Power.no - Åsane Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Åsane Senter 51, 5116 Ulset, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har tidligere brukt andre større leverandører, men etter 8mnd venting på ødelagt tørketrommel, ingen låneprodukt, og særs manglede service, brukte vi power. Angrer på at en ikke byttet tidligere. Hand... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opplevde at kundebehandler i butikk kunne svare på spørsmål om produkt, samt finne lagerstatus etc. I kassen ble spørsmål om garanti besvart med at jeg kunne kjøpe en utvidet garanti fra to til... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var IKKE en god opplevelse, før vi fikk hjelp. Vi kjenner til at det er ferietid, men den unge damen på hvitevareavd. burde ha sett at der var 3 kunder, som ventet på hjelp og tilkalt hjelp. Når h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk etterkvart medhald. Det gjer tillit og at Power er framleis er aktuell for meg. Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Åsane Senter 51, 5116, Ulset, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Åsane

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

9'691 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Servicen

Servicen
Fikk god hjelp og slapp å vente lenge på hjelp

3. Mai 2026

Hei Anne-kristin,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp raskt og slapp å vente lenge. Slikt setter vi stor pris på.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

28. April 2026

Hei Sigve,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hyggelig betjening i Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp service

Topp service! Blide ansatte!

29. April 2026

Hei JoJo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service og møtte blide ansatte i Åsane.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi kjøpte en stasjoner pc på fredag.De…

Vi kjøpte en stasjoner pc på fredag.De sa at det ville ta en time for oppstart, vi ventet gr vi bor på Osterøy lang veg.Da vi melte oss for og hent sa de vi måtte vente en time til, vi kom tilbake og de viste da ikke når den var klar.Vi måtte da reise hjem og komme tilbake på lørdag.Vi skulle ha fått en bedre konkret beskjed om tid ferdig.Hans G Milde

25. April 2026

Hei Hans,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding!

Jeg forstår at det er frustrerende når du ikke får noe konkret tidspunkt for når din PC vil være ferdig satt opp og klar til henting, butikkene våre gjør så godt de kan i disse tilfellene men det kan skje at det oppstår uforutsette ting i butikk som forskyver klargjøringstidspunktet. Jeg beklager ventetiden og ulempene dette har medført, butikken er også blitt informert om dette.

Skulle det være noe annet du lurer på, så kom gjerne innom oss eller ta kontakt med vår kundeservice!📞💬

Hei Debrom,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at både service og tilbud traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har hatt mye kontakt med Power…

Jeg har hatt mye kontakt med Power Åsane + en gang med Power Knarvik i det siste. De ansatte har vært både imøtekommende og positive. Men jeg har opplevd feilfaktuering v/kjøp av PC i Knarvik, og manglende deler v/kjøp av støvsuger i Åsane. Aftersales service på PC I Åsane har vært ELENDIG for mitt vedkommende, og litt skremmende for kunden. I dette tilfelle meg. Alt over er ny erfaring fra siste 8-9 dager. Vil komme fort tilbake til saken mer idetalj i eget brev/epost. Mvh Magnar Svendsen, Ingeniør, Økonom MBA. Nå pensjonist og bokforfatter. Er litt skuffet og lei meg for å måtte skrive dette. God og vennlig kundebehandling er fint, men ikke nok.

20. April 2026

Hei Magnar,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding, det er veldig viktig for oss å høre om kundeopplevelser ute i våre butikker.

Veldig leit at du har opplevd problemer med flere kjøp i flere av våre butikker, jeg forstår godt at dette fører til en del frustrasjon. Vi vil selvfølgelig gjerne hjelpe deg, så ta gjerne kontakt med meg via epost på review@power.no, så kan jeg se litt nærmere på saken med deg. Inkluder da gjerne kontaktinformasjon og en kopi av din omtale!✨

Ønsker deg en fin dag videre!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service med flinke ansatte

God service med flinke ansatte, fikk det produktet jeg ønsket og er godt fornøyd.

24. April 2026

Hei Knut,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk produktet du ønsket og hadde en god opplevelse i Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var inne på nettsiden og bestemte meg…

Var inne på nettsiden og bestemte meg for hva jeg ville ha. Gikk i butikk og fant det , Betalte i kasse. Fikk tilbud å bruke de bonuspoengene jeg hadde oppspart. ute igjen etter 5 min. God opplevelse.

19. April 2026

Hei Kjell Arne,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at både nettsiden, butikken og handelen fungerte så smidig, og at bonuspoengene dine kom til nytte. En rask og enkel handel er akkurat slik det skal være.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Åsane⚡

fikk god hjelp

fikk god hjelp, helt ok

17. April 2026

Hei Asbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp hos oss på Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

RIMELIG PRISER OG GOD ANSATTE

GOD KOMINIKASJON, HELPSOM ANSATTE

14. April 2026

Hei Raad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med prisene våre og at de ansatte på Åsane har gitt deg god service med hjelpsom kommunikasjon. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sender melding nr 2!

Sender melding nr 2!

Hei!
Har dessverre ikke hørt noe fra selgeren Marius i power Åsane. I går skulle jeg vært i Begravelse i Sandvikskirken kl 14. Kl 1415 dukket bring m mitt kombiskap opp!
Håper dere ringer meg på 47327849 og forklarer det hele!

Hilsen Arve Bjørndal

15. April 2026

Hei Arve,

Hei Arve!

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det høres ut som en frustrerende situasjon med leveringen som kom på et svært upassende tidspunkt under begravelsen. Dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve det.

Når det gjelder kontakt med selger Marius og forklaringen du ber om, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Du kan nå oss på telefon 21 00 40 00 (man-fre, 10:00-17:00) eller sende e-post til kundeservice@power.no.

Feil på data opplysningen

Jeg synes de var effektive og gode til å beskrive produktet i butikken. De var også alle sammen høflige og hadde en veldig tone. Det eneste jeg vil gi minus for var at han som ga info om produkter i butikken sa att de ikke hadde det på lager og at de måtte bestille det, men når vi kom til han i skranken hentet han produktet fra lageret. Det viste seg at det var en data opplysning feil.

11. April 2026

Hei Håkon,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at teamet vårt på Åsane var effektive, gode til å beskrive produktene og høflige med en hyggelig tone.

Når det gjelder feilen med lageropplysningene, forstår jeg at det må ha vært forvirrende å først få beskjed om at produktet måtte bestilles, for så å oppdage at det faktisk var på lager. Slike feil i datasystemene våre kan dessverre oppstå, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre nøyaktigheten.

Takk for at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen med oss. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å bli bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Power Åsane en helt elendig…

Power Åsane en helt elendig kundeservice, fikk ikke hjelp med AEG tørketrommel da den lagde mye ulyder.
Var inne flere ganger å spurte om hjelp men ble bare bedt om å ordne med C&V selv.🤢🤢
Fikk telefon fra Power Åsane om jeg virkelig mente dette.
Fortsatt ingen svar her fra dem, heller ingen kompensasjon for 5 turer til Åsane og to halve dager fri fra jobb for å låse inn service mann som ikke fikk ordnet feil.
Kom fram i service rapport at dette var en dårlig serie med mye feil erfaringsmessig 🤢🤢

11. April 2026

Hei Tom,

Takk for at du velger å dele din erfaring med oss.

Det er trist å høre at du har opplevd så mye problemer med din tørketrommel, jeg forstår at det er frustrerende å så i en slik service periode - spesielt når tekniker ikke har klart å reparere maskinen din. Våre rutiner er slik at man gjerne må igjennom ett eller flere servicebesøk fra autorisert tekniker for å kunne utbedre feilen, men i mange tilfeller ender det med at det søkes om et ombytte fordi maskinen dessverre ikke står til å redde.😔

Jeg ser at du har vært i kontakt med butikken, og at det har kommet en løsning på saken din og at du nå forhåpentligvis har en tørketrommel som fungerer og at du er fornøyd med den.

Skulle det være noe annet du har behov for hjelp med, eller du i fremtiden skulle befinne deg i en lignende situasjon, så kom gjerne innom oss eller kontakt vår kundeservice så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.📞💬

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De ansatte gav god tillitt

De ansatte gav god tillitt, var høflige og imøtekommende. Veldig blide og gav god service uten å virke tilgjorte.
En fin opplevelse å ta med på veien. Kommer gjerne tilbake her

8. April 2026

Hei Vivian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på Åsane ga deg en så positiv opplevelse med god service og høflighet.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

31. März 2026

Hei Ahmed,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og vi håper du vil fortsette å være fornøyd med produktet ditt.

31. März 2026

Hei Asgeir,

Takk for din tilbakemelding på 4 stjerner for din opplevelse med POWER Åsane!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Din vurdering hjelper oss med å forstå hva vi gjør bra og hvor vi kan forbedre oss.

Hvis det er noe spesifikt ved din bestilling (ordrenummer: Elguide-11012320484) eller din opplevelse i butikken som du ønsker å dele mer om, vil vi gjerne høre fra deg. Din tilbakemelding er verdifull for oss.

Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang du handler hos POWER!

Hei Adam,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde vennlig og hjelpsom betjening på POWER Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ang mit siste innlegg er jeg blevet…

Siden mit siste innlegg så er jeg blevet kontaktet av Power og har fått tilbudt kaffe til 50% når de får det tilbake på butikken dette er bra service

20. März 2026

Hei Rene,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss! Det er fantastisk å høre at du ble kontaktet av vårt team og at du opplevde god service. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dette, og det gleder oss å vite at vi kunne hjelpe deg på en god måte.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klikk og hent tok lengre tid enn det…

Klikk og hent tok lengre tid enn det hadde gjort å kjøpe uten, varen hadde også vært åpnet tideligere, da det var skader på beskyttelsesplast på delene:

23. März 2026

Hei Torstein,

Jeg setter pris på at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse hos oss.

Jeg ser at butikken har vært i kontakt med deg angående dette for å finne en løsning, og jeg håper du følger deg sett og ivaretatt av dette og at dere sammen har kommet frem til en god løsning på dette. Om du skulle føle at dette har rettet opp i inntrykket ditt av oss, så hadde vi også satt pris på om du ønsket å oppdatere din omtale - kun om du føler det er riktig! 😊

Ønsker deg ellers en fin dag videre, og håper vi ser deg snart igjen!✨

Fikk det eg kom for

Fikk det eg kom for, med god hjelp fant vi produktet kjapt, til god pris, veldig fornøyd

19. März 2026

Hei Magnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk det du kom for og at teamet vårt kunne hjelpe deg med å finne produktet raskt til en god pris. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Åsane⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr