Een klacht ingediend over een boeket van 30 tulpen, maar hier is niets mee gedaan. Woensdags besteld, bloemen zouden donderdags bezorgd worden, de ontvanger kreeg de bloemen pas op zaterdag en de bloe... Mehr ansehen
Wij hebben wij een bestelling gedaan voor een groot veldboeket Jack . Vandaag zouden ze leveren, Helaas is dat niet gelukt. Wij hebben het boeket morgen nodig om onze (schoon)zus te begraven op e... Mehr ansehen
Werkelijk op alle fronten heeft Pluukz gefaald: de slogan “vandaag besteld, morgen bezorgd” konden ze niet waar maken. Na een boze mail van mij werd het eindelijk pas op de derde dag bezorgd bij mijn... Mehr ansehen
Voor het eerste een boeket, Floral Romance, besteld bij Pluukz. Beetje huiverig na een paar mindere ervaringen bij de concurrentie; die boeketten waren qua hoeveelheid bloemen totaal niet overeenkoms... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!
Prunus 42, 1424 LD, De Kwakel, Niederlande
- support@pluukz.nl
- pluukz.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het bestelde is nooit geleverd
Het bestelde is nooit geleverd. Ik wil mijn gelde terug!!!!!!
Regel dat alstublieft
Elke maand een cadeautje van de natuur
Elke maand een cadeautje van de natuur
Ik ben zó blij met mijn bloemenabonnement van PLUUKZ! Elke maand staat er een prachtig biologisch boeket op tafel – vers, geurend en helemaal van het seizoen. Je voelt dat de bloemen met zorg zijn geplukt. En het idee dat ze goed zijn voor bijen én bodem maakt het nog mooier. Een aanrader voor iedereen die van pure schoonheid houdt!
Warme bloemen, steenkoude service!
Helaas een erg tegenvallende ervaring. Voor mijn moeders verjaardag bestelde ik een boeket dat pas laat op zaterdagavond werd bezorgd. De bloemen waren warm en uitgedroogd, en een groot deel konden we de volgende dag al weggooien. Ook leek het boeket totaal niet op wat ik via de website had uitgezocht.
Na contact kreeg ik slechts 30% korting op een volgende bestelling aangeboden. Geen geld terug of vervangend boeket, want “dit was hun manier van leveren”. Tegelijk vroegen ze me wél om ze nog een kans te geven – een tegenstrijdig verhaal.
Toen ik een recensie plaatste over mijn ervaring, kreeg ik ineens bericht dat ze een andere oplossing wilden bieden, maar alleen als ik mijn recensie zou verwijderen. Ik gaf aan dat ik het eerst opgelost wilde hebben voordat ik mijn beoordeling zou aanpassen. Hierop volgde een discussie, waarna ik niets meer van ze hoorde.
Kortom: voor mij geen Pluukz meer. Slechte kwaliteit, slechte service en geen echte bereidheid om klachten serieus op te lossen.
Bloemen 2 dagen in een depot gelegen
Bloemen 2 dagen in een depot gelegen
Klunzen zijn het !!!
Ik had uitdrukkelijk gevraagd om een bezorg bevestiging, maar die bleef uit.
Na 10 dagen geen bericht en 3 mailtjes kreeg ik eindelijk een mailtje met de mededeling:
"Helaas zijn de ‘Coral Care’ pioenrozen momenteel uitverkocht. In plaats daarvan zullen we de kleur ‘Pure Petal’ leveren — een zachte, elegante roze tint die minstens zo mooi is".
Ook dat nog.
Wat als IK niet erg veel energie had gestoken in deze bestelling, dan waren ze nooit aangekomen.
De klantenservice was niet bereikbaar, maar stuurde mij door naar hun emailadres !!!
Eens maar nooit weer.
De bloemen kwamen slap aan
De bloemen kwamen slap aan. Echt heel jammer dat iemand dan zo'n treurig boeket krijgt. Ik ben heel blij dat ze gifvrij zijn, maar hier mag wel wst aan gedaan worden
Slechte bezorging. Uitgedroogde bloemen.
De jarige vond de bloemen 's avonds laat ergens in de buurt van de deur. Ze hadden 12 uur lang buiten gelegen. Zonder reservoir. De bloemen waren uitgedroogd. Speciaal naar Pluukz gegaan voor de "gifvrije bloemen". Maar dit was dus 33 Euro voor een uitgedroogd bosje.
Helaas reviews niet gecheckt
Helaas reviews niet gecheckt. Bestelling voor €60 niet geleverd maar wel gezegd dat ze langs zijn geweest (ondanks ontbreken track and trace, waarmee ik volgens bevestigingsmail kado zou kunnen volgen). Er was bovendien de hele dag iemand thuis maar niemand heeft aangebeld. Tweede levering, ook de hele dag mensen thuis, ook niets geleverd. Geld wordt hopelijk snel teruggestort?
Bij deze wens ik mijn € 38,89 terug…
Bij deze wens ik mijn € 38,89 terug aangezien jullie niets gedaan hebben geen bloemen geen antwoorden etc.
26 mei betaald 25 mei order geplaatst
Bes Vos
Opgelicht: bloemen besteld, niks ontvangen
Ik heb bloemen besteld voor een vriendin die jarig was. Deze zouden de dag erna bezorgd worden.
Bij het niet ontvangen van de bloemen na twee weken, besloot ik een mail te sturen. Hier heb ik geen antwoord op gehad. We zijn nu ondertussen 3 weken en 3 mails verder en nog steeds geen reactie óf bloemen. Ik ben dus opgelicht.
bloemenmishandeling
bezorging was ronduit bloemenmishandeling: de bos werd geleverd zonder water in het reservoir, 4 bloemstelen hingen verlept buiten het reservoir (niet dat dat uitmaakte dus) 2 bloemen waren gekneusd en de bloemsteel van de uienbol was geknakt. Jammer Pluukz. Doe wat aan je bezorging! de biologische inslag van jullie bedrijf heeft me daardoor erg teleurgesteld. ik zal geen 2e keer hier bloemen kopen.
Eens maar nooit weer!
Eens maar nooit weer!! er waren verschillende bloemen en takjes al verlept en boeket is kleiner dan besteld is. Kom niet overeen met de foto. Veel minder pioenrozen in het boeket dan op de foto. E-Mail gestuurd naar klantenservice maar daar vinden ze dat het een mooi boeket is. Als ze dat al vinden dan moet je er zeker nooit iets bestellen. Jammer, het leek zo mooi.
goed bezig!
Voor de tweede keer heeft mijn zus mij verrast met een een gifvrij boeket van jullie . De eerste keer heeft het ruim 2 weken gestaan. Deze keer gifvrije pioenrozen. Zien er ook fantastisch uit. Beveel julle bij iedereen aan, niet alleen omdat het gifvrij is maar ook om de kwaliteit
Vaas besteld
Vaas besteld. Na 11 dagen nog niet geleverd.
Moederdagboeket beschadigd, verdroogd, te laat en zonder kaartje bezorgd
Dit was de eerste keer dat ik bloemen via Pluukz heb besteld. Het was een grote teleurstelling. Het boeket werd een dag na moederdag afgeleverd, de chauffeur was al weg voordat mijn moeder de deur open kon doen. Het kaartje met lieve tekst dat ik voor haar geschreven had, ontbrak. Het boeket stond in een doos met een leeg emmertje en was verdroogd. Ook was de lupine geknakt. Uiteraard heb ik dit gemeld. De kosten van het kaartje en de extra afleverkosten voor moederdag willen ze wel crediteren, maar om aan te tonen dat het boeket verdroogd is, moet ik een foto sturen. Het is "slechts" 230 km rijden naar mijn moeder, anders had ik wel persoonlijk een bos bloemen voor haar gekocht en zelf naar haar gebracht. Zij ken zelf de foto niet maken, want ze is hoogbejaard en zou niet weten hoe ze dat moet doen, laat staan hoe ze die naar me moet mailen of appen.
Helaas kan de Klantenservice van dit bedrijf niet gewoon aannemen dat met dit warme weer in een warme auto met te late bezorging het heel aannemelijk is dat de boel verdroogd is. Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Pioenrozen na een dag weg
Pioenrozen ontvangen. Zonder water of vocht. Volgende dag stonken ze en waren rijp voor de gft container.
Ik had een bedank-bos bloemen besteld…
Ik had een bedank-bos bloemen besteld bij Pluukz.
De marketing en promotie die zij doen sprak mij aan, vandaar dat ik voor hen koos.
De bos bloemen die geleverd werd had 3 afgeknakte bloemen. Een bloem was al uitgebloeid en de lengte van de stelen verschilde zoveel dat bos chaotisch was.
Helaas is Pluukz telefonisch niet bereikbaar. Dus daarom heb ik de klacht per email ingediend.
Ik kreeg van Ilse (echte persoon of AI?) een email dat ik 30% korting kreeg op de volgende bestelling.
Toen ik hierop reageerde dat ik geen bestellingen meer zal doen bij Pluukz en mijn geld terug wil werd het stil.
Er is daarna nooit meer gereageerd.
Mijn klantervaring bij Pluukz is heel slecht. Ik schrijf deze review zodat deze ervaring anderen bespaard blijft en je het geld kan uitgeven bij een echte bloemist die lokaal actief is.
Moederdag vergeten.
Moederdag vergeten.. vrijdagmiddag een mooie bos bloemen besteld en zondagochtend al in huis. Wederom super kwaliteit bloemen!
Dank weer voor de topservice Pluukz!
Heb net bossen tulpen binnen gekregen.
Heb net bossen tulpen binnen gekregen.
Er is meer dan 40 euro voor betaald.
Als ze het al overleven want waren zo goed als dood de tulpen.
Zeer slecht
Fantastische service en informatie
Fantastische service en informatie. Verse bloemen op moederdag gifvrij. Het kan niet beter. Info over bezorging was geweldig. In het genoemde venster werden de bloemen bezorgd. Jullie hebben de moederdag van mijn vrouw geweldig gemaakt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.