Power.no - Åsane Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Åsane Senter 51, 5116 Ulset, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opplevde at kundebehandler i butikk kunne svare på spørsmål om produkt, samt finne lagerstatus etc. I kassen ble spørsmål om garanti besvart med at jeg kunne kjøpe en utvidet garanti fra to til... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var IKKE en god opplevelse, før vi fikk hjelp. Vi kjenner til at det er ferietid, men den unge damen på hvitevareavd. burde ha sett at der var 3 kunder, som ventet på hjelp og tilkalt hjelp. Når h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg synes de var effektive og gode til å beskrive produktet i butikken. De var også alle sammen høflige og hadde en veldig tone. Det eneste jeg vil gi minus for var at han som ga info om produkter i b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk etterkvart medhald. Det gjer tillit og at Power er framleis er aktuell for meg. Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Åsane Senter 51, 5116, Ulset, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Åsane

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9'665 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig hyggelig og behjelpelige ansatte…

Veldig hyggelig og behjelpelige ansatte . Både selger i butikk og vare utlevering gav god og tilfredsstillende kundeservice. Jeg kommer gjerne igjen og benytter meg av ett godt tilbud .

25. Juli 2026

Hei Liz,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp både i butikk og ved vareutlevering, og at opplevelsen sto til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra kjekt å høre at du gjerne kommer tilbake.

Service!

Fikk god hjelp og råd av den inge mannen.

23. Juli 2026

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og gode råd i Åsane.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hei Stein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og møtte en meget hyggelig ekspeditør i Åsane.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God servise og rask levering fra lager

20. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Svein Ove Waldersnes,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen og rask levering fra lager.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Alt ble ordnet 👍

17. Juli 2026

Hei Meinert,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at alt ble ordnet, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas veiledet meg fram til riktig…

Thomas veiledet meg fram til riktig produkt for meg.

Takk for hjelpen.

K-E

12. Juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god veiledning og fant riktig produkt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at hjelpen traff så godt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid høflige og hjalpsomme ansatte

Alltid høflige og hjalpsomme ansatte. Du kan få svar på alt du lurer på.

11. Juli 2026

Hei Lilija,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever de ansatte som høflige og hjelpsomme, og at du får svar på det du lurer på.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Åsane.

God Strålende Barbering

God Strålende Barbering! Fungerer Supert til ansiktet å ikke minst hode Veldig Behagelig

10. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at barbermaskinen fungerer så godt både til ansikt og hode, og at den oppleves behagelig i bruk.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk en grundig og god veiledning

Vi fikk en grundig og god veiledning, og tilstrekkelige svar på alle våre spørsmål. Opplevde ekspeditøren som oppofrende og ærlig.
Komfyren vi kjøpte har så langt, innfridd!

B. B.

8. Juli 2026

Hei Britt-Alis,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk grundig veiledning, ærlige råd og gode svar på spørsmålene deres.

Ekstra kjekt er det også at komfyren har innfridd så langt. Slike opplevelser setter vi stor pris på at dere deler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk meget hyggelig og effektiv…

Jeg fikk meget hyggelig og effektiv hjelp av en ung mann i hjelpesonen. Han var et eksempel på god kundebehandling!

6. Juli 2026

Hei Gunda,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så vennlig og effektiv hjelp i hjelpesonen i Åsane.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at besøket ditt ble så positivt.

veldig fornøyd

5. Juli 2026

Hei Christer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig selger

Hyggelig selger, flink . God service.

4. Juli 2026

Hei Christian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte en hyggelig og flink selger i Åsane. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Åsane⚡

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

3. Juli 2026

Hei Carsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig i Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God informasjon om vara me kjøpte.

God informasjon om vara me kjøpte.
Samt gratis tilhengar for transport.
Hyggeleg butikktilsett.

3. Juli 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du fikk god informasjon, hyggelig hjelp i butikken og at transporten også løyste seg på ein enkel måte.

Vi set stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevinga di.

Hei Kirsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og hyggelig betjening hos POWER Åsane.

Preben var hjelpsom

25. Juni 2026

Hei Tore Johnny Gustavsen,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Trude,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service i Åsane, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei TW,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en hyggelig og kunnskapsrik selger i Åsane. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Rask og god service

25. Juni 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Åsane.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk raskt og god service og dere hadde produktet jeg skulle kjøpe.

23. Juni 2026

Hei Turid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service, og at produktet du ønsket var tilgjengelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Åsane⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr