Prachtig initiatief, uitgegroeid tot een volwassen innoverende onderneming. Hulde hiervoor. En dan toch een drie ster rating uit vijf. Reden, ik ervaar dat de eerste serie sokken van goede kwaliteit w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze sokken zijn echt relaxt en hebben een hippe uitstraling. Ik ben altijd in de mogelijkheid om een Plan-B sock te matchen met mijn outfit, doordat nieuwe ontwerpen elke maand worden aangeleverd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne sokken! Na jarenlang rond te lopen met afzakkende enkelsokken heb ik me door de kerstactie van plan-B laten verleiden om deze dan maar eens te proberen. Ik ben blij verrast, voor mij geen afgeza... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Don helped us move today turned up early and was extremely helpful. We have used Don before and would totally recommend as a trustworthy, helpful and professional service. Have recommended his service... Mehr ansehen
Plan-B is hét antwoord op saaie en te blije sokken die constant afzakken. Elke maand verbluffen wij onze klanten met een paar designer sneakersokken. Onze gepatenteerde sok met onderbroekenband staat altijd trots omhoog en creëert de meest unieke draagsensatie die er is.
256 Klokgebouw, 5617 AC, EINDHOVEN, Niederlande
Goede kwaliteit sokken met een mooi verhaal. Goede ondernemers!

Antwort von Plan-B
Geweldige sokken zitten als gegoten. Ook passen ze perfect bij mijn outfit en sneakers. All met all dik tevreden!

Antwort von Plan-B
Erg matige kwaliteit. Een gratis paar gehad, en ik ga ook zeker geen abonnement nemen. Binnen een dag waren ze al lelijk geworden, en was de "onderbroek band" al losgelaten.... En dat voor 12 euro per maand?! Daarnaast zijn de sokken zelf ontzettend dun. Voor 12 euro kan je 3 paar nike of under armour sokken kopen die bij mij gemiddeld 2 jaar mee gaan.

Antwort von Plan-B
Mijn 1e paar sokken ontvangen en echt ver boven verwachting. Kan niet wachten op de rest van de sokken want draag ze het liefst elke dag!

Antwort von Plan-B
Eindelijk een sok die niet afzakt en uitlubbert en prima draagcomfort heeft. Ik heb het geluk dat ik als vrouw maat 39 heb dus gelijk een abonnement afgesloten en alle oude sokken weggegooid. De levering was snel en in fijne verpakking 👌

Antwort von Plan-B
Echt geweldig, net een paar dagen binnen en geweldig om deze te kunnen dragen.
Zakt niet af en zit als gegoten om je voet. 👍🏼

Antwort von Plan-B
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.