Varen kom ret hurtigt frem, da jeg skrev om et problem frik jeg også hurtigt svar på mail eneste problem var uklar ord bekræftelse hvor der lige pludselig stod to navne på jeres firma hvilket forvirre... Mehr ansehen
Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Mehr ansehen
Jeg har den 31. August 2026 bestilt en fødselsdagsgave til min datter som havde fødselsdag i lørdags den 12 . September. Jeg fik hurtigt en bekræftelse om, at ordren var modtaget og ved at blive gj... Mehr ansehen
Jeg blev faktisk lidt skuffet over den Fjordhest jeg bestilte til min niece. Billedet var misvisende. På Billedet var manen kort/Som typisk fjordhest, men på den rigtige kæphest var det lang man, det... Mehr ansehen
Ravnebjergvej 20, 3450, Allerød, Dänemark
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, bestiller junior ridehjelm og ordren annulleres uden grund. Sender mail men de svarer ikke. Hjelmen kan stadig købes på deres hjemmeside. Undrer mig over man intet svar får!
Tilfreds tilfreds
Højt serviceniveau og hurtig respons
Let bestillingsprocedure, hurtig respons på henvendelse og høj grad af service, da en varer var i restordre, og en anden løsning måtte findes.
Hurtigt levering.
Hurtigt levering.
Dog en lidt skuffet pige der hun ikke synes kæphest ligne den hun havde valgt. Kunne godt følge hende i at den ikke ligne billede.
Hurtig ekspedition fra bestilling til…
Hurtig ekspedition fra bestilling til modtagelse af hesten. Min datter er glad fof hesten, og når hun er glad er jeg også glad.
Mvh
Finn Andersen
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Samt hurtig svar på mail.
Sender bestilling i januar 2024 får…
Sender bestilling i januar 2024 får besked om den ene varer først er på lager 6 marts 2024 det var ok det var før barnebarnets fødselsdag den 10 marts forsøger jeg at kontakte pr telefon men fuldstændig umuligt at komme igennem telefonsvarer siger indtal navn og nummer og vi ringer tilbage nej det sker ikke for den virker ikke i har min mail osv men jeg hører intet så jeg tænker det kommer ikke så vi måtte kæbe ny gave til vores barnebarn så får man en mail her i april din varer er afsendt🙈 superfedt
Venlig hilsen Lone
Super hurtig levering tak