Poppers4all Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2.1

Je bestelling komt gewoon niet en ze reageren niet op mails. Was ooit betrouwbaar maar nu is het oplichting geworden

Beetje ongemakkelijk bestellen. Kan niet via Ideal. Geen terugkoppeling of je betaling ontvangen is. De status in je account blijft in de wacht staan. Div mailtjes gestuurd, helaas hier ook gee... Mehr ansehen

Bestel hier NIKS! Geruime tijd geleden een bestelling geplaatst, nadat in de tussentijd mijn schoonvader met pensioen is gegaan, mijn grootmoeder is overleden en mijn goudvis opnieuw is hertrouwd, nie... Mehr ansehen

Heb niet alles gekregen wat ik had besteld. Meerdere malen contact opgenomen via email en geen reactie ontvangen. Heb alleen de 10x Cenforce en 1x super kamagra(wat ik niet eens had... Mehr ansehen

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

ik heb hier 3x besteld ging goed

ik heb hier 3x besteld ging goed, tot nu toe geen enkele reactie paar x gemaild geen enklele reactie meer ik zeg niet meer bestellen hier je bent je geld kwijt . jammer dat ze zo met klanten omgaan ,ga het ook verder uit zoeken.

7. November 2025

Niets geleverd …

Heb 8 september een bestelling geplaatst en heb niets ontvangen en geen enkele reactie op mails gekregen. Ruim twee maanden later denk ik dat ik ben oplicht door Poppers4All.
Prijzen zijn aantrekkelijk maar als je niets krijgt geleverd is het nog duurkoop. Ik ga er werk van maken dat deze firma zo schandalig met klanten omgaat.

12. Oktober 2025

Verleden prima, nu wat minder

In het verleden verschillende keren besteld, altijd binnen een week thuis bezorgd na betaling, 1x heeft het langer geduurd door een vergissing van mezelf met betaling, maar dit was na mailverkeer binnen 1 dag opgelost en ondanks dat het mijn eigen fout was werd er wat extra bij gedaan.
Laatste bestelling ergens rond 20 oktober geweest, meteen betaald maar tot op heden nog steeds niks binnen en wordt er niet op email gereageerd.
**Update**
Maandag 6 oktober mail gekregen dat overhandigd was aan postnl, vandaag 8 oktober complete bestelling binnen gekregen.
Niet op mail correspondentie gereageerd. En ruim 2 weken later binnen, maar wel geleverd in elk geval

5. Oktober 2025

Oplichting

Dit is een zgd bedrijf dat met oplichtingspraktijken bezig is. Leveren minder dan besteld en beantwoorden geen email. MENSEN PAS OP!!!!!!!!!

1. Oktober 2025

Ontvangen

Ontvangen! Ja het klopt dat je moet wachten. En nee ze reageren ook niet op mailtjes waar de post blijft.

20 juni betaald. 7 juli ontvangen. Discreet en laagste prijs.

Ik lees veel negatieve reviews zonder update van de afloop. Heb geduld. Je wilde toch zo min mogelijk betalen?

7. Juli 2025

Leuke aanbidding aangeboden op hun…

Leuke aanbidding aangeboden op hun site,maar volgens mij zijn ze gewoon een oplichter,na de betaling geen bevestiging van hun gekregen,10x email gestuurd maar geen antwoord of reactie,de aders van hun is ook een valse adres in Hoofddorp. ik ga hun site doorschakelen naar de politie,

7. Februar 2025

Beetje ongemakkelijk maar toch bezorgt

Beetje ongemakkelijk bestellen. Kan niet via Ideal.
Geen terugkoppeling of je betaling ontvangen is.
De status in je account blijft in de wacht staan.
Div mailtjes gestuurd, helaas hier ook geen antwoord op.
Maar dan.... een bericht dat je bestelling aangeboden is aan de bezorger.
Toch geen oplichting!! duurt gewoon wat langer.
Dus ivm bovenstaande ongemakken 4 sterren. Want het bestelde product is geleverd

15. Juni 2025

Eindelijk geleverd

Op 3 juni is beteld vandaag op 19 juni pas ontvangen vandaar corrigeer ik mijn review probleem ligt vaker ook op post.nl natuurlijk toch bedankt voor de levering

3. Juni 2025

Niks ontvangen

Wat er mis ging ? Alles !!!!!!!onmiddellijk betaald en niks ontvangen ,ze antwoorden gewoon niet op mails ,nooit nog bestel ik hier iets op

15. Mai 2025

betaald na 2 maanden nog niks geleverd

paar keer goed gegaan met bestelling, werd ook daadwerkelijk geleverd na 3-5 dagen. Nu echter is het al 2 maanden geleden dat ik besteld heb. Geen enkele reactie op mail. Blijft een raar bedrijf ondanks de waarschuwingen toch ingetrapt.

5. März 2025

Op 22 maart bestelling geplaatst en…

Op 22 maart bestelling geplaatst en betaald, maar nog steeds niks ontvangen. Ook na 2 mails geen antwoord. Heel jammer want ik ken persoonlijk heel wat mogelijks toekomstige klanten.Bestelling #29537] (22 maart 2025)

22. März 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen