Bij binnenkomst kregen we de ruimte om rustig alles te bekijken. We hadden enkele vragen die terstond beantwoord werden. Fijn en deskundig werden we geholpen en geadviseerd. We zijn zeer tevreden met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles volgens afspraak geleverd. Bezorgers zeer behulpzaam en netjes. Zeer goede service. 2 pootjes van de bank waren niet goed.(de kunststof doppen onder de pootjes) Deze waren kapot. Dit werd direct... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Goed advies en er werd voldoende tijd genomen voor een aankoop. Dit is mijn 2de bank van deze winkel.

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Zeer netjes en correct geholpen.
Er werd goed meegedacht en we hebben alles nieuw gekocht.
Dankjewel verkopers!!

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Heel deskundig geadviseerd. En bijzonder vriendelijk personeel. Zeer tevreden!

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Een goede eerlijke advies bij aankoop en geen enkele idee dat het op gedrongen wordt zeker hebben mij echt goed geholpen bij de keuze

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
kort maar krachtig wat wij van deze winkel vinden is:
rustig geholpen, tijd voor je nemen, voor elke portemonnee, met je mee denken, en de service is goed en elke keer weer blij met de spullen die we hebben gekocht.

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Maanden gewacht dus wij informeren of er al iets bekent was ....bel over 14 dagen maar eens terug!Blijkt dat het bankstel al maanden in de opslag stond alleen de stoel moest nog komen! Stukje service om de klant te informeren of was twee keer bezorgen te duur? Kortom slechte communicatie en begrip naar klanten zal u de details besparen en heb alles geannuleerd om dat ik weinig vertrouwen in deze zaak heb .Staan op hun strepen en begrip is ver te zoeken heb daarom 30 procent betaald bijna €700,00 dus weg gesmeten.Hoop dat ze er gelukkig mee zijn.Voor ons NOOIT geen Poppeliers meer!
Een reactie op uw bericht. Er is nooit sprake geweest dat alles in een keer geleverd zou worden.Weet u het word zoals voorheen een welles nietes spelletje,heb daar geen zin in.Meubels als nog leveren....u heeft voor het annuleren €700,00 ontvangen! Het bankstel is niet speciaal voor ons gemaakt dit liegt u weer alleen de stoel! U heeft nu alleen vette winst en verkoopt alles gewoon voor de volle prijs aan klanten. Wij dus niet met uw vinger naar ons we hadden geen vertrouwen!
Ps de aankoopbon is er nog dus zien we wie er de waarheid spreekt!

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Werd bij binnen komst al begroet door de balie medewerker en naar mij toe kwamen vroeg naar mijn wensen
Kon op mijn gemak rond kijken en werd vriendelijk en vakkundig geholpen door meneer Ton.Had de verkeerde maat bank besteld werd de volgende dag met aan passingen vd leuning hersteld en ben geswitch van kleur .mannen jullie zijn
Top verkopers levering nog effe wachten 4 maanden

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Snel en professioneel geholpen. Overzichtelijke winkel met veel stylen aan meubels.

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Ik heb alle meubelen gekocht van eetkamer tot slaapkamer en decoratien. Heel fijn geholpen door verkoper Mike. Hij heeft alles laten zien qua mango meubels. Ook was er tijd voor een heerlijke cappucino en voelde me als koper erg gewaardeerd.
Ik kan Poppeliers dan ook met harte aanbevelen!!

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Netjes geholpen personeel nam de tijd en veel keuze

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
14 jaar geleden hebben we een bank bij Poppeliers gekocht. Service en kwaliteit waren goed. Zodoende nu weer naar poppeliers. Netjes en vakkundig geholpen. Nu nog paar maanden wachten op de nieuwe bank 👍

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Hartelijke ontvangst. Meedenken met ons over onze wensen. Heel klantvriendelijke en behulpzame medewerker.

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Fijne service. Ik kwam er nadat we de bank gekocht hadden achter dat ik mijn oude bank ook voor een korting kon inleveren. Poppeliers heefy me alsnog die korting gegeven. Dit hadde ze niet hoeven doen. Verder fijn geholpen. Betrouwbaar bedrijf

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn goed en op een gezellige manier geholpen . Het bankstel is waarschijnlijk niet op tijd klaar toen is ons een leenbank aangeboden. Top !!

Antwort von Poppeliers Meubelen Veenendaal
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.