poke4dayz.no Bewertungen 81

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt useriøs nettbutikk! Bestilte et produkt for 3 uker siden. Prøvde flere ganger å ringe, bruke chatten på nettsiden, men var aldri noe svar å få. Ringte i over 20 minutter i strekk minst 2 g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestillingen ble kansellert uten begrunnelse eller beklagelse. Forhåndsbestilling som først ble kansellert etter 4 mnd. Useriøst og dårlig kundeservice..

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Sammelkartengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fysisk butikk og nettsted med fokus på hobby produkter. Pokemon, Magic, Flesh and blood, og så mye mer. Besøk oss på Storgata 28 0184 oslo Åpent fra 1100 til 1700 Man,onsdag,Torsdag Åpent 1100 til 1900 Tirdag , Fredag Åpent fra 1200 til 1700 Lørdag Stengt på Søndag

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Ødelagte Prismatic ETB

Kjøpte prismatic evolution etbeer som ble hardt skada i posten. Det er godt over 1 år siden og har enda ikke fått erstatning eller oppdatering etter de sa de kontaktet posten.

6. April 2026

Helt useriøs nettbutikk!

Helt useriøs nettbutikk!

Bestilte et produkt for 3 uker siden. Prøvde flere ganger å ringe, bruke chatten på nettsiden, men var aldri noe svar å få. Ringte i over 20 minutter i strekk minst 2 ganger!

Nå, 24 dager etter jeg bestilte, fikk jeg pengene tilbake og en e-post om at bestillingen min var kansellert, uten noen forklaring eller unnskyldning.

Helt ubrukelig! Anbefaler ingen å bruke nettbutikken!

28. Januar 2026

Vær aktsom

Bestillte også noka her, men bestillingen kommer aldri frem. 0 oppfølging fra butikkens side. Email og telefon blir ignorert fra dem. Mystery eventene har også langt mindre verdi enn det som blir fortalt.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har venta i 3 uker nå for å få…

Har venta i 3 uker nå for å få bestillingen min, bestille 3 uker og de har brukt 2 uker på å bare sende pakken, kundeservicen svarer tregt og det er så vidt de svarer deg hvis ikke etter flere dager du får et svar, og problemet har ikke blitt løst i det hele tatt, anbefaler ikke å kjøpe fra de her om du ikke vil vente årevis

17. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tycker det tar väldigt lång tid det är…

Tycker det tar väldigt lång tid det är väldigt konstigt att jag tar så lång tid mellan Sverige och Norge det känns som inte vill ha några kunder tycker jag också det är väldigt konstig jag måste betala i förväg och så är det för sent med flera månader eller veckor väldigt dåligt tycker jag 👎👎 de lovar dig att det ska ta 15 arbetsdagar arbetsdagar men ni på en månad eller två jag har väntat nu i två månader väldigt dåligt

22. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 star for absolute garbage "mystery"…

1 star for absolute garbage "mystery" packs. 229kr per pack for some bulk and some recent promo card. I understand the whole premise of mystery packs, but what they are selling is absolute dogwater. Not even a single Illustration rare card in 3 packs.

5. Oktober 2025

Styr unna.

Forhåndsbestilt pokemonpakker og det er alltid forsinket med flere uker om ikke måneder.

De gir ingen informasjon om det. Man må hente ut informasjon fra de.

Samtidig sitter de og har rip and ship og åpner pakker Live og lager mystery bags med elendig innhold.

Anbefaler ingen å kjøpe fra de så langt det lar seg gjøre. Alltid benytt klarna ved kjøp.

1. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra cardsop

Dennne butikken er helt perfekt for folk som samler på pokémon one pica og mye mer.
Det som er litt synd er at det er ofte utsolgt for noen av de bra Pokémon pakkene men masse one pica og mer.

Anbefaler 100% kommer der hver uke

25. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Poke4dayz etter min erfaring

Poke4dayz etter min erfaring
Er litt å lese her, men vil være rettferdig i min anmeldelse
Kjenner dem ikke altfor godt, så alt her er igjennom min opplevelse som alle mine anmeldelder vil være.

Butikken: kan ikke svare, har ikke vert der

Nettsiden: litt rotete og finne frem i, bedre og søke etter det man leter etter, finner det letterenda.

Eventer som de er kjent for: høy faktor for underholding, gøy og se på. Mer senere

Priser: litt i den øvre prisklassen, men noen av tilbudene er kan være blant de laveste du finner. Eventprisen kan være litt høy i forhold til hva du gjennomsnittlig får igjen, men dette skal jo dekke top hittsene, så det er som forventet. Noen må tape litt for andre skal vinne. Må også tjene igjen på de morsome give aways som ofte skjer, og sikkert noe timelønn, da en ikke kan jobbe gratis

Leverings tid: her har der variert mye, for mim del. De kan være treige, 2-3 uker har jeg opplevd, men også bare 1-2 uker. Dårlig med oppdateringer. Lønner seg sikkert og hente i butikk.

Så oppsumert:
Litt høye priser, men kan være bra tilbud

Morsomme eventer, men er gamble hva man får

Kan være uheldig med lang leveringstid

Siden de driver både butikk og underholding er det vanskligere og gi karakter, men står med mitt valg

Der som drar ned mest er leveringstid

Det som drar opp er eventer, selv om det koster, og jeg ikke har vert i den heldige delen enda

Karakter
Nettside 3
Priser 3.5
Eventer 4

Dato for opplevelse er barebsatt tilfeldig, da det er en stund siden jeg handlet der sist

8. Mai 2025

Svindel

Svindel, kjøpte en enigma mystery pack, greit nok ja mystery. Men når det står i beskrivelsen at «i denne puljen er det GARANTERT en boosterpakke med SWSH(Sword&Shield) noe som også er grunnen til at jeg kjøpte i utgangspunktet. Og den ikke følger med, men istedenfor får en «Stellar Crown» boosterpack som «erstatning» så er det bare å styre unna.

Dårlig markedsføring, bruker lang tid på å sende (ventet i underkant av tre uker), lovet innhold er ikke eksisterende.

STYR UNNA!

18. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Falske tilbud

Har handlet der ganske mye og ikke hatt så mye problemer. Men de opererer med falske førpriser på nesten alle produkter, slik at det ser ut som det er tilbud. Noe det ikke er.. Første dagen de legger ut noe så står det at det er tilbud, så henviser de til en førpris som det aldri før har kostet. Det er utspekulert og unødvendig. Men utenom det så er alt ganske greit :)

20. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klage på urettmessig betaling og villedende markedsføring

Jeg bestilte Pokemon Journey Together Booster Boks fra Poke4days, etter at de markedsførte at kjøpet ville inkludere et promo kort. Boksen var 300 kr dyrere enn hos andre forhandlere, men dette ble ansett som en rettferdig pris da det ble lovet at promo kortet skulle være inkludert.

I etterkant så får jeg beskjed om at de ønsker ytterligere 300 kr for å få det lovede promo kortet innkludert i sendingen. Dette føles som et brudd på avtalen og et forsøk på å kreve ekstra betaling for noe som burde vært inkludert i den opprinnelige prisen.

Jeg mener dette er villedende markedsføring og urettferdig behandling av kunder. Poke4days bryter med norsk forbrukerlovgivning ved å be om ekstra betaling for noe som allerede ble lovet som en del av pakken.

Jeg vil advare andre kunder om å være forsiktige med å handle hos Poke4days, da de ikke ser ut til å følge loven, og dette har vært en skuffende og frustrerende opplevelse.

25. März 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr