Power.no - Kristiansand Bewertungen 56

4.4

Barstølveien 50, 4636 Kristiansand, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fornøyd med dette POWER utsalget. Fikk kjøpt mikro kamera «keychain mini - Dakota» som ikke er funnet i Jørpeland eller andre utsalg til POWER. Moro for god pris. Vel jobba med utvalget👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk hjelp til å finne riktige støvsugerposer. Ved å vise bilde av modellnummer og merke på støvsuger til selger,kunne vedkommende se hvilken støvsugerpose som passet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alvorlige ting som at jeg nå er sperret fra å legge inn min siste opplevelse hos Power på Sørlands tunet i kristiansand, da det jeg har som total opplevelse nok ikke er bra for firmaet at kommer... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Barstølveien 50, 4636, Kristiansand, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansand

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.4

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fornøyd med dette POWER utsalget

31. Januar 2026

Hei Christen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med besøket på POWER Kristiansand og at du fant akkurat det du lette etter. Det er deilig å vite at vårt utvalg traff blink og at du fikk en god pris på mikro kameraet ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service og et bredt produktutvalg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid god service av dyktige og…

Alltid god service av dyktige og hyggelige mennesker.

12. April 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har opplevd god service av våre dyktige og hyggelige medarbeidere i Kristiansand. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår ekspeditør i Kristiansand.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste servicen.

Hjelpsomme og hyggelig betjening

Hjelpsomme og hyggelig betjening. Blei godt mottatt å fikk god hjelp.

9. April 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble godt mottatt og fikk god hjelp fra teamet vårt i Kristiansand. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hei egil,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god kundebehandling hos oss i Kristiansand. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alvorlige ting som at jeg nå er sperret…

Alvorlige ting som at jeg nå er sperret fra å legge inn min siste opplevelse hos Power på Sørlands tunet i kristiansand, da det jeg har som total opplevelse nok ikke er bra for firmaet at kommer ut.
jeg er ikke uhøflig på noen måte ,men det jeg har å fortelle tåler nok ikke dagens lys.
Blir sperren ikke fjernet ser jeg meg nødt til å henvende meg til politiet, for dem å vurdere om saken er av deres interresse.
Mvh leif

31. März 2026

Hei Leif,

Takk for at du sier ifra, vi tar det du beskriver på alvor.
Vi ønsker at alle kunder, også de som er kritiske til oss, skal kunne dele sine erfaringer 👍
At du opplever å være sperret fra å legge inn en omtale, er noe vi vil se nærmere på, og du kan også ta kontakt med Trustpilot dersom du mistenker at det er en teknisk sperre der.
Uansett tar vi gjerne imot en detaljert beskrivelse av opplevelsen din via vårt kundesenter, slik at vi kan gå grundig gjennom saken internt 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service....å flink til å fortelle…

God service....å flink til å fortelle om produktet.Dette kunne han🙂

30. März 2026

Hei ARNE HENNING LIE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service og at våre ansatte var flinke til å fortelle om produktet. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hei Kjell,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplever betjeningen som hyggelig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Kjempeflott kundeservice

Kjempeflott kundeservice
Takk for god hjelp.

29. März 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde kjempeflott kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Meget hyggelig selger

Meget hyggelig selger. Kunne sine saker bra

28. März 2026

Hei TORBJØRN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår selger i Kristiansand.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt.

God opplevelse

God service

14. März 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse med oss i Kristiansand. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer.

Alle gode tilbakemeldinger.

Servicen var helt topp. Fikk god informasjon av selger, som var en meget kjekk kar. Han hadde god innsikt idet han holdt på med. Så opplevelsen var helt topp.

23. März 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår butikk i Kristiansand. Det gleder oss enormt at selgeren vår kunne gi deg god informasjon og service, og at du opplevde hele besøket som topp.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Ble raskt ekspedert

Ble raskt ekspedert. Fikk den nødvendige veiledningen før handel.

19. März 2026

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble raskt ekspedert og fikk god veiledning før handelen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er alltid hyggelig å høre når kundene våre er fornøyde med både service og rådgivning. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

God service

Fikk god hjelp av en hyggelig medarbeider

16. März 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp av en av våre medarbeidere i Kristiansand. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk hjelp til å finne riktige støvsugerposet

21. März 2026

Hei HUGO,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp til å finne de riktige støvsugerposene. Det er akkurat slik vi ønsker at kundeopplevelsen skal være - enkel og effektiv hjelp når du trenger det.

Det er smart av deg å ta med bilde av modellnummer og merke, det gjør det mye lettere å finne de riktige posene. Våre ansatte er godt trent til å hjelpe med slike spørsmål, og det er hyggelig å høre at du fikk den hjelpen du trengte.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Hei Mishelle,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde tjenesten som så bra hos oss i Kristiansand. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god hjelp til valg av varene jeg…

Fikk god hjelp til valg av varene jeg var ute etter. Gode alternativer og priser. Hjemkjøring ordnet.

20. März 2026

Hei ANNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp til å finne de riktige varene og at du var fornøyd med både alternativene og prisene. Hyggelig at hjemkjøringen også ble ordnet smidig for deg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selgeren var en dyktig hjelpsom morsom…

Selgeren var en dyktig hjelpsom morsom person

16. März 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at selgeren vår i Kristiansand gjorde et så godt inntrykk på deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det gleder oss å vite at du opplevde servicen som dyktig, hjelpsom og morsom. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk byttet varen og kjøpte en…

Fikk byttet varen og kjøpte en billigere vare. Fikk tilbake beløpet som jeg hadde betalt formye uten problem.

13. März 2026

Hei JAN,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at byttet gikk smidig og at du fikk tilbake differansen uten problemer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Raskt og enkelt kjøp

Bestilte varer via "klikk og hent". Enkel prosess både på WEB og i butikk. Enkelt å hente varen. God service/hyggelig betjening. Enkelt å finne parkering ved butikken. Basert på min erfaring kan Power i Sørlandsparken trygt anbefales.

13. März 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med Click & Collect-tjenesten vår. Vi er glade for at hele prosessen var enkel for deg, både på nettsiden og i butikken, og at du opplevde god service og hyggelig betjening. Det er også flott at parkeringen var lett tilgjengelig.

Din anbefaling av POWER Sørlandsparken betyr mye for oss. Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr