POWER.dk - Skive Bewertungen 522

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god sælger så forstod os og hørte hvad vi var på udkig efter, han lavede en god samlet pris på det vi købte. Var tålmodig da usikkerheden indtraf på om det virkelig var det datte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Imødekommende,venlig, informativ kundebetjening. Efterfølgende hjælp 1 og to dage efter købet af en tablet blev givet af yderst hjælpsom,målrettet, smilende og dygtig ung mand.Alle spørgsmål fra mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grunden til i kun får 1 stjerne af mig er, at jeres medarbejdere i butikken "højt og helligt" lovede at jeg ikke ville få hverken sms'er eller andet på min tlf, hvis i fik mit nummer til at oprette... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rp tlf

Han glemte og oplyse mig om at det var en RP tlf jeg købte. Resten af forløbet var egentligt okay 😢

Hej Allan,

Det er selvfølgelig ikke i orden, at du ikke blev oplyst tydeligt om, at der var tale om en RP‑telefon, da du købte den – sådan noget skal være helt klart fra starten, så du ved præcis, hvad du siger ja til. Det vil jeg gerne beklage, også selvom du oplevede, at resten af forløbet egentlig var okay.

Vi tager din oplevelse videre som feedback til butikken, så vi kan være mere tydelige omkring, når der er tale om fx retur-/refurbished‑produkter, og sikre en langt mere gennemsigtig dialog fremover.

Meget hjælpsomme medarbejder

Meget hjælpsomme medarbejder

Hej Bo,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere i Skive har været så hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi har gjort en forskel for dig!

Hjælpsom ekspedient

Hjælpsom ekspedient - så topkarakter

13. April 2026

Hej Kirsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores ekspedient i Skive var så hjælpsom. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os og vores team at vide, at vi leverede den service, du fortjener.

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores betjening og priser i Skive. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback.

Vi sætter stor pris på kunder som dig, der værdsætter den service, vi stræber efter at levere hver dag. Din anmeldelse motiverer hele vores team til at fortsætte med at yde den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte en brugt robotstøvsuger.

Jeg købte en robotstøvsuger på outlet, og fik at vide det var en udgående model- og derfor nedsat pris. Men da jeg kom hjem med maskinen kunne jeg se den havde været brugt, søvposen var halv fuld af støv og hår, og der var ingen ny pose med. Jeg har efterfølgende kigget på Powers hjemmeside og kan se at outletvarer er effekter der er taget retur. Jeg synes ekspedienten burde have oplyst mig om at maskinen havde været i brug. Jeg har efterfølgende fået en lille kompensation fra Power, men føler stadig at jeg er blevet snydt og synes ikke at Power er troværdig.

10. April 2026

Hej Lis,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, du har haft med din robotstøvsuger fra outlet – især når du i butikken fik at vide, at der var tale om en udgående model til nedsat pris, og først hjemme kan se, at den tydeligt har været brugt med støv og hår i posen og uden ekstra pose. Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Outletvarer er netop typisk returvarer, og det skal fremgå tydeligt – både i vores materiale og i dialogen i butikken. Her skulle ekspedienten klart have været mere åben omkring, at maskinen havde været i brug, så du kunne tage stilling på et oplyst grundlag og ikke stå tilbage med følelsen af at være snydt, også selv om du efterfølgende har fået en mindre kompensation. Din oplevelse tager vi videre som intern feedback til butikken, så vi kan blive skarpere på transparens og forventningsafstemning omkring outlet‑produkter fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man ikke selv kan noget teknisk

Når man ikke selv kan noget teknisk, har vi fået en service der overgår alt, skriver alt i Powew Skive

8. April 2026

Hej kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores team i Skive har kunnet hjælpe dig så godt med den tekniske service. Vi er stolte af at kunne tilbyde den hjælp, du har brug for, når teknologien kan virke overvældende. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en så positiv oplevelse.

Service og skarp pris og gode råd

Service og skarp pris og gode råd

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både service, priser og rådgivning i vores butik i Skive. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din erfaring.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har kunnet hjælpe dig godt og give dig de rette råd til dit køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en god forklaring samt god…

Fik en god forklaring samt god behandling xxxxx herfra.

Hej Jan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en god forklaring og behandling i vores butik i Skive. Det betyder meget for os, når vores kunder er tilfredse med servicen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Hej Mona,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Skive har været venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos os.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg mødte en venlig personale

Jeg mødte en venlig personale. Jeg vidste hjemmefra hvad jeg ville købe. Derefter fik vi en snak om opstart af min nye pc. Det lykkedes fint herhjemme.

8. April 2026

Hej Mette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale i Skive. Det er dejligt at vide, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at opstarten af din nye pc gik så godt derhjemme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon sted at handle ikke sidste gang…

Kanon sted at handle ikke sidste gang jeg gør de kun ros her fra

Hej tommy,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i vores butik i Skive. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at vi kunne levere den service, du fortjener.

Det betyder meget for os at vide, at du vil handle hos os igen. Vi glæder os til at se dig næste gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og kompetent medarbejder

Rigtig god og kompetent medarbejder, og meget hjælpsom.

Hej Shapoor,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Skive har givet dig en rigtig god oplevelse med kompetent og hjælpsom service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Kompetent og god service

Var derude af to omgange, og fik hjælp med det samme, samt god viden om det produkt jeg skulle have. Der var også styr på at have det klar, da jeg skulle afhente det. Godt sted

1. April 2026

Hej Anna,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede kompetent og god service i vores butik i Skive. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med det samme og havde god viden om produktet. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte en lille støvsuger og er glad for…

Købte en lille støvsuger og er glad for produktet:-)

1. April 2026

Hej G,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er glad for din nye støvsuger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os, at produktet lever op til dine forventninger!

Hej Line,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik præcis det, du kom efter. Det er dejligt at vide, at dit besøg i vores Skive-butik levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os og vores team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ku godt ønske mere tilbud på vare…

Ku godt ønske mere tilbud på vare ellers handle fremover på nette

31. März 2026

Hej Martin,

Det giver god mening, at du gerne vil se flere gode tilbud i butikken – det vil de fleste jo gerne. Vi tager din kommentar med videre som input, så vi kan blive ved med at gøre vores kampagner og priser mere attraktive, både i butik og på nettet.

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang, uanset om du vælger at handle online eller i en af vores butikker.

Fin betjening

Fin betjening

31. März 2026

Hej Henni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en fin betjening i vores butik i Skive. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Power Skive

Ja jeg vil bare sige power er en rigtig god butik i det hele taget at handle i de mindste ærlige om alle tingene når man spørger dem ind til noget man er i tvivl om at de også rigtig gode til at hjælpe med at løse ens problemer i forhold til hvis man Ja terror konkurrenten uden sit navn på Hvem konkurrenten er men det ved jeg også godt selvom det er når man siger sådan Men det er også bare for at sige at jeg synes de gør det rigtig godt i power og det er derfor jeg har bedre tiltro til dem end konkurrenten i det hele taget så det viser jo bare igen samarbejde med den er rigtig godt at de forstår det på det man spørger efter og de prøver også virkelig løse problemet uden at løbe om hjørner med nogen som konkurrenten nogle gange kan finde på at gøre 😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍

30. März 2026

Hej Christian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft så positive oplevelser i vores butik i Skive. Vi er stolte af vores team, der altid stræber efter at være ærlige og hjælpsomme, når kunderne har spørgsmål eller udfordringer.

Det betyder meget for os at vide, at du føler dig godt behandlet og at vi formår at løse dine problemer på en enkel og direkte måde. Vores mål er netop at skabe den tillid, som du beskriver, og det lyder til, at vores team i Skive lever op til det.

Tusind tak for at du deler din oplevelse med os. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service muligt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service hele vejen igennem

Fin service hele vejen igennem, fra den blev bestilt på lager, blev orienteret fra lageret til hvornår den kunne afhentes i butik, det hele kørte bare på skinner.

29. März 2026

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at hele processen fra bestilling til afhentning i butikken forløb så glat. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores service levede op til dine forventninger hele vejen igennem.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og dygtig ekspedient 💪.

God og dygtig ekspedient 💪.
Fik en god pris og en ekstra ting oveni

29. März 2026

Hej Henry,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med vores ekspedient i Skive. Vi er glade for, at du fik en god pris og noget ekstra oveni. Sådanne tilbagemeldinger betyder meget for os og vores team.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr