Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig (dansk!) service! Kevin fra support er super venlig og virkelig løsningsorienteret. Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele på no ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublime responstider og kompetencer! Der svares på support henvendelser hver eneste aften, med det samme. Det er vildt! Vores server har i en længere periode været udsat for nogle grimme angreb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vi fik tildelt 8 stk Servere til et 100 personers lan. support var fantastisk og opsætningen af serverne var ligetil. vi streamede kampe på gotv fra serverne og serverne var 100% uden lag eller anden... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

PlugHost er dansk gameserver hosting virksomhed, der fokusere på brugervenlige og hurtige løsninger. PlugHost hører under Tideo ApS. Vi har over 4 års erfaring med gameserver hosting. Vi tilbyder dansk gameserver hosting - Lokaliseret i Danmark. Derfor kan du altid forvente den laveste svartid, samt enestående og hurtig dansk kundeservice.

3.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uacceptabel manglende levering og ligegyldig kundeservice

Jeg bestilte en CS2-server den 27/01/2025 kl. 16:20, og her den 28/01/2025 kl. 07:05 havde jeg stadig ikke modtaget adgangskoden til kontrolpanelet eller produktet, jeg havde betalt for. Jeg sendte en supportbesked kl. 18:22 samme dag for at få hjælp, men fik INTET svar.

Da jeg endelig bad om en refundering, svarede ejeren på min sag kun 12 minutter senere – men sjovt nok havde han valgt at ignorere min tidligere supporthenvendelse om den manglende levering. Det virker som om, at de prioriterer refunderinger frem for faktisk at løse problemerne og levere det, kunderne har købt.

At jeg skal vente 3-5 bankdage på at få mine penge tilbage for et produkt, jeg aldrig modtog, er bare endnu en skuffelse oven i denne dårlige oplevelse. Det er tydeligt, at denne virksomhed ikke tager deres kunder alvorligt, og deres håndtering af manglende levering og support er helt uacceptabel.

Jeg vil kraftigt fraråde andre at købe hos Plughost/Tideo. Deres manglende professionalisme og ligegyldighed over for kunderne gør dem til en virksomhed, man ikke kan stole på.

27. Januar 2025

Hej Sander.
Først og fremmest tak for din anmeldelse.

Vi har desværre enormt travlt for tiden grundet stor forspørgsel som giver forlænget svartider. Vi er adskillige der arbejder på tværs af kompetence feltet, og derfor svarer jeg på din refund sag - da det er mig der sidder med det refunderinger. Generelle henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel næste arbejdsdag. For 2024 havde vi en gnst. Svartid på under 4. Timer

Jeg beklager at dit kodeord ikke virkede, og du ønskede en refundering - som du fik. Naturligvis argumentere vi ikke med kunden - og ønsker kunden en refundering grundet en fejl, indfrier vi naturligvis dette. Jeg er ked af at du har opfattet det som om vi hellere fokusere på refunderinger end at hjælpe dig - det er jo ikke en sund forretning :-)

Som regel når disse system fejl opstår (og det sker generelt i enkelte særtilfælde), så plejer vi både at refundere kunden men samtidig kompensere med 1-2 måneders hosting. Disse sker som regel grundet fejl i kodeord, kompleksitet eller andre ud forudsete ting

At der går mellem 3-5 bankdage er desværre uden for vores kontrol. Du kan kontakte din egen bank for yderligere information.

Med venlig hilsen,

Anbefales

Der var lidt problemer til at starte med, men alt er fikset, og serveren kører perfekt. Jeg anbefaler Budget-pakken til dem, som vil starte en server med vennerne.

30. Juli 2024

god service

efter en god lang snak med kevin fik vi hurtig styr på tingene og alt blive lavet og løst med det samme et god firma der levere en god service til billige penge og det spiller bare

31. Mai 2024

Hej Lars.
Jeg er ked af at høre at du er utilfreds med vores service. Jeg kan ikke se andet udover en enkelt supportsag du har oprettet som er blevet besvaret.

Skulle der være yderligere er du altid velkommen, og vi håber at kunne gøre dig tilfreds :-)
Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen er i absolut topklasse

Servicen er i absolut topklasse, og performance er intet mindre end formidabel – jeg vil give den en 12/10.

Jeg har oplevet en kæmpe succes med deres produkter. De har overgået alle mine forventninger, både i kvalitet og pålidelighed. Et af de mest imponerende aspekter har været, at der ikke har været nogen nedetid overhovedet. Uanset hvornår jeg har haft brug for systemet, har det fungeret perfekt uden afbrydelser. Det er tydeligt, at virksomheden prioriterer stabilitet og kundetilfredshed på højeste niveau.

24. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst tilfredsstillende og professionel kundeservice.

Jeg ejer en server hvor vi har haft et længerevarende og yderst tilfredsstillende samarbejde, serverne er gode og stabile, men frem for alt er kommunikationen med vores support fremragende, der er hurtigt og professionel respons, de ved hvad de laver og kan hurtigt nå til bunds med de få problemer der opstår hos os. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre.

22. Mai 2024

Dårlig kunderågiving

Dårlig kunderågiving. Deres servers er fine. Men kan ikke sætte op til hvad man grene vil havde den sat op til. Og ikke meget hjælp at hente fra deres kundenrådgiving

6. Mai 2024

Hej Mikkel.
Du køber et standard produkt uden managed løsning, og forventer vi opsætter, konfigurere samt vedligeholder plugins og andet.

Jeg kan se at vi endda har tilbudt dig en opsætning, men at vi på baggrund af dit valg af sprog i sagen har valgt ikke at fortsætte sammenarbejdet.

Når man lejer et STANDARD produkt hos os, forventes der man har en basis viden om en eller anden slags game server drift. Er man helt ny, kan man altid kontakte os - og vi hjælper dig gerne på vej, så længe man ikke sviner os til, fordi man er frustreret over en udfordring man sidder med at tilpasse og opsætte sin server netop som man ønsker.

Jeg håber dog du finder er sted der kan tilbyde den managed løsning, du leder efter.

God dag!:-)
Med venlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ikk nogen hjælpe at hente

hvad med at hjælpe jers kunner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Mai 2024

Hej.
Du har desværre ikke efterladt nogle informationer. Kan du fremsende et ordrer nummer så jeg kan følge op på din henvendelse?:-)
Mvh,

Bedste kundeservice

Jeg er dybt imponeret over den support jeg får ved Tideo / Plughost. Det er lynhurtigt og de løser bare problemerne. Især i kontekst af hvor få penge jeg bruger ved dem, er det altså helt vildt.

14. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig support og servern er stadig…

Dårlig support og servern er stadig ikke klar til cs2

15. Oktober 2023

Hej Morten.
Vores systemer er 100% opsat og klar til CS2. Du skal blot oprette en CS2 server via kontrolpanelet. Det eneste der ikke fungerer endnu, er præ-opsatte server pakker samt addons. Disse er ikke klar til CS2 endnu, og så snart de er, vil du se det på kontrolpanelet.

Har du flere udfordringer er du velkommen til at kontakte os via supportsag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Valheim mods ser desværre ikke ud til…

Valheim mods ser desværre ikke ud til at virke og der sker ikke noget når jeg klikker på Upgrade Server

Opdatering: +1 stjerne fordi Valheim Mods virker men et minus at de skal installeres manuelt, til gengæld får man en god kundeservice hos plughost.dk så +1 for dette også

8. Oktober 2023

Antwort von Plughost

Hej Daniel. Tak for din anmeldelse.

Valheim mods kan fint installeres manuelt. På nuværende tidspunkt er der problemer med at trække mods via api, og derfor er funktionen for at automatisk at installere valheim mods slået fra via panelet. Hvis du opretter en sag, hjælper vi dig gerne.

Vi er igang med at ordne dette :-)

Ønsker du at opgradere din server, kan du gøre dette via vores kundeområdet, og på nuværende tidspunkt IKKE via game kontrolpanelet.

Såfremt du ønsker hjælp, kan du altid række ud til vores support

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min cs2 server virkede ikke, og det gjorde nulstilling af kodeord til de forskellige ting heller ikke.

Kevin var hurtig til at hjælpe mig igang og få det til at virke :-)

18. Oktober 2023

Kære Frederik.
Vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har haft enormt travlt grundet CS2 hosting, og derfor har der været forlænget svartider.

Jeg har lige kigget efter din mail i vores kundeområde. Der er ingen ubesvaret sag fra dig i vores supportsystem (mit.tideo.dk)

Har du oprettet en sag på mit.tideo.dk?

Du er mere en velkommen til at kontakte mig direkte på kevin@tideo.dk, så vi kan få din server til at spille maks!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En 3/5 oplevelse, men der kan være bedring på vej

Oversigt:
Pris for produkt: 3/5
Produkt virker som ventet: 2/5
Produkt stabilitet: 3/5
Support for Produkt: 3/5
Nemhed/Oplevelse: 2/5

Kan Produktet anbefales: Det kan IKKE anbefales at vælge de billige pakker, da disse knap virker på de nye versioner af spillet. Måske kan dyre pakker anbefales, dette er IKKE afprøvet.
_______________________________________________

Hvis man bruger den fantastiske slider når man bestiller minecraft servere vil man nok blive en smule skuffet da 4 gb ram ikke er nok til at to spillere kan udforske i to retninger på en server der ellers er anbefalet til 6 spillere. Dette vil Kevin dog undersøge, således at disse værdier måske kommer til at afspejle oplevelsen bedre.

Man kan komme ud for at support kan være besværlig at ende på samme side med, dog tror jeg måske at jeg har været uheldig i første omgang da vi kan havde skrevet forbi hinanden.

Man skal være ops på at der ikke er auto svare på support, hvis man derfor er vant til hurtige svar og f.eks. lige har lukket en support sag. KAN det føles somom du er blevet glemt, dette er dog ikke nødvendigvis sagen.

Til deres forsvar ifht. Ram problemer gav de en ekstra Gb ram gratis i håbet om at løse problemet. Igen Kevin vil kigge på anbefalingerne og revudere.

Da vi ikke kunne komme på samme side er samarbejdet ophørt. Dog vil jeg sige at support selv efter dette er venlige og hjælpsomme.

30. September 2023

Hej Rune.
Tusind tak for din anmeldelse.

Vi ser naturligvis sagen fra en anden side.
I første omgang vil jeg henvise til, at vores "slider" på hjemmesiden, altså vores guide, er et skøn. Vi kan ikke forudsige hvad netop din server, med dine behov, dine plugins og dine opsætninger kommer til at bruge af ram.

Vi prøver altid på at løse dette - Og ofte med at give en gratis GB ram oven i, for at se om det løser problemet. Dette har vi også tilbudt dig kan jeg se.

Som jeg kan forstå, har det ikke løst problemet. Herefter vælger du at bestille en stører servere (fremfor at opgradere din nuværende server, igennem kundeområdet).

Du opretter en sag, og vil have at vi skal flytte filerne for dig. Dette gør vi med glæde.

Vi beklager, vi ikke har fået svaret din sag endnu. Som beskrevet i sagen, har vi haft rigtigt meget at se til grundet den nye opdatering af Counter-Strike, som har givet anledning til forhøjet supporttider. Som beskrevet i supportsags mailen, svarer vi dog altid inden for 24 timer.

Jeg ser desværre ikke en løsning til din udfordring, og jeg synes at vi har prøvet at afhjælpe dig. Vi kan dog med vores prissætning på vores budgetprodukter, ikke tilbyde 24/7, svar med det samme support. Så skal man ud i en fuld managed løsning hos os, som er prissat væsentligt højere.

På grundlag af dette ser vi ikke grundstenene til et godt kundeforhold. Vi har derfor refunderet dit køb.

Jeg håber du finder en udbyder, der kan levere op til dine forventninger, og er ked af, at vi ikke kunne.

Rigtig god weekend!

Genial kundeservice.

Den absolut bedste og hurtigste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Kevin svarer altid indenfor få minutter, og har samtidig en løsning klar. KÆMPE anbefaling.

12. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig service!

Super god og hurtig (dansk!) service!

Kevin fra support er super venlig og virkelig løsningsorienteret.

Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele på no time! (min superhelt)

Kan 100% anbefale plughost til andre der kunne tænke sig deres egen spilleserver til et hav af forskellige spil!

23. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service leder man længe efter, men ikke hos Plughost. Det er et dedikeret team, der vil gå langt for at hjælpe med de problemer, man har. De har styr på det, som de laver og er vanvittig hurtig til at svare. Det er i hvert fald et firma, som jeg helt klart vil anbefale!

28. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr