Power.no - Knarvik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Kvernhusmyrane 7A, 5914 Isdalstø, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fikk anbefalt fullstendig feile varer av en tydeligvis uerfaren ansatt, som valgte å spille skråsikker i stedenfor å si "dette vet jeg ikke". Heldigvis for meg kom en mer erfaren ansatt som skjønt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på Power Knarvik og kjøpte ipad og printer + at jeg trengte hjelp til litt kluss på telefonen min. Jeg traff to utrolig hyggelige menn som hjalp meg til å finne det jeg trengte, de satt opp pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle ha nye batterier til mine gamle Nikon F 2 speilrefleks kameraer som skulle vekkes til live etter 40 år . Hadde med navn på batteriene og et eksemplar. Vart møtt av en hyggelig og blid butikk a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte stor TV og fikk meget god hjelp både med innlasting i egen bil og hjemme fikk hjelp til starte opp TV-en med innbæring og utpakking og oppstart av app. Ansatte som var så utrolig hjelpsom overf... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Kvernhusmyrane 7A, 5914, Isdalstø, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Knarvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

10'898 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjapp behandling og ypperlig kvalitet…

Kjapp behandling og ypperlig kvalitet med god kompetanse.

3. März 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde kjapp behandling og ypperlig kvalitet med god kompetanse. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Meget bra service

27. Februar 2026

Hei OLE,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde meget bra service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og utrolig…

Fantastisk service og utrolig hyggelige, hjelpsomme unge menn 👍🏻

20. Februar 2026

Hei Anja,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at teamet vårt på Knarvik ga deg så god service. Vi er stolte av de hyggelige og hjelpsomme medarbeiderne våre.

Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hei Stian,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk god hjelp og kunnskap fra vår medarbeider i Knarvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vennlige velkommen og hjelpsomt.

9. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Suchanya,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde vennlig velkomst og hjelpsomhet hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Delvis fornøyd

Det gikk bra tilslutt eneste det tok lang tid

14. Februar 2026

Hei Rune,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at det gikk bra til slutt, selv om vi forstår at ventetiden ikke var optimal. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å sikre raskere behandling av bestillinger. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre.

Hyggelig personell

Hyggelig personell, rask levering.

11. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Svitlana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde personalet som hyggelig og at leveringen gikk raskt. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp av kunnskapsrik betjening.

7. Februar 2026

Hei Henning,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp av vår kunnskapsrike betjening på Knarvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hjelpsom

Det som kjenneteiknar Power, Knarvik er at dei er hjelpsame. I går galt det ein overgangskabel frå mus til MacBook. Kabelen/overgangen var ca 3 år gamal og utslitt pga stadige bevegelser, og funka dårleg.
Eg fekk opplyst at det er 2 års garanti på desse delane, likevel fekk eg ein ny overgang, ein heit anna konstruksjon til ein langt høgare pris, vederlagsfritt. Det hadde eg ikkje tenkt meg.

3. Februar 2026

Hei Gunnvald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på Knarvik kunne hjelpe deg med overgangskabelen, selv når garantitiden var utløpt. Vi setter stor pris på at du opplevde servicen som hjelpsom og at du fikk en løsning som fungerer for deg.

Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker at alle våre kunder skal ha når de besøker oss. Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen!

Vekt

God sørvis og hyggelig

3. Februar 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt klarte å gi deg den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid god og kunnskapsrik kundeservice…

Alltid god og kunnskapsrik kundeservice i power knarvik! Kjempefornøyd og anbefaler dem varmt:)

31. Januar 2026

Hei Marianne,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med kundeservicen i POWER Knarvik. Vi er stolte av teamet vårt og deres kunnskap og engasjement for å hjelpe kundene våre.

Det betyr mye for oss at du anbefaler oss videre. Slike positive opplevelser er det vi streber etter hver dag!

Headsett.

Fekk greitt svar på det eg spurde om. Fint å betale med VIPPS når eg ikkje kunne vere i butikken sjølv.

31. Januar 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp med spørsmålene dine om headsettet. Vi er glade for at VIPPS-betalingen fungerte så bra for deg når du ikke kunne komme til butikken selv. Det er akkurat slike løsninger som gjør handlingen enklere for kundene våre!

Hei Karl,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk god informasjon om bruken av produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Support

Support, nedlatende holdning, lite interessert. Dette var siste besøk hos Power i Knarvik.

29. Januar 2026

Hei Laffen,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemelding om din opplevelse. Det setter vi stor pris på.

Du skal selvfølgelig kunne være trygg på at du får god hjelp hos oss, og jeg beklager at det ikke stilte til forventningene. Dette tar vi til etterretning.

Om det skulle være noe mer du lurer på eller lurer på noe annet må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi er også tilgjengelig hos vår kundeservice. 📞💬

Linn

Fornøgd Okei

25. Januar 2026

Heisann Lars,

Så gøy at du legger igjen en anmeldelse etter å ha vært på besøk hos oss. Jeg takker så mye for den flotte rangeringen.

Håper du er godt fornøyd. 😊 Ønsker deg velkommen tilbake og en riktig fin dag. ✨

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hadde bestilt en robot støvsuger på…

Hadde bestilt en robot støvsuger på nettet. Får beskjed om at varen er kommet inn og kan hentes. Jeg har lang kjøring 45 min kvar vei. Når jeg endelig får hjelp hos power så viser det seg at støvsugeren hadde ikke kommet, kun en flaske med vaskemidler og ekstra støvsuger poser. Støvsugeren hadde ikke kommet med i forsendelsen. Den ville bli sendt senere ca om en uke.🥴

24. Januar 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding til oss her.

Vi beklager for at hele ordren ikke var klar for henting, selv etter hentemelding og ikke beskjed om eventuelt hvilken vare som ikke var ankommet.

Vi beklager for at det endte med bomtur og dårlig informasjon.
Din tilbakemelding gjør at vi kan bli bedre! 👋

Velkommen tilbake for en hyggelig handel 🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I asked for split tru Telenor because I…

I asked for split tru Telenor because I saw for internet that I can pay for 3 year, that’s what I asked for,, the one who help me fixed everything tru Telia,, get rabbatt but the thing is,, he don’t ask me if I what that,, he fixed everything tru telia without informing me,, when everything I fixed then I can’t have that 3 year to pay,, the costumer feels that we can’t decide on our own

23. Januar 2026

Hei Maria.

Thanks for giving us an feedback here.
I am sorry to hear that the seller set up a different supplier then the one you wanted and asked for.
I will recommend you to come by the POWER store so the seller can fix with the supplier and look in to a better solution for you.

You are also more then welcome to send me an email at review@power.no, and I can look in to your case and see if there is something I can help with 😊
Please add your contactinfo, the order information and your original feedback from here when sending me an email.

Wishing you a great day, and welcome in! 😊

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr