Ik ben zeer tevreden over de service die porza verleend , snelle verzending en als je problemen hebt met 1 telefoontje wordt het meteen geregeld . Top bedrijf.
Medewerker was vriendelijk en kwam ook met adviezen om zo goed mogelijk het uit te voeren deel aan de auto zo goed als mogelijk te laten verlopen. Ook kreeg ik verschillende tips mee dus dat was helem... Mehr ansehen
Ik zat nog recentelijk bij een andere leverancier. Maar bij Proza is de service is oprecht veel beter!! Je wordt snel en correct geholpen, er wordt echt met je meegedacht. of gekeken naar alternati... Mehr ansehen
Prijzen op hun website zijn concurrerend. Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren. Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!
Straelseweg 52, 5911CR, Venlo, Niederlande
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit
Porza.nl heeft me echt positief verrast! De medewerkers zijn professioneel, hebben veel kennis en nemen de tijd om naar de klant te luisteren. Ze begrijpen wat je nodig hebt en geven advies dat echt waarde toevoegt.
Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van hun producten buitengewoon goed. Ik heb precies gekregen wat ik zocht, en dat ook nog eens voor een zeer redelijke prijs.
Kortom, een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen. Aanrader!

Antwort von Porza
Top fijne service een 10 van ons uit…
Top fijne service een 10 van ons uit gezien auto bedrijf Dima
Geweldige service en uitstekende kwaliteit!
Geweldige service en uitstekende kwaliteit!
Enige tijd geleden heb ik bij Porza boegies besteld via hun website, waar ik eenvoudig mijn kenteken kon invoeren om de juiste onderdelen te vinden. Het bestelproces verliep soepel en mijn order werd razendsnel verwerkt. Hoewel ik ervoor had kunnen kiezen om mijn bestelling te laten verzenden, besloot ik deze zelf af te halen, omdat de locatie dicht bij mijn huis ligt. Dit maakte het voor mij extra handig.
Bij aankomst in de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen door het personeel. Niet alleen ontving ik mijn bestelling zonder enige vertraging, maar ik kreeg ook waardevol en praktisch advies mee over het gebruik en onderhoud van de onderdelen. Dit extra stukje service was enorm behulpzaam en toonde aan dat het team echt verstand heeft van hun producten en graag met de klant meedenkt.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, het gemak van het bestelproces en vooral het persoonlijke en professionele contact met de medewerkers. Ik kan Porza van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare auto-onderdelen en een prettige winkelervaring!
Topservice
Topservice
Onderdelen op voorraad en niet duur.
Veel aanbiedingen en vrijwel alles te krijgen ook originele onderdelen, vw motorolie was er ook scherp geprijsd.
Zeer goed bereikbaar heren nemen netjes de telefoon op en aarzelen niet om te helpen.
Porza bied de mogelijkheid om de…
Porza bied de mogelijkheid om de aangekochte onderdelen in Eindhoven op te halen de volgende werkdag top service voor een mooie lage prijs
Goedkoop en snel
prijs is goed fijn afhaalpunt
Really easy to find the parts you need…
Really easy to find the parts you need on their website.
You get the parts the next day.
People that work there are really helpful.
You can easily get a refund if you ordered a wrong part.
Proces van bestelling ging vlotjes
Proces van bestelling ging vlotjes. Geleverd wat ze beloofd hebben. Ik ben dik tevreden.
Duidelijke website
Duidelijke website, duidelijke communicatie na bestelling.
Mooi geregeld
Mooi geregeld, alles snel en soepel.
De levering was vrij snel
De levering was vrij snel. Ook bij het afhalen nog even checken of het wel de juiste bestelling is.
Snel en goed
Vlotte afwikkeling plus bruikbare tip bij het afhalen. Hoogwaardige kwaliteit beschikbaar.
Correcte en duidelijke begeleiding in…
Correcte en duidelijke begeleiding in mijn aankoop. Bieden (goedkopere) alternatieven en denken goed mee. Vriendelijk, klantgericht en snelle communicatie. Razendsnelle leveringen. TOP
Snel en praktisch door ophalen in Venlo
Goed geholpen
Goed geholpen, aardig personeel en snelle levering van onderdelen.
snel op te halen in Venlo goede service
Betrouwbare shop voor auto onderdelen.
Betrouwbare shop voor auto onderdelen.
Aantrekkelijke prijzen en snelle levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.