Bestilte planter til en 53 meter lang hæk. De havde ikke nok af de ønskede, men foreslog nogle lidt bedre for samme pris, dog skulle der så ikke bruges helt så mange. Den angivne leveringsdag blev ove... Mehr ansehen

Fik leveret 131 stk. store og flotte kirsebær lauerbær planter med klump 1 uge efter bestilling. Hurtig leverance, med track & trace på lastbilen og en venlig chauffør som kørte alle paller ind. Virke... Mehr ansehen
Vi bestilte 21 meter Thuja Brabrandt hækplanter 200 cm høje, i den bedste kvalitet. Planterne vi modtog var flotte, fyldige og enormt sunde. Her to uger efter står de stadig meget flotte. Vi modtog en... Mehr ansehen
Det var en flot frodig hæk vi modtog. Vi modtog hækken som aftalt. Nogle af hækplanterne var lidt tørre da vi modtog dem og tabte lidt blade, men kort efterplantningen begyndte deb at skyde igen. Alt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Oplev vores 6 sorter af stedsegrønne hækkeplanter for direkte privatliv. Hjælp til plantning, gratis levering og betaling efterfølgende.
En hæk er mere end blot en indhegning - det er et løfte om grøn ro
Vom Unternehmen geschrieben

- Det er derfor, at vi gør mere end at levere planter. Vi leverer tillid, ekspertise og omsorg.
- Fra det øjeblik, din hæk forlader vores planteskole, til den dag, den blomstrer i din have, er vi med dig. Og hvis naturen har andre planer? Så står vi ved din side og sørger for, at din hæk trives. For ægte service stopper ikke ved leveringen - den vokser med dig.
Farvergade 2, 1463, København, Dänemark
- 808 20 0 02
- info@plantinavia.dk
- plantinavia.dk
Thuja hæk
Bestilte 20 stk Thuja hæk planter, de leveret hurtigt, og planterne var rigtig flotte og støtte end forventet.
Vi er fuldt tilfredse, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Takshæk fra plantinavia
Bestilte takshæk til 18 meter. Gik super, levering til tiden og prisen var væsentlig under de konkurrende forretninger. Alle planter blomster fint nu efter 1 mdr. Siveslange med, og fik endda opgraderet størrelse af planterme uden beregning ekstra. Email svares indenfor få timer. Ville gerne handle igen.
Super laurbærhæk - planter i super stand.
Jeg har købt 17 meter laurbærhæk i 1.75 m og jeg var meget tilfreds. Samtlige planter har været i den rigtige højde og i fin stand. Planterne virker meget "modne" med tykke og kraftige grene. Korrespondancen med Plantinavia (Therese) har været upåklagelig og hun har med det samme fulgt op på alle henvendelser.
Super godt
Nemt, overskueligt og fantastisk service.
Bestilte 70 planter til hæk med vejledning og råd.
Fik endda oprageret mine planter til en endnu bedre kvalitet gratis!!
Svarer stort set lige med det samme og altid hjælpsomme. Følger op og leverer som aftalt.
Alle aftaler overholdt.
Alt leveret som aftalt, og flotte planter der var lige til at putte i jorden.
Jeg købte 20 store Thujatræer i april…
Jeg købte 20 store Thujatræer i april 2019. Jeg fik ikke min leveringsmail. Og da jeg skrev fik jeg svar med det samme. Den var gået i SPAM-mailen. Dagen hvor Thuja-træerne skulle leveres kom de først sidst på dagen. Jeg blev derfor usikker på om træerne ville blive leveret på den aftalte dag - vi skulle nemlig nå at plante træerne inden vi tog på påskeferie. Jeg fik svar med det samme - og der blev tjekket op på det hos vognmanden, med tilbagemelding til mig inden for en time. Det er rigtig god service.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Plantinavia.
Jeg er tilbudt at være med i en konkurrence for at vinde min udgift til mine købte Thuja-træer. I den forbindelse skal jeg skrive en anmeldelse her på trust-pilot og sende et par billeder af de plantede træer. Det gør jeg gerne, da jeg selv havde god gavn SF at tjekke andres anbefalinger på trustpilot inden jeg selv købte træer ved Plantinavia.
rigtig fin oplevelse
Købte en del hækplanter i slutningen af marts 2019.
Min oplevelse af Plantinavia var rigtig god. Hjemmesiden nem at finde rundt på. Har man spørgsmål, er de hurtige til at svare.
Vi bestilte hækplanter i højde 125 cm - alle dem vi fik leveret var alle mellem 135 og 175 cm. God oplevelse.
Planterne leveret med klump og dermed lige til at grave ned.
Har allerede anbefalet Plantinavia til både familie, venner og naboer.
Kim Jakobsen, Greve
Bedste service fra start
Bedste service fra start, vi valgte de helt rigtige planter med anbefaling fra Plantinavia! Hurtig levering og planterne kommer i bedste vis. De er altid nemme, at kontakte hvis man har brug for råd.
Abdul Kocaaslan
Intet mindre end fantastusk service og…
Intet mindre end fantastisk service og meget flotte planter - min varmeste anbefaling
God oplevelse
Hurtig tilbagemelding, præsis levering, flotte planter passede til forventningen idet heletaget en god oplevelse :-)
Har fået leveret 270+ flotte…
Har fået leveret 270+ flotte Laurbærkirsebær planter, i en fin højde 80+ oven i hatten var der lige lagt 100m drypslange ved. Forud betalt udlandsoverførelse. 👍
God service, kvalitet og i det hele taget en god oplevelse.
Køb køb køb
Hurtig levering. Store og flotte planter i en rigtig god kvalitet. Og så var det billigt.
good quality plant and quick delivery
good quality plant and quick delivery, helpful staff.
Flotte planter, hurtig og korrekt levering.
Vi er yderst tilfredse både med betjening, leveringstid, fragt og ikke mindst de flotte thujaplanter vi har fået leveret fra Plantinavia. Vi har korresponderet med Plantinavia op til flere gange og altid fået et hurtig og kyndig svar. Prisen er også rigtig god i forhold til andre firmaer. Super det hele.
SPITZENKLASSE :-)
Helt igennem en perfekt oplevelse at købe planter hos Plantinavia. En velstruktureret hjemmeside med instruktionsvideo giver dig gode råd til hvad man bør gøre før modtagelse af planterne, når planterne er modtaget samt efter de er sat i jorden - alt sammen for at få det bedste resultat.
Logistikken er et kapitel for sig: Et on-line kort viser præcist hvor lastbilen der har planterne til dig, befinder sig, så du kan følge lastbilens position minut for minut. En chauffør der adviserer dig en time før forventet ankomst samt nogle planter af fineste kvalitet gør, at Plantinavia er et godt sted at handle. Ovenikøbet får man en siveslange med GRATIS ved køb af hækplanter. Det hele er bare SPITZENKLASSE!!
Beautiful plants and delivered as promised
I chose Plantinavia from searching the web, and found your homepage very inspirational and professional.
My experience from start to finish, was very good and informative. The plants was delivered in the agreed period of time.
I am very satisfied with the quality of the plants. They actually look better then I had hoped for.
I will recommend you to all who wishes to buy knew plants.
Super oplevelse
Super oplevelse. 30 hækplanter (15 cm højere end bestilt) hurtigt leveret på få dage i flot kvalitet og med flink chauffør
God kvalitet
God kvalitet, pris og levering.
Intet at komme efter.
Thuja Smaragd - alt var i den skønneste orden - bedste anbefalinger
Vi har fået leveret vores flotte Thuja Smaragd (i alt 74 planter - højde 125 cm) ca. midt i april i Hvidovre, og vi har været meget tilfredse både med planterne og med hele forløbet : )
Planterne var faktisk større end forventet og der var en siveslange med : )
Therese er en fantastisk kontaktperson og det er længe siden, vi har oplevet så høj serviceniveau, som i forbindelse med vores ordre hos Plantinavia – stor ros både til Therese og Plantinavia : )
Vi vil varmt anbefale Plantinavia til andre kunder.
Kan klart anbefale køb af planter hos …
Kan klart anbefale køb af planter hos Plantinavia. Vi købte 90 planter af Prunus Novita, og disse ankom i rigtig fin stand og endda lidt større end forventet. Utrolig god betjening via mail og telefonisk kontakt.
Sara og Thomas, Herlev.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.