Jeg bestilte første gang fra plysdyr.dk. Min søn havde ønsket sig en Pokemon bamse til jul, og jeg fandt den på deres hjemmeside til en meget god pris - bedre end fleste andre butikker. Desuden fik je... Mehr ansehen
Virkelig fin service. Bestilte fødselsdagsgave til min datter tirsdag eftermiddag og onsdag var den fremme. Den var fint pakket ind, vedlagt en slikkepind og et lille sødt håndskrevet kort. Ikke nok... Mehr ansehen
Helt igennem fantastisk service. Foruden de to lækre bløde bamser i pakken lå der både slikkepinde, takkekort og rabatkode. 1 dags levering det kan ikke blive bedre. Her køber vi bamser igen en anden... Mehr ansehen
Spurgte - via mail - på en udsolgt vare og fik straks svar med oplysning om, hvornår varen forventedes at være på lager igen og blev desuden tilbudt at modtage en endnu en mail når varen var der. Rig... Mehr ansehen
Plysdyr.dk tilbyder plysdyr, tøjdyr og bamser i mange former og skønne farver. Du kan finde netop det plysdyr som du synes godt om. Du har også mulighed for at glæde en du holder af med et plysdyr, du kan vælge mellem flere forskellige flotte indpakninger og endda sende pakken direkte til den heldige modtager.
Sct. Jørgens Park 151, ST. TH., 4700, Næstved, Dänemark
- 77411111
- kontakt@plysdyr.dk
- plysdyr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig levering og varerne levede 100% op til min forventning 👍
Rigtig god oplevelse
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside
Levering helt efter aftale og det købte levede op til forventningen og det der var lovet
Hyggeligt med en lille håndskrevet hilsen
1. Gang jeg har købt der men absolut ikke sidste gang
Rigtig fin hjemmeside nem at finde…
Rigtig fin hjemmeside nem at finde rundt på.
Super gode produkter som var fint pakket ind da jeg modtog dem.
Leveringstiden var som lovet.
sød lille koala bamse
sød lille koala bamse, lidt dyr men pengene værd! Hurtig levering!
Fuld tilfreds
Fuld tilfreds. Købte Anders and og Andersine i str 25 cm. Hurtig levering så 100% i orden.
Super fin service & hurtig levering
Hjemmesiden er nem at forstå. God service meget fine tøjdyr & hurtig levering.
Kan varmt anbefales👍
Jeg er glade for den bamse Jeg har købt
Intet mindre end perfekt…
Intet mindre end perfekt kundebetjening, da teknikken drillede.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Fornuftige priser.
Super
Super fine bamser, de bragte stor glæde ved modtageren og så var leveringen overraskende hurtig. Vil helt klart anbefale det her sted hvis man søger en bestemt slags bamse.
Fineste indpakning i silkepapir,
Fineste indpakning i silkepapir,
Slik , rabat og en sød lille hilsen
Jeg kan ikke forlange mere
Super oplevelse
😊😊😊 Plysdyr.dk er de bedste 💖…
😊😊😊 Plysdyr.dk er de bedste 💖 Skønne varer ⭐ super priser 😄 hurtig ekspedition ⭐ god kommunikation 💥 What's not to like 🍀🍀🍀