PoomsOfficial.com is dé specialist in schoenenonderhoud, met een passie voor het reinigen en beschermen van sneakers. Wij bieden een uitgebreide range aan producten en diensten, waaronder de Pooms 4-in-1 schoenenschoonmaakset en onze professionele schoonmaakservice. Onze schoonmaakset bevat alles wat je nodig hebt om je schoenen in topconditie te houden, inclusief krachtige, plantaardige reinigingsmiddelen en speciaal ontworpen borstels. Met onze schoonmaakservice maken we je sneakers grondig schoon met de beste technieken en producten, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Wij geloven in duurzaamheid en willen ervoor zorgen dat je schoenen langer meegaan. Daarom adviseren we je om regelmatig onderhoud uit te voeren. Bij PoomsOfficial.com staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team is altijd beschikbaar om je te helpen met vragen of advies over schoenenonderhoud. We zijn trots op onze snelle verzending en uitstekende klantenservice, zodat je snel kunt genieten van je schone sneakers. Kies voor Pooms en geef je schoenen de zorg die ze verdienen!
Niederlande
- poomsofficial.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Pakketje niet bezorgd.
Helaas is het bestelde, en betaalde pakketje niet bezorgd door Post.nl. Een beschamende vertoning van de bezorgdienst en het lef hebben om toch te melden dat het pakketje is afgeleverd.

Antwort von Poomsofficial
“Dit is een geweldig product dat je…
“Dit is een geweldig product dat je schoenen in topconditie houdt! Hoe vies je schoenen ook zijn, met deze schoonmaakset worden ze weer als nieuw. Ideaal voor iedereen die graag frisse, stralende schoenen draagt zonder veel gedoe. Perfect om het maximale uit je favoriete schoenen te halen!”
Top!
Ik heb de Schoonmaakset aangeschaft en had mijn sneakers binnen mum van tijd schoon! Echt een aanrader.