Unternehmen hat geantwortet
Geweldige vergelijkingen. En kom je er toch niet uit, dan werkt de chat perfect. Rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij sta je ruim 20 minuten in de wacht. Hier contact via een persoonlijke... Mehr ansehen
IZA zorgverzekeringen heeft ervoor gekozen om niet mee te doen in Poliswijzer.nl. Toen ik dat hoorde was het voor mij een extra reden om te kiezen voor een andere verzekeraar. En mooi dat Poliswijz... Mehr ansehen
Aanvankelijk had ik een nogal negatieve ervaring met Poliswijzer.nl (☆☆), maar na wat mailverkeer kwamen zij toch met een mooi gebaar. Uiteindelijk is het vanuit hun kant op een elegante manier opgelo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met Poliswijzer.nl is zorgverzekering vergelijken een fluitje van een cent! Poliswijzer.nl is van de makers van Gaslicht.com en heeft ruim 25 jaar ervaring met vergelijken. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste polis, de beste dekking of juist een combinatie van beide, Poliswijzer.nl helpt je snel en eenvoudig de ideale zorgverzekering te vinden. Bespaar geld én kies zorg die bij je past, allemaal binnen enkele minuten. Zo maak je zorg vergelijken niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens slim!
Verlengde Hereweg 174, 9722 AM, Groningen, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Szybko można znaleźć najbardziej atrakcyjne ubezpieczenie. Podpisywanie umowy wygodne i bardzo szybkie
Met de Woolsocks app gebruik gemaakt om via poliswijzer over te stappen van zorgverzekering. Alles juist uitgevoerd en poliswijzer weigert nu de cashback van €30,-. Ik zal nooit meer poliswijzer gebruiken en raad iedereen het af
Update: poliswijzer heeft het in orde gemaakt en cashback betaald. Bedankt poliswijzer! Zo verander je 1 ster naar 5 sterren!

Antwort von Poliswijzer.nl
Helaas, ook ik ben één van die mensen die via Woolsocks bij Poliswijzer terecht is gekomen en gebruik heeft gemaakt van een cashbackactie. Althans, dat dacht ik.
"Poliswijzer.nl Zorgverzekering heeft deze cashback niet goedgekeurd."
Update: poliswijzer heeft de cashback alsnog goedgekeurd, blijkbaar stond Nationale Nederlanden bij de uitzonderingen, maar hebben zij de cashback uit coulance alsnog goedgekeurd. Heel netjes.

Antwort von Poliswijzer.nl
Goede keuzehulp, gebruikersvriendelijk.
Een goed overzicht en ruime keuze van verzekeraars. Dat is bij andere vergelijkingssites minder ruim. En het overstappen is simpel.
Op mijn leeftijd draait het om overzicht en eenvoud. Dit was prima. Verder heb ik graag waar voor mijn geld. Ook dat is in orde, zowel bij de energieoverstap als de zorgverzekeringsoverstgap.
Overzichtelijke site, informatief en meerdere keuzes.
omdat je mooi kan vergelijke met andere verzekeringen
Eenvoudig vergelijken en snel besparen. Ook toen ik een moeilijke vraag had was ik snel geholpen aan de telefoon.
heldere uitleg , razendsnel geregeld !
Duidelijk, snel en gemakkelijk overstappen
Duidelijkheid en snel over kunnen stappen
Heel makkelijk met de filters en binnen 10 minuten alles al geregeld!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.