Polarstugan Bewertungen 13

2. Pavillonbau
  3. Fachgeschäft für Grillgeräte
  4. Saunafachgeschäft
  5. Swimmingpool

Polar Stugan är en av Skandinaviens största e-handel företag inom trädgård & fritidsprodukter, sedan 1990.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Håller inte vad som lovar.

Jag beställde tillbehör i samband med kåtan som jag köpte i maj,trots upprepade telefon samtal och löften så har jag inte fått det som saknas, det har ju gått ett halvår sen,dessutom har jag redan betalat allt,jag rekommenderar inte företaget pga.det. Hej igen, jo jag beställde ett gnistskydd samtidigt som jag beställde kåtan,så kvittot finns men inget skydd.

26. November 2022

Det tog ganska lång tid från beskedet…

Det tog ganska lång tid från beskedet att mina varor var skickade tills de anlände mig. Jag hann få två mail om att jag skulle lämna bedömning om era tjänster….När den andra kom mailade jag er och då kom mina varor rätt snabbt. Så jag upplevde att ni skickade dem först när jag började efterlysa dem.

6. September 2022

Nöjd SPA kund.

Kjell på Polarstugan har varit mer än trevlig i kontakten. Han har lotsa oss genom affären.
Leverans har varit klockren.
Vårt SPA står nu på rätt plats och klar att börja nyttjas.
Kan gärna rekommendera Polarstugan.

9. August 2021

Grillkåta Royal 10

Om jag ska vara kritisk kunde monteringsanvisningen bli mycket bättre.
Snabb och smidig leverans. Grillkåtan blev ett lyft för fastigheten och där kommer det bli många fina grillkvällar oberoende av väder och vind.

6. August 2021