Een klacht ingediend over een boeket van 30 tulpen, maar hier is niets mee gedaan. Woensdags besteld, bloemen zouden donderdags bezorgd worden, de ontvanger kreeg de bloemen pas op zaterdag en de bloe... Mehr ansehen
Wij hebben wij een bestelling gedaan voor een groot veldboeket Jack . Vandaag zouden ze leveren, Helaas is dat niet gelukt. Wij hebben het boeket morgen nodig om onze (schoon)zus te begraven op e... Mehr ansehen
Werkelijk op alle fronten heeft Pluukz gefaald: de slogan “vandaag besteld, morgen bezorgd” konden ze niet waar maken. Na een boze mail van mij werd het eindelijk pas op de derde dag bezorgd bij mijn... Mehr ansehen
Voor het eerste een boeket, Floral Romance, besteld bij Pluukz. Beetje huiverig na een paar mindere ervaringen bij de concurrentie; die boeketten waren qua hoeveelheid bloemen totaal niet overeenkoms... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!
Prunus 42, 1424 LD, De Kwakel, Niederlande
- support@pluukz.nl
- pluukz.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Niks bezorgd.
Ik was blij om biologische bloemen ergens te kunnen bestellen, maar ben bedrigen uitgekomen. Heb zelfs een familielid er op gewezen dat dit bestaat en die heeft ook besteld.
We hebben besteld voor een ernstig ziek familielid.
Op woensdag besteld, op donderdag bericht dat het niet verstuurd nog was.
Op vrijdag bleken er geen bloemen te zijn bij hen en niks verstuurd.
Mijn familie zat te wachten thuis op hun bloemen, maar niks, ook niet op zaterdag.
Op maandag zou het dan eindelijk verzonden worden.
Volgens de bezorger is het oo dunsadg geleverd, maar er is niks aangekomen.
De bezorger Packs, is nog slechter dan Pluukz.
Pluukz heeft gezegd dit uit te zoeken en laat sindsdien niks meer weten.
Ik vraag telken hoe het er voor staat, maar helemaal niks.
Geen bloemem, geen geld terg.
Zowel Pluukz als Packs zijn telefonisch niet bereikbaar.
Dus koop je bloemen hier niet, nooit.
Boeket besteld op 5 september
Boeket besteld op 5 september voor €56,-Specifiek boeket Gladiolen besteld met een persoonlijk kaartje. Tekst op kaartje ging over de bloemen en het te vieren jubileum. Boeket wat is bezorgt bij ontvangers......Dahlias!
Zeer gênant naar de ontvangers. Dag later klacht ingediend bij Pluukz met foto's. Antwoord van support@pluukz: je moet de bloemen terughalen bij de ontvanger..... en ze op eigen kosten terugsturen. Meerdere e-mails verzonden maar geen reactie..... Slecht, volgende keer weer gewoon naar de plaatselijke bloemist!
Nooit je bloemen bestellen bij pluukz slechte ervaring!!
Boeket van €42.00 besteld voor onze dochter als dank .
Boeket stond zonder water op de kop voor de deur. Zagen er slecht uit!
Bloemen afgesneden maar na dag helemaal uitgebloeid.
Contact gezocht via mail op 11 september met foto van boeket..Moesten maar suiker en nieuw water erbij doen en na weekend terugmailen.
Na weekend 3 mailen verstuurd maar nooit meer een reactie gehad!
Zeer slecht om nooit meer daar te bestellen!
Een tante gaf me via PLUUKZ een bos…
Een tante gaf me via PLUUKZ een bos bloemen na de dood van een familielid. De bos bloemen was echter voor 40% uitgebloeid, er zaten ook kapotte en uitgedroogde bloemen bij en niet ieder steel kon bij het vocht. Ik heb dit gemeld bij support en kreeg te horen dat de bos bloemen er voor een deel goed uit zagen. Op een volgende bestelling kreeg ik korting. Ronduit een miskenning en flater gezien de droevige achtergrond.
Bestel hier niet: verkeerde boeket, te laat geleverd en hangende bloemen
Bloemen in de eerste instantie een dag te laat geleverd, waardoor de verjaardag werd gemist. Toen het eenmaal werd geleverd, was het ook nog eens een ander boeket dan ik had besteld én hingen de bloemen direct, aangezien het bakje waarin ze kwamen al helemaal uitgedroogd was. Na 3 dagen konden de bloemen in de prullenbak. Bovenop dit alles laat het support team het afweten en reageert niet op deze klachten.
Deceptie
Dinsdags werd ik verrast door mijn dochter met een boeket biologische bloemen van pluukz.nl. Helaas een deceptie. Wat een teleurstellende verlepte bos werd er afgeleverd. Het is nu vrijdag en de helft van het boeket ligt al in de groene container. Mijn dochter heeft deze ervaring gedeeld met het bedrijf maar er komt geen enkele reactie. We zijn voorstander van biologisch maar deze webwinkel is géén aanrader.
Slechtste kwaliteit
Pakketje ontvangen in de brievenbus. 1 doos al gehavend. 2 roosjes slap en verlept uit de doos gehaald. Hingen al krom, waren eigenlijk al afgeschreven. Toch schuin afgesneden en met wat suiker in water gezet in de hoop dat het goed zou komen. Tevergeefs. 1,5 dag hingen ze alsnog omgeknakt.
Pluukz benaderd, gaf aan: op de foto zien ze er niet verlept uit dus snij maar schuin af en wat suiker in water dan moet het goed komen.
Wat is dit voor opmerking?? Slechte service. Slechte kwaliteit.
Eens en nooit meer.
Bestel hier niet pluk zelf je veld boeket
Bloemen besteld voor me moeder voor haar 60 jarige verjaardag. Niet geleverd. 4 dagen braaf thuis gewacht en 4 dagen niet bezorgd. Na veel aandringen uiteindelijk geld terug gehad. Na een maand plots een bestelling voor de deur en jah hoor bloemen. Uiteindelijk een beschimmeld droog boeket afgeleverd gekregen. Om van te janken. Buiten dat ze niet optijd geleverd zijn. Gaat men zo met de natuur om. Als je een biologische veld boeket wilt kan je ze beter zelf gaan plukken. Zonde.
4 dagen te laat bezorgd
Bestelling brievenbus tulpen een week van te voren geplaatst. De post wordt echter 4 dagen na de geplande bezorgdatum bezorgd; bloemen zagen er dus slecht uit. Pluukz heeft na wat heen en weer mailen daarna een nieuw pakketje tulpen gestuurd en die waren gelukkig wel vers.
Geen service verleend
Geen service verleend. Bloemen worden dag 1 niet bezorgd, krijg auto mail van leverancier dat ik een nieuwe bezorgafspraak moet maken? Pluukz gemaild, aangegeven dat het om een rouwboeket gaat en belangrijk is. Geen reactie. Dag 2 nieuwe mail van Pluukz met bericht dat bloemen niet geleverd kunnen worden ivm werkzaamheden.... Instructies doorgegeven en aangegeven dat bellen dit had kunnen voorkomen. Dag 3 geen reactie, dag 4 pretendeert Pluukz per mail dat bloemen zijn bezorgd. Uiteindelijk zijn ze een week later bezorgt en zijn de bloemen helemaal verwelkt!
Met dit bedrijf zijn geen fatsoenlijke…
Met dit bedrijf zijn geen fatsoenlijke afspraken te maken over levering. Na 1 week proberen een boeket te bezorgen, aangegeven de bestelling te willen annuleren. Maar dat was niet mogelijk. Als je ze belt dan krijg je een bandje dat ze te druk zijn om op te nemen. Als je de bezorgdienst belt verwijzen ze door naar Pluukz. Krijgt meteen melding dat het niet bezorgd kon worden, terwijl de ontvanger gewoon in de winkel aanwezig was. Geen briefje waar het boeket dan wel was, zoals wordt aangegeven op de website. Slechts weer een link voor een nieuwe afspraak, met hetzelfde resultaat. Uiteindelijk na veel over en weer gemail werd er een nieuw vers boeket gestuurd op woensdag dat vervolgens ergens in de buurt is afgegeven op zaterdag. Ook nu weer was de ontvanger gewoon op het adres aanwezig. Het was een boeket van €40, waarvan de beschrijving is: deze bloemen zullen jou volledig overdonderen, en sprakeloos maken. Nou dat deed het in negatieve zin. Geen bloemenexplosie zoals op de foto's. Zeker geen €40 waardig. Heb dit teruggekoppeld naar Pluukz en gevraagd om een tegemoetkoming in de kosten. Vanaf dat moment volledige radiostilte. Dit hele gedoe heeft 2 weken geduurd. Na bestelling was het resultaat een armetierige bos bloemen die er 2 weken over deed om iemand te feliciteren met de opening van haar winkel. In totaal €61 (incl. vaas en pover kaartje) en een illusie armer ga ik volgende keer weer gewoon naar Topbloemen. Nog nooit problemen mee gehad en doen wat ze beloven. Ik geef 1 ster omdat minder niet kan. Dan maar omdat ze in eerste instantie wel per email reageerden.
Ontevreden over kwaliteit en communicatie
Hele uitgedroogde bos bloemen ontvangen. Viel meteen uit.
Bedrijf reageert al een maand lang niet op mail, telefoon of bericht op sociale media.
Geen bloemen voor verjaardag 95 jarige vader
Ik bestelde ruim op tijd bloemen voor de verjaardag van mijn 95 jarige vader .
Ze werden niet geleverd .
Onmogelijk lijkt om telefonisch contact op te nemen .
Het antwoord hierop per mail is dat ze een dag later komen en heel sterk zijn dus er waarschijnlijk nog goed uitzien .
Dit is natuurlijk niet de bedoeling van een bloemen bezorging .
Ik ben zeer teleurgesteld en zou niemand aanraden dit risico te nemen .Waardeloos .
Bij de eerste bestelling
Bij de eerste bestelling: meer dan tevreden!
De tweede bestellling: zo teleurgesteld!
Op tijd besteld, bezorging op zaterdag. 3x een tijdslot doorgekregen en de 4e: het wordt maandag.
Het is maandags geleverd: roosjes helemaal slap, de blaadjes uitgedroogd en de handgemaakte bonbons
niet geleverd. Klacht ingediend:
Antwoord: "Wij storten het geld van de bonbons terug"
Geen excuus, geen woord.
Triest hoor
Geen aanrader
De bloemen zijn mooi, maar de organisatie er omheen is erg slecht! 2 boeketten op dezelfde dag bezorgd (ipv op de afgesproken data) en geen communicatie hierover. Na mailcontact werd er geen oplossing aangeboden en het mailcontact stopte. Überhaupt geen telefonisch contact mogelijk. Ik vind Pluukz geen aanrader. Erg jammer.
Teleurstellende ervaring
Voor de 65e verjaardag van een dierbare bestelde ik zonnebloemen, maar de levering is op de dag zelf én de dagen erna niet gelukt. Pas bijna een week later werden de bloemen alsnog bezorgd, terwijl de ontvanger daar de rest van de week niet verblijft.
Ondanks meerdere mails vooraf met het verzoek om annulering en terugbetaling, kreeg ik geen gehoor of alleen het standaardantwoord dat er eerst een nieuwe bos geleverd wordt, iets waar de ontvanger nu niets aan heeft.
Door dit inflexibele beleid en de gebrekkige communicatie bestel ik voortaan ergens anders.
10 rozen waarvan 5 slecht…
10 rozen gekregen waarvan er 5 slecht waren. Jammergenoeg kan ik hier geen foto plaatsen. Geappt, volgende dag kwam deze reactie: /We raden aan om de bloemen een stukje van de onderkant af te snijden en in vers water met een beetje suiker te plaatsen; vaak knappen ze daar mooi van op./ Gedaan maar dat werkte niet. Wederom geappt met foto. Helaas geen reactie sinds gister. Een bloemetje om op te beuren is een bloemetje van ergernis en frustratie geworden!
Ik krijg geen contact telefonisch zijn…
Ik krijg geen contact telefonisch zijn ze niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoord hoe krijg ik contact
Bloemen besteld,droogboeket gekregen (4 dagen later)
Op Maandag bloemen voor de deur gezet, die vrijdag bezorgd hadden moeten worden.
Zogenaamd op zaterdag aan de deur geweest (waren de hele dag thuis, dus gelogen ) en briefje in de brievenbus gedaan ( niets in brievenbus, dus ook gelogen )
Verse bloemen besteld en DROOG boeket gekregen
Na klacht , woensdag een nieuw en vers boeket gekregen. Lag niet aan pluukz maar aan bezorgdienst, zeiden ze. Al met al hoop gedoe
Geen idee wie van de door mij bestelde bloemen geniet.....
Ik had een fout gemaakt in de adressering, waardoor het boeket niet bezorgd werd bij een heuglijke gebeurtenis. Omdat de ontvangers met vakantie gingen gaf ik een dag later mijn eigen adres door. Het bedrijf heeft dat genegeerd en bloemen verstuurd naar het adres waar inmiddels de bewoners vertrokken waren. Toen ik hierover mailde veronderstelde men dat de buren (die ik niet ken) er wel blij mee zouden zijn. Dit grapje heeft me hierdoor ook nog 2x verzendkosten gekost. Over de bloemen kan ik geen oordeel geven, wel over de opstelling van Pluukz: klantonvriendelijk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.