Popd - Merch Unlocked

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering vanuit België naar Nederland. De Funko was goed ingepakt en in goede staat. Alleen het stickertje van de convention op de doos was ietsjes losgelaten (in het hoekje), maar dat maakt mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Namens GameMania Coupon systeem ondekt. Vond 2tal leuke producten die ik echt wilde maar vanwege de verkoop truuk om alles op €0,99 ipv afronding kwam ik uit op €29,98 en kreeg de flauwe opmerkin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke unieke spullen voor gamers en liefhebbers van anime en series die je niet snel bij andere shops vindt. Het is mij opgevallen dat er vrijwel dagelijks nieuwe producten op de site worden geplaatst... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de service van Pop'd! Ik had via het Game Mania XP systeem een kortings voucher voor bij Pop'd geactiveerd die niet direct bleek te werken. Na een berichtje op Instagram werd hier zo snel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Sammlergeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Figurenladen
  4. Computerspieleladen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Pop’d, een nieuwe winkel in Antwerpen waar je de tofste merchandise van jouw favoriete tv-series, films en games vindt! Het maakt niet uit of jouw lievelingsuniversum in een galaxy far far away is, een magische wereld vol wonder betreft, of een plek is waar superhelden en schurken zich verzamelen: bij Pop’d zijn alle enthousiastelingen van popcultuur welkom! Kom langs in onze winkel op de Frankrijklei 28 in Antwerpen, tegenover het Operagebouw en vlakbij de Meir, of kom gezellig virtueel shoppen in onze webshop!

Aanrader

Altijd zeer snelle levering en mooie eerlijk merch
Top bedrijf

22. November 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Enorm bedankt voor de hele leuke review!

Goed opgelost

Hadden de verkeerde bestelling aangekregen.
Maar na een mailtje snel het goede artikel aangekregen.
Goede service.

26. November 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Enorm bedankt voor je review! Nogmaals onze excuses voor de vergissing! Maar we doen altijd ons best om tot het uiterste te gaan voor onze klanten!

Bestelling bij Popd

Een fijne en mooie trui besteld en deze snel geleverd gekregen in Nederland

5. November 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Hey Sennen! Bedankt voor je leuke review!

Gemakkelijke webshop

Gemakkelijke webshop, snelle afhandeling.
Alleen jammer dat er geen mogelijkheid was om kortingsvouchers in te voeren.

8. Oktober 2022

Beste,
Bij het toevoegen van het gewenste product in het winkelmandje is er onderaan steeds de mogelijkheid om een cadeaubon/kortingscode in te geven.
Neem gerust contact op met ons via info@popd.be dan helpen we je graag op weg!

Eerste winkel bezork

Eerste keer in de winkel en meermaals verrast wat er aanwezig is.
Vijfde ster is te verdienen door wat meer Doctor Who in de winkel aan te bieden 😉

16. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Enorm bedankt voor je leuke review Jan! Altijd leuk om een mede Whovian the ontdekken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke merch en zoals verwacht

Wallet besteld en enkele dagen nadien zonder probleem aangekregen. Track en Trace en updates aanwezig.

11. Juli 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

enorm bedankt voor je leuke review Maxime!

Leuke shop

Leuke shop, vlotte bestelling en een héél vlotte levering! Zeker een aanrader voor pop culture en geeky stuff!

25. Juni 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Hey Jurgen! Enorm bedankt voor je leuke review!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

GameMania Coupon system, maar rare prijzen voor aanmerking gratis verzending

Namens GameMania Coupon systeem ondekt.

Vond 2tal leuke producten die ik echt wilde maar vanwege de verkoop truuk om alles op €0,99 ipv afronding kwam ik uit op €29,98 en kreeg de flauwe opmerking voor €0,01 cent extra is de verzending gratis...

Vervolgens Coupon toegepast toen zat ik €4,57 eronder dus heb iets erbij gekozen waardoor ik net boven de €30 uitkwam om in aanmerking te komen voor gratis shipping.

18. Mai 2022

Alles top!

Uitstekende service en supersnelle levering. Bedankt!

4. Mai 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Enorm bedankt voor je review Tim!

Topwinkel!

Tallneck gereserveerd via Instagram en keurig op tijd binnen. Topwinkel!

2. Mai 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Haai Peter! bedankt voor je leuke review!!

Top!

Sneller binnengekregen dan ik had gedacht! Netjes verpakt en goeie communicatie. Pre order werkte top!

2. Mai 2022

Antwort von Popd - Merch Unlocked

Enorm bedankt voor je leuke review!!

Beste,
Bedankt voor je review.
Spijtig om te horen dat niet alles vlot is verlopen met de levering en dat deze beschadigd is aangekomen. Je mag hiervoor altijd contact opnemen met ons via info@popd.be zodat we je steeds kunnen verder helpen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr