Deres gebyr til sendt tilbage for varerne. Er så høj at det æder hele beløbet i deres gebyr og porto. Det komme til at koste mere end du skulle have retur. Dårlig service. De svarer ikke på mail. Og h... Mehr ansehen
Var verkligen så beredd på att detta var en scam och kände mig otroligt dum när jag köpt det som julklapp till min pojkvän. Men trots lång väntetid (som dom var ärliga med under hela tiden) så skickad... Mehr ansehen
Anledningen till 3 stjärnor är att leveransen var väldigt försenad (beställde vsrorna i oktober, det tog 2 mån innan de kom) annars hade jag gett högre betyg. Företaget är ändå seriöst, ingenbluff. Oc... Mehr ansehen
Jag fick bara en av tre beställda varor leverans efter mer än 1 månader. Jag vill ångra mitt köp, inom 14 dagar efter leverans. Jag har mejlat massa gånger att jag vill returnera men får inget sva... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
PocketBoy föddes ur vår längtan att återknyta till de glädjefyllda stunderna när spel var en familjeaktivitet och äventyr startade direkt från hemmets trygga vrå. Vi insåg att många delade vår kärlek till de tidlösa klassikerna och ville göra dem tillgängliga igen, i bästa möjliga kvalitet.
Schweden
- support@pocketboy.se
- pocketboy.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fick aldrig någon vara
Fick aldrig någon vara, ett bluff företag som många andra skriver.
Usch
Beställde i oktober, var det till nästa jul de skulle komma? Jag min idiot betalade i förväg.
Blufföretag
Blufföretag! VARNING!
Beställde 3/10 för att ge barnen i julklapp. Inga spel och inga svar på mail.
Beställde i slutet av oktober
Beställde i slutet av oktober. Började bli frustrerad i början av december. Mailade med dem flera ggr och det kom snabba svar att det var leveransproblem och de lovade att det skulle komma.
Jag, säkert som många andra, började tro att det var ngt skumt och osäker på om ngt skulle komma.
Jag jobbar med transporter och logistik och vet hur mkt problem det varit nu innan jul med leveranser. Så jag borde förstått..
Iaf, vi fick vår leverans i v 51, sent absolut, men vi fick det, som de lovat i mailen!!
Och vi är jätte nöjda!!
Tack!
Ingen leverans innan jul synd :(
Ingen leverans innan jul synd :( men fick varorna idag den 30 dec :)
LURAD, varning varning!! ‼️
Lurad, och nu har de helt slutat svara på mail. Varning varning!!
Ingen leverans, inga svar
Köpte ett spel till min son den 20 oktober och betalade samtidigt, men har inte fått den ännu. Inte heller svarar de på mina mail.
Mycket nöjd med hela processen från…
Mycket nöjd med hela processen från beställning till leverans. Snabb återkoppling på frågor mm 👍🏼
Lurad
Köpte spel till mina barnbarn den 26/10 och betalade, har inte fått några varor bara löfte om att de är på väg och ska vara framme i god tid innan jul, samt att de är skickade. Vilka bedragare, jag tror inte att någon fått sin leverans. De positiva omdömena här är en bluff, vi är många som blivit lurade på mycket pengar, tufft för en gammal fattigpensionär. Hur kan man ha samvete att lura så många människor, ser att det är någon i Örebro som ligger bakom, får forska i saken och polisanmäla!
Jätte bra kundtjänst som svarar snabbt
Jätte bra kundtjänst som svarar snabbt, jätte roliga spel i fint litet paket! Jättenöjda är vi :)
Efter lång leveranstid så kom dem…
Efter lång leveranstid så kom dem äntligen, 2 Pocketboy. Så roligt! Nostalgi i stora mått! Sååå NÖJD!
VARNING!
Pocketboy ett företag som jag ångrar djupt att jag anlitade. Köpt 4 spel för över 1. 200 kr (swish) Beställde 17 oktober,, har inte fått något 21 december förutom otaliga löften och ursäkter, rena osanningar att förändelsen är skickad och på väg, skylt på Postnord mm. Även bekanta till mig har gått på samma nit! Har även krävt återbetalning utan respons. Spelen var avsedda som julklappar till mina barn-barn, så visst är man besviken och ledsen, och att som pensionär förlora 1.200 kr inför julen är väldigt tuft.
Beställde 20 november
Beställde 20 november och paketet kom idag efter flertalet mail till dem.
De tackade när jag lade beställningen för att vara ute i god tid och de skulle även skicka med lite gott och blandat som tack. Fanns inget utöver det en beställt. Bara en oro att en inte skulle få spelet i tid.
Om spelet lever upp till förväntan får vi se.
De säger att efterfrågan är hög och därav tagit tid att skicka. Andra företag har också hög efterfrågan, men där får en paketen efter ett par dagar.
Men tyvärr blir det lågt omdöme eftersom leveransen inte fungerat som den ska.
Det blev lite förseningar som Pocketboy…
Det blev lite förseningar som Pocketboy var snabba att meddela som vuxen förstår man att man inte kan rå över andras arbetssituation, kontakten med Pocketboy har varit toppen dom har verkligen försökt förklara och informerat på ett snyggt sätt, handlar gärna av dim igen
Beställde 25 oktober och får efter…
Beställde 25 oktober och får efter beställningen ett mail som säger att med anledning av det låga priset så är det längre leveranstid.
Det har ännu inte kommit.
Ett blufföretag som slutat svara på mail.
Beställde 4 spel 30/9 betalade 2/10
Beställde 4 spel 30/9 betalade 2/10. Skulle vara julklappar har inte kommit några paket ännu 19/12. Så troligen blir barnen utan julklappar och jag med pengarna. Så besviken nu och arg. Får nu försöka strida för att få pengarna tillbaka🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Pocketboy fungerar
Min pocketboy kom fram till slut.
Så jag är i alla fall inte lurad.
Tack för ett gott sammarbete trots era leveransproblem
Strul med leveransen,svarade på mail…
Strul med leveransen,svarade på mail snabbt god kommunikation,löste problemet med saknade spel med nytt utskick som var i,brevlådan på ett dygn med spårbar frakt, tack
Beställde 3 spel som dröjde
Beställde 3 spel som dröjde, dem var hjälpsamma i kontakten även om det dröjde mellan svaren.
Var orolig att jag råkat ut för en bluff, men det är nog bara problem längs vägen.
Trevliga i bemötandet
Snabba svar med tydlig och ärlig informati i trevlig ton
Snabba svar med tydlig och ärlig information om vad som orsakat försenad process. Svaren skrivna i trevlig och ödmjuk ton. Förklarande hur de styrt om resurser så alla involverade jobbar dygnet runt. Regelbundna uppdateringar finns tillgängliga.
Imponeras av deras drivkraft, problemlösning och väldigt fina kundbemötande fast de måste vara så utslitna. Top notch! 👏👏 Inga problem med lite väntetid, kom till oss i god tid (18/12)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.