringsbot da du var å handlet hos oss, vi forstår godt at dette er frustrerende. Både parkeringsplassen og inngangen til vår butikk på Lørenskog skal være godt oppmerket med informasjon om registrering, samt at det skal stå sto stasjoner/skjermer på innsiden av inngangen der man kan registrere kjøretøy med en gang man kommer inn.

Dersom du mener at oppmerkingen og informasjonen om dette ikke er god nok er du hjertelig velkommen tilbake til oss så kan vi sammen se på dette 😊

Uansett tar vi med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan se nærmere på dette.

Rask og god service

17. August 2026

Hei Erik,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det gjør oss veldig glade å høre at du opplevde rask og god service hos oss i Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi håper du kommer tilbake til POWER en annen gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig hyggelig og hjelpsom…

Veldig hyggelig og hjelpsom kundebehandler, topp kundeservice

15. August 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Lørenskog. Vårt team jobber hardt for å gi den beste kundeservicen, og det er fantastisk å se at det blir lagt merke til. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Ikke mottatt som avtalt

Ikke mottatt som avtalt. Han som kille levere klarte ikke å få den med seg. Power klarte ikke å levere i tide.
Så jeg har forsatt ikke mottatt betalt vare.

13. August 2026

Heisann,

Det er leit å høre at du ikke har fått levert varen du har bestilt som avtalt, forstår godt at dette er frustrerende og gjør at du sitter igjen med et negativt inntrykk av oss. Vi beklager for forsinkelsen som har oppstått og ulempen dette har medført deg.

Dersom du ønsker at jeg skal se nærmere på saken din, ta gjerne kontakt med meg på review@power.no. Legg ved all relevant informasjon om orderen din, kontaktinformasjon og en kopi av din omtale, så vil jeg kunne se nærmere på saken med deg og bistå med en løsning.🤗

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask og effektiv hjelp til å finne…

Rask og effektiv hjelp til å finne aktuelt produkt.

13. August 2026

Hei Alf,

Så hyggelig å høre at du fikk rask og effektiv hjelp til å finne det aktuelle produktet hos oss i Lørenskog! Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

sevice

sevice. selv om føler litt press på å kjøpe akkurat dette produktet

12. August 2026

Hei Susann,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss! Det gjør oss glad at du vurderer POWER Lørenskog. Vi tar til oss tilbakemeldingen om at du følte et visst press i butikken, og vi vil gjerne at besøket skal føles komfortabelt og avslappet for alle. Våre medarbeidere skal gi gode råd uten at det oppleves som pågående, og vi vil se på dette videre. Vi håper du kommer innom igjen en annen gang og får en enda bedre opplevelse hos oss.

Feil pris på produkt

12. August 2026

Hei Pia,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Det er leit å høre at du fikk feil pris på varen du kjøpte, ikke nøl med å komme innom oss slik at vi kan rette opp i dette igjen.
Uansett tar vi med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan passe på å alltid ha riktig prising i våre butikker.🤗

Ha en fin dag videre!✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig både han som hjelpe i butikk…

Hyggelig både han som hjelpe i butikk og lager

9. August 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp både i butikk og på lager i Lørenskog. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig betjening og godt produktutvalg.

Hyggelig betjening, med god kompetanse. Bra utvalg.

9. August 2026

Hei RUNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god kompetanse og et bra utvalg hos POWER Lørenskog. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, raskt og effektivt, bra utvalg og priser.

7. August 2026

Hei VIDAR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig, og at besøket var raskt og effektivt med bra utvalg og priser.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Lørenskog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gratis parkering rett utenfor butikk

Gratis parkering rett utenfor butikk. Passe med kundebehandlere så ventetiden blir kort. Gode tilbud selv om det ikke var det på produktet jeg kjøpte.

31. Juli 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket på Lørenskog opplevdes som enkelt og effektivt, med kort ventetid, god tilgjengelighet og parkering rett utenfor.

Ekstra fint er det også at du fant gode tilbud underveis. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Lørenskog⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr