Plysdyr.dk Bewertungen

4.6

Jeg bestilte første gang fra plysdyr.dk. Min søn havde ønsket sig en Pokemon bamse til jul, og jeg fandt den på deres hjemmeside til en meget god pris - bedre end fleste andre butikker. Desuden fik je... Mehr ansehen

Virkelig fin service. Bestilte fødselsdagsgave til min datter tirsdag eftermiddag og onsdag var den fremme. Den var fint pakket ind, vedlagt en slikkepind og et lille sødt håndskrevet kort. Ikke nok... Mehr ansehen

Helt igennem fantastisk service. Foruden de to lækre bløde bamser i pakken lå der både slikkepinde, takkekort og rabatkode. 1 dags levering det kan ikke blive bedre. Her køber vi bamser igen en anden... Mehr ansehen

Spurgte - via mail - på en udsolgt vare og fik straks svar med oplysning om, hvornår varen forventedes at være på lager igen og blev desuden tilbudt at modtage en endnu en mail når varen var der. Rig... Mehr ansehen

1. Spielwarengeschäft

Plysdyr.dk tilbyder plysdyr, tøjdyr og bamser i mange former og skønne farver. Du kan finde netop det plysdyr som du synes godt om. Du har også mulighed for at glæde en du holder af med et plysdyr, du kan vælge mellem flere forskellige flotte indpakninger og endda sende pakken direkte til den heldige modtager.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Drage

Den var fin men ikke så stor som jeg regnede med

11. Februar 2023
Plysdyr.dk-Logo

Antwort von Plysdyr.dk

Hej Katja 😃

Mange tak for din anmeldelse. ❤️

Vi er glade for at du kunne lide bamsen, men kede af at størrelsen ikke helt levede op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på at skrive fyldestgørende beskrivelser og lave videoer til vores produkter.

Ønsker du at returnere bamsen, bedes du ringe til vores kundeservice på tlf. 77411111 - så finder vi en løsning. 😃

Vi håber at du vil handle hos os igen, og har du spørgsmål til en vare er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Martin fra Plysdyr.dk

Super

Super fine bamser, de bragte stor glæde ved modtageren og så var leveringen overraskende hurtig. Vil helt klart anbefale det her sted hvis man søger en bestemt slags bamse.

16. Dezember 2022