Planet Huse Bewertungen 155

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med mit sommerhus, som Planet Huse opførte sidste år. Hele processen fra start til slut har forløbet upåklageligt. Rådgivning, planlægning, projektering, kontakt til myndi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik revet gammelt sommerhus ned og bygget nyt på 108 kvm. Planet huse påtog sig en turnkey kontrakt for alt og udførte et glimrende stykke arbejde. Selvom der var aftalt en ret stram tidsramme var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er nu 7 måneder siden vi fik nøglerne til vores Neptun hus. Vi har oplevet et fantastisk imødekommende team lige fra start, under processen med tilretninger og under udførelsen. Huset skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget glade og tilfredse. Vi fik revet vores 2 gamle sommerhuse ned og i stedet bygget et stort, fantastisk og lækkert hus. Vi er simpelthen blevet så glade for vores hus, som rummer alt det vi man... Mehr ansehen

1. Ferienhaus
  2. Architekt
  3. Bauunternehmen
  4. Unterkunft für Selbstversorger

Vom Unternehmen geschrieben

Planet Huse er førende indenfor byggeri af sommerhuse, træhuse og bjælkehuse i høj kvalitet og med fantastisk finish. Besøg udstillingerne i Roskilde og Middelfart.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse fra start til slut

Jeg er meget tilfreds med mit sommerhus, som Planet Huse opførte sidste år.
Hele processen fra start til slut har forløbet upåklageligt.
Rådgivning, planlægning, projektering, kontakt til myndigheder, indretning m.m. samt klar kommunikation og forventningsafstemning under hele forløbet har været i top.
Især vil jeg fremhæve byggelederen Frank - super ansvarsfuld, engageret og yderst faglig kompetent - udover Planet Huses andre dygtige og venlige medarbejdere.
Jeg kan på det varmeste anbefale Planet Huse, hvis man påtænker at bygge et sommerhus.
Lars Andersen

1. Mai 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at læse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Det er netop den tryghed og kvalitet, vi stræber efter at levere i alle vores projekter.

En særlig tak for dine pæne ord om Frank – de er givet videre med stor glæde. Vi er stolte af vores dygtige kollegaer, og det betyder meget, når deres indsats bliver værdsat.

Tak fordi du valgte Planet Huse – og for din varme anbefaling. Vi ønsker dig mange gode stunder i dit nye sommerhus.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuld færdiggørelse og skader

Mangelfuld færdiggørelse og mange fejl undervejs.
Det er der skulle have været en fantastisk glædelig begivenhed ved overtagelse af vores nye sommerhus i midten af december 2025, er endnu ikke klar til indflytning her ved Påske 2026. Planet Huse har siden overtagelsen forsøgt at reparere og rense vores Dinesen gulv og er endnu ikke færdig. Der er tilmeld kommet yderligere skader på gulv i form at ridser på store dele af gulvet i stuen. Der bør ikke være ridser på et nyt Dinesen gulv. Hertil er kommet yderligere skader i forbindelse med at brændeovnen skulle flyttes, da denne var placeret forkert. Mangelliste herudover har været lang og indeholder flere punkter end medtaget her og bl. a murerarbejdet og arbejde med køkken har trukket alt for langt ud og noget er ikke afsluttet endnu. Den nyanlagte terrasse som Planet Huse har lagt har flere steder været skruet op 2-3 gange og har taget skade efter opbevaring af byggematerialer til huset. Terrassen er endnu ikke udbedret. Vi har stadig håb om at det hele løser sig og hele mangellisten udbedres og at huset fremstår helt nyt og uden skader.

31. März 2026

Kære Michael

Vi er oprigtigt kede af, at det er denne oplevelse, I står tilbage med efter forløbet med jeres sommerhus.

Samtidig må vi også respektfuldt sige, at vi ikke deler jeres samlede vurdering af sagen. Gennem hele forløbet har vi strakt os langt for at imødekomme jeres særlige ønsker og har været til stede i huset ad flere omgange for dialog og gennemgang. Vi mener også, at vi har udbedret de forhold, vi er blevet bedt om at tage hånd om – også i tilfælde, hvor der har været tale om krav, som ligger ud over det sædvanlige. Alligevel har vi valgt at gå den ekstra mil i forsøget på at finde løsninger.

Vi har desuden været på adressen sammen med relevante fagpersoner, herunder en kvalitetsrepræsentant fra Dinesen, som efter udbedring også har vurderet, at gulvets kvalitet er i orden.

Det ændrer ikke på, at der naturligvis også har været forhold, som berettiget skulle udbedres. Dem har vi taget alvorligt og søgt løst så hurtigt som muligt.

Afslutningsvis vil vi gerne understrege, at vi oprigtigt er kede af, at I står tilbage med denne oplevelse. Vi bestræber os altid på at finde gode løsninger og strækker os langt for vores kunder. I dette tilfælde har det desværre ikke været muligt at leve op til jeres forventninger og krav i det omfang, I har ønsket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Struktureret, god service og holder tidsplanen

Vi har været meget tilfredse med Planethuse i forbindelse med byggeriet af vores nye sommerhus. Fra starten af processen har de formået at guide os step for step, hvilket har gjort det til en tryg oplevelse for os.

Markus, som var den første, vi havde dialog med omkring opstart og valg af hus, var super kompetent samt utrolig behagelig og tålmodig i hele forløbet. En ubesværet dialog, hvilket gjorde det nemt for os at træffe beslutninger.

Når det kommer til selve byggeprocessen, må vi fremhæve Frank, vores byggeleder. Han viste sig at være ekstremt kompetent, struktureret, og transparent. Uanset om der opstod enighed eller uenigheder, var Frank altid utrolig behagelig at have med at gøre. Frank er utrolig professionel, hvilket gav os en stor tryghed, især da vi ikke har meget erfaring med at bygge nyt hus.

Selv om vi oplevede lidt ekstra frem og tilbage dialog, da der kom en ny projektleder ind over processen halvvejs, kom vi igennem uden problemer, og det overskygger ikke den overordnede positive oplevelse.

Det skal også nævnes, at tidsplanen blev holdt usædvanligt tæt, og det var imponerende at se den strukturerede proces fra det gamle hus blev nedrevet, til det nye stod færdigt. Hele forløbet gik ekstremt hurtigt.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, primært takket være Frank. Vi vil varmt anbefale Planethuse til alle, der overvejer at bygge nyt. De har været med til at gøre vores sommerhus drøm til virkelighed på en glidende og professionel måde.

1. Dezember 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – det betyder meget for os at læse.

Det glæder os, at I har oplevet forløbet som trygt og struktureret, og at I har følt jer godt guidet hele vejen. Vi sætter stor pris på jeres rosende ord om både Markus og Frank – de vil helt sikkert blive glade for jeres anerkendelse. Det er altid dejligt med et klap på skulderen.

Tak også for jeres ærlige bemærkning undervejs i processen – det tager vi med os i det videre arbejde. Det vigtigste for os er, at I står tilbage med en god oplevelse og et resultat, I er glade for.

Vi ønsker jer mange gode stunder i jeres nye sommerhus – og tak fordi I valgte Planet Huse. Vi er stolte over at have været en del af jeres sommerhusdrøm.

Planethuse overholder tidsplanen.Yder…

Vi har nu benyttet os af Planethuse i to omgange.Først med et stort dejligt sommerhus og netop nu med et anneks. Følgende kan hermed konkluderes:
Planethuse overholder tidsplanen. Yder en fantastisk service; Flot og gennemført kvalitet. Venlige, imødekomne og topprofessionelle medarbejdere.
Vh Mogens og Anne Mette

17. Dezember 2025

Kære Mogens og Anne Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på jeres ros til både kvalitet, service og vores medarbejdere – det hele er givet videre til teamet med stor tak.

Vi håber, at både sommerhus og anneks vil bringe jer masser af gode stunder – og vi står altid klar, hvis I får brug for os igen.

Glædelig jul og godt nytår til jer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionel, kreativ og personlig betjening

Professionel, kreativ og personlig betjening. Det er jo et langt forløb at få bygget kvalitet og det skal helst ende med det helt rigtige - og det gjorde vi! God sparring og fleksibilitet, når man uundgåeligt ændrer lidt undervejs eller at byggeforholdene kalder på ændring. Den manglende sidste stjerne skyldes, at vi ikke blev taget med på råd omkring placering af en brønd (selvom andet var aftalt), at vi ikke kun én, men to gange fik store ændringer i regnvandsafledningen, og at slutdatoen rykkede sig frem og tilbage lidt for mange gange (det sidste var til at leve med).

11. Dezember 2025

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om samarbejdet – det glæder os, at du har oplevet processen som både professionel, kreativ og personlig.

Vi ved, at byggeprojekter kan være komplekse, og vi sætter pris på, at du både roser det, der fungerede, og deler det, vi kan gøre bedre. Det giver os en værdifuld indsigt og hjælper os med at udvikle os.

Vi sætter stor pris på, at I har valgt os, og håber, I får mange gode stunder i jeres nye hus.

Til Planet Huse

Til Planet Huse

En drøm går i opfyldelse! En fantastisk rejse til familiens nye Jeppesen Bjælkehus!

Vores forløb startede med adskillige behagelige møder med aldrig opgivende salgskonsulent Sara Just Larsen, som på allerbedste vis hjalp os med at finde frem til konceptet for vores drømmehus. Hvert eneste ønske blev taget til efterretning, og hvis det på nogen måde var muligt at udføre, blev det straks nedfældet på papir og omsat til tegning. Mange tak til Sarah!

På næste trin var det så møder med Lene Damkær Ebbesen angående køkken, materialevalg etc., der stod på tapetet. Mange tak til Lene for grundige og yderst idérige forslag og løsninger!

Så var vores del af arbejdet sådan set overstået, og udførelsen blev lagt i hænderne på projektleder Nis Warming og byggeleder Henrik Haugaard. Små og store arkitektoniske udfordringer og tilpasninger blev
hurtigt og effektivt omsat af Nis, mens forudsete og uforudsete jord- grund- og fundamentudfordringer hurtigt og lige så effektivt blev løst af Henrik.

Nedrivningen af vores gamle sommerhus blev planlagt til februar, og vi var blevet lovet nyt hus klar til Indflytning inden sommerferien.
Takket være minutiøs planlægning af Planet Huse og ikke mindst en fantastisk arbejdsindsats af de to meget dygtige tømrere, Kasper og Lasse, kunne vi allerede overtage vores nye hus i begyndelsen af juni.

Efterfølgende har der naturligvis været et par ting, som skulle optimeres og korrigeres. Med hjælp fra Casper Breenfeldt Jørgensen blev disse småting afklaret og forbedret. Mange tak til Casper for hjælpen, og tak for at du stadig tager telefonen, når vi ringer.

Familien er superglade og tilfredse med vores nye pusterum.

Så herfra kommer der selvfølgelig klokkerent 5 strålende stjerner til Planet Huse og deres mange professionelle og dygtige medarbejdere!

fra hele familien
Helle og Søren

5. Juni 2025

Kære Helle

Tusind tak for jeres utroligt flotte og varme anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os over, at I har følt jer godt guidet og trygge hele vejen, og jeres ros til vores kollegaer er givet videre med stor glæde. Vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse så detaljeret og generøst.

Jeres anerkendelse af de mange involverede kollegaer varmer og motiverer os alle.

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye Jeppesen-pusterum og håber, det bliver rammen om mange gode stunder.

Nyt sommerhus køb

Vi fik nøglerne til vores nye dejlige sommerhus i juli måned. Et Merkur 80/90 i Havnsø. Det har helt fra starten været en super god proces, meget professionelt. De småting som der har været er blevet udbedret hurtigt. Vi kan varmt anbefale Planet Huse.

18. Juli 2025

Kære Fru Larsen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os virkelig, at I har haft en god oplevelse – både med processen og resultatet.

Vi sætter stor pris på, at I har valgt os, og håber, I får mange gode stunder i jeres nye sommerhus.

Rettidig omhu

Det passede bare hvad de sagde og lovede

1. Dezember 2024

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for de flotte 5 stjerner – det glæder os at høre, at alt gik som aftalt.

Vil du sende os dit sagsnr., så vil vi dele din anmeldelse med dit Planet Huse Team.

Rigtig godt samarbejde.

Jeg fik bygget et Nova 150/130 på Bornholm her i sommers. Fra første færd har jeg oplevet at alle fra Planethuse har været løsningsorienterede og har hjulpet med at få problemer overvundet. I starten boede jeg i USA og kunne ikke få en dansk bank til at stille bank garenti. Planethuse hjalp med at formidle forbindelse til Penta-advokaterne som opsatte en lukket konto. Byggeriet har været et par år undervejs, dels pga lang ventetid på byggetilladelse. Planethuse har gentagne gange kontaktet kommunen for at smidiggøre processen. Grundet ventetiden har jeg haft den fornøjelse at samarbejde med forskellige ansatte hos Planethuse. Hver medarbejder har gavmildt delt ud af deres erfaringer, været meget professionelle, kyndige, og behagelige at samarbejde med. Jeg har følt mig i trygge hænder, det har været sjovt og lærerigt at deltage i byggeprocessen og jeg er mega glad for det flotte hus min familie og jeg nu har.

29. September 2025

Kære Astrid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at dele så åbent og detaljeret om forløbet.

Det har været en stor fornøjelse at følge projektet fra første kontakt til færdigt hus, og vi er utrolig glade for at høre, at du har følt dig godt hjulpet og tryg undervejs – også selvom rejsen har været lidt længere end normalt.

At du oplever vores medarbejdere som professionelle, kyndige og imødekommende – det gør os virkelig stolte. Vi ved, at byggeprocesser kan byde på både udfordringer og ventetid, og derfor betyder det meget for os, at vi har kunnet bidrage med løsninger og ro i processen.

Vi ønsker dig og familien alt det bedste i jeres nye hus på Bornholm – og håber, det bliver rammen om mange gode minder fremover.

Dejligt Jeppesen bjælkehus

Vi har netop overtaget et Jeppesen bjælkehus med annex fra Planet Huse, og hele processen har været professionel fra start til slut. Vi oplevede stor fleksibilitet i designprocessen med hensyn til størrelse og rumfordeling. Kvaliteten og finish er i top. Overdragelsen skete uden væsentlige mangler, og de få småting, der var, havde Planet Huse selv noteret og blev hurtigt udbedret af serviceteamet. Vi kan varmt anbefale Planet Huse.

18. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Vi har haft en virkelig positiv oplevelse med Planet Huse. Fra de indledende møder til det færdige hus har vi oplevet en høj grad af professionalisme.

Vi har kun mødt venlige, engagerede og kompetente mennesker, og vi har følt os trygge og velinformerede i alle faser af bygge-processen.

Det færdige resultat er vi super glade for. Vi har fået et lækkert sommerhus (Venus 131/101) i høj kvalitet, hvor de gode materialer og det gode håndværk skinner igennem.

Vi er dybt taknemmelige for det gode samarbejde og det smukke sommerhus.

Tusind tak til hele holdet hos Planet Huse

10. Oktober 2025

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de varme ord 🌿
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på jeres tillid og samarbejde, og hilsnerne til Marcus, Poul og Torben giver vi naturligvis videre.

Hvor er det dejligt at høre, at I nyder jeres nye Venus 131/101 – vi håber, I får mange gode stunder der!

Hele holdet hos Planet Huse

Første og dejligste Planet Hus med fuld kælder i Ajstrup

Vi fik bygget vores sommerhus i 2023, hvor vi fik overtalt Planet Huse til at bygge huset med fuld kælder. Det var det første af sin slags og i dag er vi virkelig lykkelige for at vi valgte Planet Huse. Både under planlægningen, byggeriet samt efterfølgende, har vi kun haft fantastiske oplevelser, som vi sjældent har hørt om andre steder. Under planlægningen blev vi guidet i verdensklasse af Lene og Torben B og under byggeriet var det Nis der med sit rolige sind styrede nogle super håndværkere, der aldrig gik på kompromis med kvalitet. Og var der endelig en "smutter" blev det rettet op prompte uden sure miner. Efterfølgende ifm. 2 års gennemgangen var der en slange i køleskabet der skulle skiftes, og det krævede både en tømrer og en hvidevare reparatør, men her viste Kasper at Planet Huse virkelig har stil. Han koordinere reparationen indenfor en uge, således alt igen spiller maks. når huset skal danne ramme om vores svigerdatter og søns bryllup i den kommende uge. Vi kan kun på det varmeste anbefale Planet Huse og de medarbejdere vi har mødt i virksomheden, siden vi tog den bedste beslutning, ved at vælge Planet Huse til.

5. September 2025

Kære Kurt,

Tusind tak for jeres utroligt flotte og grundige anmeldelse – det var en fornøjelse at læse! Det glæder os oprigtigt at høre, at hele rejsen fra idé til færdigt sommerhus har været en positiv oplevelse for jer.

Jeres feedback om den høje kvalitet, fleksibiliteten og samarbejdet med både Lene, Torben B, Nis og Kasper – det betyder meget for os alle. Det er netop det samspil mellem rådgivning, godt håndværk og ordentlig opfølgning, vi gerne vil kendes for.

Og så er det jo ekstra fantastisk at høre, at huset nu skal danne ramme om noget så stort som jeres søn og svigerdatters bryllup – det gør os både stolte og glade. Vi håber, dagen bliver helt uforglemmelig, og at huset vil danne rammen om mange flere gode minder i årene der kommer.

Tak fordi I valgte Planet Huse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik bygget et fantastisk sommerhus

Fik bygget et fantastisk sommerhus i Kulhuse. Tip top kvalitet og fantastisk fleksibilitet hele veje rundt fra tegningen af huset til vores sidste øjebliks ønsker om ændringer.
Alle involverede personer super dygtige og snyd ikke jer selv for et besøg på fabrikken, hvor huset bliver bygget indendørs af dygtige jyske håndværkere.

Særlig tak til byggeleder Frank og projektleder Mette.

Herlig hilsen
Niels

26. Juni 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye sommerhus i Kulhuse! 🌟

Vi sætter stor pris på dine fine ord om kvaliteten og fleksibiliteten gennem hele forløbet – det er netop sådan, vi ønsker, at et byggeprojekt skal opleves. Og tak fordi du nævner vores dygtige kollegaer Frank og Mette – de vil helt sikkert blive glade for din anerkendelse. 🌟

Vi er også glade for, at I lagde vejen forbi fabrikken – der er noget ganske særligt ved at se huset blive bygget. Pludselig føles drømmen meget mere virkelig.

Vi ønsker jer mange skønne stunder i jeres nye pusterum! ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået bygget et Mars 154/125 i…

Vi har fået bygget et Mars 154/125 i vinteren 2024/25. Vi har fået lavet en række tilpasninger og fået lige netop det hus vi ønskede os. Planet Huse har rådgivet og vejledt os virkelig godt i hele forløbet fra start til slut. Vi oplevede en stor professionalisme også i byggefasen, og havde et fantastisk samarbejde med byggeleder og projektleder hos Planet Huse. Det er dygtigt og godt håndværk, med lækre materialer. Opfølgning og service efter overtagelsen har fungeret uden problemer. De små fejl og mangler der har været er bare blevet rettet.
Hele vejen igennem god service og kvalitet.
Mvh Marianne & Morten

23. August 2025

Kære Marianne & Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og fordi I har delt jeres oplevelse med os 🌟

Det glæder os meget at høre, at I har fået præcis det sommerhus, I ønskede jer, og at både processen og samarbejdet med vores team har levet op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres ros til vores rådgivning, byggeleder og projektleder – og selvfølgelig også til håndværket. Det betyder meget for os at vide, at I har følt jer trygge hele vejen igennem, og at service og opfølgning efter overtagelsen også har fungeret godt.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye Mars-pusterum – vi håber, I får mange dejlige stunder og gode minder der!

Fantastisk lækkert fritidshus

Vi var i start juni på udkig efter en byggegrund i Gilleleje området, hvor vi ville bygge et stort familie fritidshus til os selv, børn og børnebørn, som erstatning for vor sommerhus på Bornholm - og faldt pladask for et Mars 139/120 prøvehus på Birkedalen i Gilleleje. Tim viste os huset og vi var solgt med det samme, så det gik stærkt med at overtage huset- og familien har nydt dette fantastiske sommerhus de sidste 4 uger, og kan heldigvis se, at det var det helt rigtige hus for os. En fantastisk service fra Tim, Frank og Henrik har gjort det meget nemt at overtage huset - er der de mindste spørgsmål, står de klar med det samme.
Hele familien glæder sig rigtig meget til at nyde dette fantastiske fritidshus i fremtiden, og tæt på både Gilleleje by og stranden - mener vi ikke at det fås bedre.
Marina og Søren

30. Juni 2025

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for jeres flotte og varme anmeldelse – hvor er det dejligt at læse!

Vi er utrolig glade for at høre, at I og hele familien har nydt jeres nye Mars pusterum i Gilleleje. Det betyder alverden for os at vide, at huset allerede føles som det helt rigtige sted for jer – og at det bliver rammen om mange gode stunder fremover.

Tim, Frank og Henrik bliver uden tvivl glade for jeres ros – de brænder virkelig for at gøre det nemt og trygt at flytte ind i drømmehuset, og det lyder til, at det er lykkedes.

I ønskes mange dejlige stunder i jeres nye pusterum, og vi håber, at huset vil danne rammen om masser af gode minder med hele familien ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et Mercur 111/95…

Vi købte et Mercur 111/95 udstillingshus i Marielyst.
Stor tak til Tim for at være spontan og fleksibel ift. at vise os huset i påsken efter lukketid i udstillingshuset. I hele forløbet har vi fået en fantastisk og hurtig service og kommunikation med Tim.
Efter overtagelsen har vi haft et supergodt samarbejde med Poul.
Vi har fået det skønneste sommerhus, der er smukt og topkvalitet
Vi glæder os til mange gode stunder med 3 generationer ☺️

Niels og Pernille

28. Mai 2025

Kære Niels og Pernille,

Tusind tak for jeres varme anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse med os hele vejen igennem!

Vi sætter stor pris på jeres flotte ord om både Tim og Poul – de to vil helt sikkert blive glade for jeres ros. Vi gør os umage for at være fleksible og tilgængelige, så det er skønt at høre, at det har haft betydning for jer.

Vi synes, det lyder helt fantastisk med et sommerhus, der bliver rammen om gode stunder på tværs af tre generationer – præcis sådan et sted, man glæder sig til at komme tilbage til igen og igen. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres smukke Merkur-hus i Marielyst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak - vi har nu vores drømmehjem

Vi byggede vores hus fra Tyskland, så meget af planlægningen foregik via Teams. Men det fungerede rigtig godt, og alt gik rigtig godt. Alle medarbejderne var så venlige og tænkte så meget på os, at vi nu virkelig har bygget vores drømmehjem. Mange tak igen til hele holdet.

3. Juli 2025

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Det glæder os at høre, at processen fungerede godt for jer, selvom planlægningen foregik på afstand via Teams.

Vi gør altid vores yderste for, at vores kunder føler sig godt taget hånd om, og det er fantastisk at høre, at I har fået opfyldt drømmen om jeres nye hjem.

Vi ønsker jer al mulig lykke og glæde i jeres nye pusterum!

Ros til Planet Huse

Vi har fået bygget et Merkur 113/97 m2 sommerhus til erstatning for et stormflodsramt hus i Roneklint ved Præstø og er godt tilfredse med slutresultatet.
Ved afleveringen var der ros fra vores byggerådgiver til Planet Huses tømrere, VVS, gulvlægger, taglæggere for god byggekvalitet og til byggelederne Nikolaj og Poul for god byggeledelse.
De ændringer der blev foretaget efter afgivet bestilling blev behandlet rigtig fint.

25. Juni 2025

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med jeres nye Merkur sommerhus i Roneklint.

Det betyder meget for os, at både vores tømrere, VVS’er, gulvlægger og taglæggere samt byggeledelsen med Nikolaj og Poul har levet op til jeres forventninger. Vi sætter stor ære i god byggekvalitet.

Vi ønsker jer mange gode stunder i jeres dejlige nye pusterum!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte gammel sommerhus i 2023 som…

Vi købte gammel sommerhus i 2023 som skulle nedrives. Vi undersøgte markedet for nye sommerhuse og mødte Planet huse første gang til åbent hus. Efter meget kompetent rådgivning valgte vi at bygge Jepsen hus. Vi blev inviteret til fabrikken og så der opbygning af moduler. Igennem bygge process var projektleder utrolig professionel og altid hurtigt til at svare og finde løsninger. Ole og Jørn var vores kontakter. Vi havde stram tidsplan til juleaften. Og de nåede det hele. Fantastisk. Huset stod færdig på mindre end 3 måneder. Efterfølgende har Planet huse overrasket igen med super service ifm små reparationer og ting der skulle udbedres. Ikke som man hører at byggefirma mister interessen. Vi er virkelig super tilfredse med det fantastiske sommerhus og kan kun give de bedste anbefalinger til Planet huse og deres medarbejdere. Lars Marcher

25. Juni 2025

Antwort von Planet Huse

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! Vi er super glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med Planet Huse og jeres nye Jeppesen Bjælkehus.

Det har været en fornøjelse at følge jer gennem hele processen – fra vores første møde til færdigt hus på rekordtid. Vi er rigtig stolte over, at vi nåede det inden jul og kunne leve op til jeres forventninger. Dejligt at høre, at vores team har givet jer den gode og hurtige service, vi altid stræber efter.

Vi gør os umage med at holde niveauet højt, også efter huset står færdigt, og det er fantastisk at høre, at I har mærket det engagement.

Vi ønsker jer mange skønne stunder i jeres nye pusterum ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et merkur 90/80 udstillings…

Vi købte et merkur 90/80 udstillings hus med overtagelse 15-04-2025.Super dialog med Marcus og Tim ,huset står meget flot udført,der var nogle få terrassebræder der ikke var helt perfekte, dem sørgede Henrik for at de blev udskiftet ved gennemgang og overtagelsen.stort tak til alle fra Planethuse for super service og hurtig svar på alt.Hilsen fra Lise og Allan strandsletten i Havnsø

15. April 2025

Kære Lise og Allan

Tusind tak for jeres varme anmeldelse – og for tilliden til os i forbindelse med købet af jeres nye sommerhus i Havnsø. Det betyder rigtig meget for os at høre, at både huset og hele processen har levet op til jeres forventninger.

Det er dejligt at høre, at dialogen med Marcus, Tim og Henrik har været god hele vejen – og at vi hurtigt kunne få styr på de terrassebrædder, så alt stod skarpt til overtagelsen.

Vi håber, I får mange skønne og afslappende stunder i jeres nye Merkur 90/80 – det er et fantastisk sted, I har valgt jer på Strandsletten! ☀️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr