Power.no - Alnabru Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

219 Bewertungen

Alle Bewertungen

10'898 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte stekeovn med click og collect

Bestilte stekeovn med click og collect. Lageret brukte lang tid og fant ikke ovnen. Ble sendt tilbake til butikken og måtte på nytt vente lenge. Ble igjen sendt tilbake på lageret og måtte vente lenge igjen. Veldig kjedelig når man velger click og collect fordi man har dårlig tid.

13. September 2026

Hei Knut,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er utvilsomt frustrerende å velge click and collect for å spare tid, for så å oppleve at ovnen ikke ble funnet og at du måtte vente gjentatte ganger både i butikk og på lager. Vi forstår at dette ikke er den raske og smidige hentingen du hadde forventet.

Vi vil ta dette videre internt for å gjennomgå plukk- og henterutinene våre, slik at click and collect-opplevelsen kan bli mer effektiv. Tilbakemeldingen din er viktig for oss i arbeidet med å forbedre oss.

Vi håper du gir oss en ny sjanse til å levere en bedre opplevelse neste gang.

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Bra service

Hyggelig personale gir bra service

12. September 2026

Hei Alemedom,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Alnabru. Hyggelig personale og god service er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss, og vi håper å få velde deg tilbake igjen snart!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tok litt tid å få artiklene

Tok litt tid å få artiklene, men en veldig god pris.

12. September 2026

Hei Yngve,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss! Det er fint å høre at du ble fornøyd med prisen på produktene dine. Vi forstår at leveringstiden tok litt lenger tid enn forventet, og vi setter pris på tålmodigheten din i forbindelse med dette. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveranseprosessene våre for å sikre at ordrene kommer frem raskere i fremtiden. Vi håper du får glede av produktene dine og velger å handle hos oss igjen en annen gang.

Kunnskaprike ansatte

kunnskaprike ansatte, fantastiske og hjelpsomme.

Hei Ahmed,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde kunnskapsrike, fantastiske og hjelpsomme ansatte hos oss på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hei Power Alnabru

Hei Power Alnabru. Venter fortsatt på svar? Nå har det gått ca 1 mnd.

Ringt 2 ganger og minst 3 e-poster. Sendte e-poster 1 gang pr. uke i 3 uker?

Hadde vært fint om dere tok kontakt.

Oppdatering. 7. september. Da har Linn hos Power Kundeservice tatt kontakt.
Veldig service innstilt og vært rause med bonus poeng.

Nå er det bare opp til den lokale forhandler komme med tilbud eller avslag slik at saken kan lukkes.

Kundeservice tusen takk. 5 stjerner.

Mvh
Tom

14. August 2026

Heisann Tom,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Det er leit å høre at du har vært i kontakt med vår kundeservice så mange ganger uten at du har fått en respons fra POWER Alnabru, det er jo ikke den servicen du skal kunne forvente av ett av våre varehus og langt under den standaren både du og vi forventer av oss selv.😔

Du skal ha fått en epost fra meg angående din sak, ta gjerne videre kontakt med meg der slik at vi kan få løst saken din.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Ganske raskt service

Ganske raskt service. Fikk god hjelp. Effektiv betaling i kassa. Ingen kø.

Hei Jørgen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss veldig glade å høre at du fikk rask og god hjelp hos oss på Alnabru. Ingen kø og effektiv betaling er akkurat slik vi ønsker at besøket skal oppleves. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Litt vanskelig å se vannstanden

Litt vanskelig å se vannstanden

Hei Morten,

Takk for en fantastisk vurdering og for at du deler opplevelsen din med oss! Det er alltid hyggelig å høre fra fornøyde besøkende hos oss på Alnabru. Vi tar med oss tilbakemeldingen om at det kan være litt vanskelig å se vannstanden, og setter stor pris på at du nevner det. Slike innspill hjelper oss å bli enda bedre. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Salesman har god informasjon om…

Salesman har god informasjon om produkten jeg kjøpte.

27. August 2026

Hei Mathora,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss! Det er alltid hyggelig å høre at selgeren vår på Alnabru hadde god kunnskap om produktet og kunne gi deg den informasjonen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering, og vi håper du får stor glede av produktet ditt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra og en god handel,av en vaskemaskin

Veldig bra og en god handel

2. September 2026

Hei Liv,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med kjøpet av vaskemaskinen din og at du hadde en god opplevelse hos oss på Alnabru. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å gi vår beste service hver eneste dag. Vi håper vaskemaskinen vil tjene deg godt i mange år fremover, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken neste gang du trenger noe.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klikk og hent fungerte dårlig

Klikk og hent fungerte dårlig! Fikk bestillingsnekreftelse og hentemelding, men når jeg skulle hente den, så fant de ikke bestillingen. Ikke hadde de mer igjen av varen heller.

Heisann Kari,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Det er leit å høre at opplevelsen din med vår Klikk&Hent-ordning ikke gikk etter planen og at de ansatte ikke klarte å finne din bestilling, og at varen ikke lenger var tilgjengelig. Det er jo ikke slik vi ønsker at det skal gå, og vi beklager for det.😔

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan se nøyere på dette internt og utbedre våre rutiner rundt disse bestillingene.

Ønsker deg en fin dag videre! ✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk utrolig bra hjelp fra de på…

Fikk utrolig bra hjelp fra de på småelektrisk. Trengte hjelp til støvsuger. Fikk med alt av tilbehør jeg trengte.
Dette er stedet jeg anbefaler 👍

Hei Asle,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp på småelektrisk hos oss på Alnabru! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være, at du går ut av butikken med alt du trenger til støvsugeren din og en god opplevelse. Tusen takk for at du anbefaler oss, det betyr mye for oss!

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, god service.

Hei Daniel,

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Alnabru! Det gjør oss ekstra glade å vite at du fikk hyggelig betjening og god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få velkommen deg tilbake til POWER Alnabru en annen gang.

Stor og fin butikk

Stor og fin butikk. Super hyggelige ansatte.

Hei Jame,

Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Alnabru! Det betyr mye for oss at du både trivdes i butikken og ble godt tatt imot av de ansatte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Klink

Klink, fantastisk plass!

Hei azem,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempe hyggelig ansatt som hjalp meg.

Kjempe hyggelig ansatt som hjalp meg.

Hei Aaron,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss på Alnabru og at du fikk god hjelp av en av våre ansatte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen ved en annen anledning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra gutter som hjalp oss.

Bra gutter som hjalp oss.

30. August 2026

Hei Ole,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av gutta på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Teamet på Alnabru vil garantert bli glade for å høre at innsatsen deres blir lagt merke til. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Service

God service

30. August 2026

Hei Shala,

Takk for en fantastisk anmeldelse og fem stjerner! Det gleder oss veldig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

God service.

God service. Gode produkter. Gode tilbud. Anbefales.

29. August 2026

Hei Erling,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du har hatt gode opplevelser hos oss på Alnabru. God service, gode produkter og gode tilbud er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. At du også anbefaler oss videre, betyr alt for oss!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken vår igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Alnabru⚡

Kundeservice

Hei. Jeg må bare si en ting. Jeg var først på Elkjøp for å se på en vare de ikke hadde. De var nonchalante og jeg ble bare henvist videre til å spørre andre. Det endte med at jeg selv gikk rundt for å lete. Gikk til Power Alnabru. Ble møtt av en utrolig hyggelig ansatt som hjelp meg med en gang, mens han hentet varen var 3 andre borte hos meg og spurte om jeg trengte hjelp. Det kaller jeg oppnerksomhet og upåklagelig service.

29. August 2026

Hei Per,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre om opplevelsen din hos POWER Alnabru. Å bli møtt med engasjement og oppmerksomhet er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å høre at flere ansatte tok initiativ til å hjelpe deg. Det at du valgte oss etter en mindre god opplevelse andre steder, betyr mye for oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen hos POWER Alnabru en annen gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dama var skikkelig hyggelig og spurte…

Dama var skikkelig hyggelig og spurte om jeg skal bruke points

27. August 2026

Hei Adyan,

Så hyggelig å høre om en god opplevelse i butikken vår på Alnabru! Det å bli møtt av en engasjert og hyggelig medarbeider gjør jo hele forskjellen. At hun i tillegg spurte om du skulle bruke bonuspoengene dine, viser at vi ønsker at du skal få mest mulig ut av ditt MyPOWER-medlemskap. Tusen takk for at du delte denne positive opplevelsen med oss, og vi håper å se deg igjen hos POWER Alnabru snart!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr