polijstweb.nl Bewertungen 59

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd een plezier om je auto benodigdheden bij jullie te kopen duidelijk snelle service en direct op de post Hartelijk bedankt team polijstweb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had de artikels die ik zocht in stock en schappelijke prijs ook. Tevens ook nog andere artikels besteld voor de verzendingskosten te elimineren. En toch goede persoonlijke communicatie met de "zaakvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er ging wat mis met mijn eerste bestelling door een misverstand. Na telefonisch overleg en een duidelijke uitleg heeft Mark het uitstekend opgelost. De volgende dag had ik alles al in huis. Prima serv... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel je banden zwart krijg je desbort…

Bestel je banden zwart krijg je desbort lotion geleverd bij polijst web niet goed geld weg

3. Juni 2025

Hoi Michel,

Bedankt voor je review – we zien dat je binnen enkele dagen twee keer hebt gereageerd. Dat waarderen we, want feedback helpt ons om te verbeteren.

Zoals we eerder per e-mail hebben uitgelegd, is er bij het inpakken helaas iets misgegaan. We boden direct aan om dit netjes op te lossen door de juiste producten toe te sturen en de verkeerd geleverde items retour te nemen. Je gaf echter aan dat je deze direct hebt weggegooid, omdat je ze niet had besteld.

Doordat de producten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we de situatie helaas niet meer rechtzetten. Dat vinden we jammer, want we hadden het graag voor je opgelost.

Mark van Polijstweb

Top artikelen

Top artikelen die doen wat ze zeggen. Ik had van "nuke guys" de glascleaner gekocht en had nooit gedacht dat dit zo goed werkte...

18. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Polijstpads voor natuursteen geven niet…

Polijstpads voor natuursteen geven niet het gewenste resultaat. Vloer blijft dof. Nochtans de pads gebruikt zoals omschreven van 200 tem 8000.

11. April 2025

Hi Stefaan,

Bedankt voor je feedback! Dit platform is inderdaad meer bedoeld om de ervaring met ons bedrijf te beoordelen dan de producten zelf (die je via onze website kunt reviewen), maar ik kijk natuurlijk graag met je mee naar wat er misgaat bij het bewerken van de vloer.

We hebben deze pads zelf uitvoerig getest en weten uit eigen ervaring dat een hoogglans resultaat zeker haalbaar is. Daarnaast worden onze diamantpads – in grotere diameters – veelvuldig gebruikt door professionele bedrijven voor het hoogglans polijsten van grote vloeroppervlakken. Dat doet ons vermoeden dat het probleem mogelijk ligt in de manier van polijsten. Dit kan zijn dat de verkeerde machines zijn gebruikt, onjuist toerental, of wellicht te snel van stap gewisseld (wat vaak het geval is)

Wat mij wel verbaasde, is dat ik in ons systeem geen eerdere melding van je heb kunnen vinden waaruit bleek dat je problemen had ondervonden met de pads. Via deze review kom ik er nu pas achter dat er iets mis is gegaan, en dat is jammer – ik had liever gehad dat je me even had gebeld, of via WhatsApp of e-mail contact had gezocht. Onze vaste telefoon wordt na een paar seconden automatisch doorgeschakeld naar mijn mobiel, dus ik ben altijd bereikbaar, net als via WhatsApp.

Ik help je alsnog graag verder en heb je inmiddels een mail gestuurd om te kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. Hopelijk lukt het om alsnog tot een mooi resultaat te komen!

Mark – Polijstweb.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Incomplete bestelling

Op 03-02 een bestelling geplaatst van een menzerna starterset.
Op 05-02 was het pakket binnen maar zaten er alleen maar Pad’s in, dus direct gebeld met polijstweb.
Je word netjes te woord gestaan, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de spullen voor het weekend nodig had.
Dit kwam allemaal in orde werd me verteld.
Vandaag 12-02 eindelijk de Menzerna flesjes binnen, te laat helaas.

Vind het jammer dat er 9 dagen moeten verstrijken voordat het product daadwerkelijk binnen is. (DPD is daar grotendeels de oorzaak van)

Goedkoop was het niet, fouten maken is menselijk. Baal er wel van dat dit niet directe een positieve introductie was voor mij.

Ik heb dit bericht en de hoeveelheid sterren aangepast na een reactie van de eigenaar hieronder op trustpilot.
Al met al lijkt het me een nette fatsoenlijke zaak waar je veilig spullen kunt kopen.

DPD is trouwens altijd een teleurstelling, die doen waar ze zin in hebben.

3. Februar 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met jouw order.

Fijn om te lezen dat de bestelling in eerste instantie snel geleverd was, maar ik begrijp dat het erg balen is dat deze niet compleet was. Het lijkt erop dat ik niet goed heb gekeken; de tekst leek sterk op die van onze starterset (zonder polijstmiddel), waardoor ik deze fout heb gemaakt. Zoals je zelf aangeeft, is fouten maken menselijk, al blijft het jammer dat een enkele vergissing meteen tot een negatieve review leidt.

Uiteraard sta ik altijd klaar om klanten netjes te helpen, en als ik zeg dat het goed komt, dan moet het ook goed komen. Daarom heb ik direct tijdens ons telefoongesprek al een verzendlabel aangemaakt en deze meteen met DPD meegestuurd. Helaas zie ik inderdaad dat jouw zending op 5 februari door DPD is ontvangen en pas op 10 februari op het afhaalpunt is bezorgd, waar je deze op 12 februari hebt opgehaald.

Ik begrijp dat dit te laat was voor jou en dat dit frustrerend is. Tegelijkertijd hoop ik dat je inziet dat ik na mijn fout alles direct in werking heb gezet om jou alsnog de order voor het weekend bij jou te krijgen en ervan mag uitgaan dat een zending die ik op woensdag meegeef met DPD uiterlijk vrijdag geleverd wordt. Helaas heb ik geen invloed op de bezorgtijden van de vervoerder. DPD is daar niet alleen de mede oorzaak van, maar is de oorzaak daarvan. ( we zijn inmiddels al een tijdje bezig om te kijken of we kunnen overstappen)

Wat betreft de informatie over het gebruik: deze staat vermeld op de flesjes en pads, en op onze website kun je alle details vinden over het polijsten. Mocht je toch nog vragen hebben, dan help ik je uiteraard graag verder!

Mark van Polijstweb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik begon als ambasadeur van polijstweb

Ik begon als ambasadeur van polijstweb. En heb de nodige producten allemaal besteld bij polijstweg. De service is in mijn goed perfect. Persoonlijk contact via de mail en app ging allemaal goed. Hij gaf zelfs tips wat altijd welkom is.

Nu heb ik b2b samen met polijstweb en ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, zodat ik zelf kan gaan groeien als detailer.

Ik raad polijstweb zeker aan iedereen. En dit is uit eigen ervaring voor de detailers onderons

30. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meerdere dagen telefonisch contact…

Meerdere dagen telefonisch contact proberen te krijgen. Op een ochtend zeker 10 x geprobeerd en geen contact. Geen haar op mijn hoofd dat ik hier ga bestellen. Voorspelt niet veel goeds als er iets mocht zijn

15. Juli 2024

Hoi Richard,

Bedankt voor je review.

Polijstweb.nl is een eenmanszaak en run ik volledig alleen. Dit heeft heel veel voordelen zoals dat er niemand is die meer betrokken is bij de zaak dan ik zelf, je altijd persoonlijk contact hebt met de eigenaar en dat mijn service vaak verder gaat dan bij anderen. Zo kun je mij bijna 24/7 bereiken per mail of whatsapp en beantwoord ik deze zelfs in de avonden en weekenden.

Een nadeel kan zijn dat wanneer het heel erg druk is in de winkel of met de orderverwerking dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden.

Daarnaast kan het ook zijn dat ik even niet op de zaak aanwezig ben omdat ik op klant of leverancier bezoek ben, in een bespreking zit of dan voor de zorg moet dragen van mijn pas geboren dochter. In dat geval kun je mij altijd bereiken via de e-mail (welke ik binnen 24 uur beantwoord) of via whatsapp die ik altijd beantwoord (tenzij ik slaap)

Op zowel mijn e-mail als whatsapp ben ik niets van jouw naam tegen gekomen, anders had ik je natuurlijk graag nog willen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke firma die zich niet…

Verschrikkelijke firma die zich niet inzet voor zijn klanten.

5. Juli 2024

Hoi Simon,

Bedankt voor je review. Omdat we geen abonnement hebben bij Trustpilot, krijgen we geen meldingen wanneer er een beoordeling wordt geplaatst.

Ik kan je helaas niet terugvinden als klant of zien dat we je iets hebben geleverd. Zou je contact met mij op willen nemen? Dan kijk ik graag samen met je hoe ik je had kunnen helpen.

Mark

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Incomplete levering

Incomplete levering. Omdat ik geen tijd had om de levering gelijk na te kijken, heb ik na 2 weken gereageerd. Pakbon klopte, 1 product ontbrak. Na mijn mail krijg ik te horen dat ik te laat reclameer, maar meneer zou het uitzoeken. Hoor je niks meer. Wederom nog 2x gemaild, men reageert gewoon niet.

Update 28-7; nadat ik de review geplaatst heb, is er een nieuwe set gestuurd.

28. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr